Birlik hoodu tekrardan Akasya sokağına taşındı.
Buna ek olarak birkaç şey söylemek istiyorum, hep başkaları konuşacak değil ya.
Kindar biri değilim, eskiden öyleydim bunun ceremesini çok çektim. Şu ana kadar samp yüzünden tartıştığım insanların çoğunun gönlünü aldım, en azından almaya çalıştım. Beni OOC olarak kavgaya çağıran biriyle aynı semtte oturduğumuzun farkına varıp kanka dahi olduk. Şu an savaşta olduğumuz birliğin liderine discord üzerinden "Kanka aramızda yaşanan roller savaş olabileceğini gösteriyor, eğer öyle bir şey olursa aramızda OOC sorun olmasın" yazdım. Kendiside bunu olumlu karşıladı. Bunu yazdığım günden bir gün sonra @nappyhead ile beraber kurduğumuz eski birliğim olan Grape ST'ye o birlikten birinin dolaylı yoldan salladığını gördüm. Bunun üzerine o birliğe yapıcı bir eleştiri yaptım. Yaptığım eleştiride sivri dil kullanmamış olmama rağmen üzerimize gelindi ve karşı birlik lideri bana "yazık lan sana" diye bir mesaj atıp engelledi. Bu olayın üzerinde oyunda yardımcı olduğum, bir şeyler kattığım yakın arkadaşım 3 aylık arkadaşlarının uğruna birlikten ayrıldı.
Bu olaylar üzerine hala discord sunucularından bana ve ekibime sallamaya devam ettiler, "Hood onayınız alındı, oturdunuz" gibi ifadeler kullandılar. Birliğe DM'ci/hileci alıyorsun, sonra mağdur ayağına yatıyorsun dediler. Bu konuyada bir açıklık getireyim. Hileden banlanan arkadaş bizi eskiden tanıyan biri. Bana 1 hafta önceden ulaşıp birliğe gelmek istedik. Hile kullandığından haberim yoktu. Dün yaşanan çatışmanın ardından bana "Kanka hile kullanmıyorum, videom var merak etme yasaklanmam" diyince ona güvendim. Bir olay yüzünden birliğe "Hileci" damgası vurmaya gerek yok.
Son olarak, öğretmeye dayalı bir birliğiz. Eski birliğimde Evren ile böyleydik şimdide böyleyiz. Birliğe gelmeye çalışan kişileri low-hard diye ayırmıyoruz. Bir şeyler katmaya çalışıyoruz, hatalarını söylüyoruz. Bunu yaptığımızda birliğe DM'ci dolduruyorsunuz diye ifadeler kullanıyorsunuz. Bunu bize söyleyen arkadaşa buradan sesleniyorum, kendi birliğindeki arkadaşın bunu doğrulayabilir. Kendisini Idlewood'da boş boş brawl atarken birliğime dahil edip kendimce bir şeyler katmıştım. Kendisinden minnet beklemiyorum, ama 2-3 ay önce tanıştığı insanların tarafını tutup bizi karşısına alması ciddi anlamda koyuyor.