Karışık ve düzensiz bir tanıtım olmuş hiç seçici değil ve hikayeye çok baskın yapmışsınız tanıtımı, bilgilendirici ve öğretici tanıtım hazırlasanız daha mantıklı olabilirmiş, mehh :-\
Yorumunuzun amacı rencide etmek ise kaale alınmadığınızı belirtmek isterim ayrıca düzensiz diyorsunuz bilgilendirici olsun diyorsunuz öncelikle gayet düzenli olduğunu düşünüyorum şaşalı bir görüntü koymadık tam aksine sadelikten yana bir platform hazırladık ayrıca gerekli bilgileri paylaşıcağız azıcık o rencide etme duygunuzu kenara bırakıp postun altında ki 3 adet rezi görseydiniz oralara da çeşitli eklemelerin yapılacağını anlardınız diye umuyorum.
Yine de teşekkürler.
Herif seni rencide etmeye çalışmıyor, düşüncesini belirtiyor. Yorumları yanıtlarken önemsemiyorum gibi yanıtlarda bulunucaksan ss attığın zamanlar dışında kilitli tut tanıtımını. Tavsiyem her yerinde eleştiriyi göz önünde bulundur...
"Yorumunuzun amacı rencide etmek ise kaale alınmadığınızı belirtmek isterim" Şu cümleyi tekrar okumanı rica ediyorum, bizim için her türlü eleştiri önemli fakat daha birlik tanıtımını yeni açtık zaman geçtikçe tanıtımı geliştireceğimizi söylemek istemiş arkadaşım, konuyu bu kadar da uzatmanın manası ve anlamı yok, ayrıca kişinin kendi savunmasını yapabileceğinin düşüncesindeyim iyi forumlar.