
Club Cezaları;
- Kulüp üyesinin kardeşlerinden birinin ailesine veya kendisine, dolaylı veya bizzat olarak zarar vermesi (Bad out)
- Kulüp üyesinin kulübe veya kardeşlerinden birine yalan söylemesi / onlara ait değerli bir eşyayı çalması (Bad out)
- Kulüp üyesinin derdini hak ve hukuk yoluyla çözmesi (Bad out)
- Kulüp üyesinin ispiyonculuk yapması (Bad out)
- Kulüp üyesinin muhbirlik yapması (Bad out)
- Kulüp üyesinin kardeşlerinden birinin namusuna el uzatması (Bad out - no contact)
- Kulüp üyesinin yeleğini kaybetmesi (Out) ((Yelek kaptırma rolünde,yeleği çalan kişi CK iznini vermiyorsa bu kuraldan muaf sayılırsınız.CK izni verilirse,çalan kişiyi öldürüp yeleğinizi almanız gerekir.))
- Kulüp üyesinin no contact olan birisiyle görülmesi, konuşması (Out - No contact)
- Kulüp üyesinin pedofili olması (Out - No contact)
- Kulüp üyesinin artık Nobles MC üyesi gibi hayat sürdürmemesi,önceliklerini değiştirmesi (Out)
- Kulüp üyesinin verilen side Rocker'ı kaybetmesi. (Bad Out)
Yapılmaması gerekenler;
1-Aşağıda ki gibi direkt olarak konuya atlamayın.
-Merhaba ben size katılmak istiyorum.
-Sizden biri olmak istiyorum.
Bu sadece MC'ler için geçerli değil zaten biraz mantıklı düşününce bu tarz cümleler ile sıradan bir arkadaş grubunun arasına dahi katılamazsınız.
2-Sadece bira içmekten farklı bir amacınızın olduğunu ortaya koyun.
-Mekana girip müşteri gibi bir bira içip git,diğer gün gel bir bira iç git.
-Eğer katılmak istiyorsanız diğer bira içmeye gelen müşterilerden farkınızı ortaya koymalısınız.
3-Meraklı mahalle kadınları gibi Club hakkında soru sormayın.
-Merhaba,Clubunuz ... mı? yoksa ... mı ?
-Üyesi olduğunuz Club kaç kişiden oluşuyor ? vs.
Yapılması gerekenler;
1-içeri girdiğinizde çok dikkat çekmemeye çalışın.
-İçeri girdiniz,soğuk bir bira söyleyip sadece mekanın içerisini inceleyin ve üyeler ile çok fazla göz teması kurmayın.
2-Barmen ile konuşma çabasına girin abartmamaya özen gösterin.
-İçeriye girdiniz,bardeskin arkasında bulunan size biranızı veren kişi ile ufak tefek muhabbetler kurmaya çalışın ancak muhabbetin içeriği Club değil de havadan sudan olmalı.Aksi takdirde sert bir tavır alabilir.
3-Bir çaylak ile tanışmaya çalışın.
-Bu gün bara girmeseniz dahi kapıda/motorların yanında elbet bir adet prospect yani çaylak bulunur.Onunla ufaktan muhabbet kurarak aranızı iyileştirin,Club hakkında konuşurken direkt olarak ismini değil temsil eden rakam varsa onu kullanmaya özen gösterin.Çaylak sizi hergün görmeye başladığında kendine verilen ayak işlerini size yıkmaya çalışır.
4-Gerçek bir üye ile uzaktan tanışmaya çalışın.
-Prospect sizinle arkadaş olduktan sonra sizin yaptığınız işleri gören üyeler size ilgi duyabilir.
5-Bir Noble ile aranızı iyi yapmak için elinizden geleni yapın.
-Bir Noble ile tanıştınız ve aranızı iyi yapmak için onun dediği çeşitli işleri yapmalısınız.Club'a katılmak tamamen güven işidir,kişinin size kefil olması gerekiyor ki birine kefil olmak kolay bir iş değildir.Bu yüzden bütün member ile arkadaş olmak yerine bir kişiyle aranızı iyi tutun ki katılma süreniz kısalsın ancak eğer o tanıştığınız ilk üye kefil olmaz ise şansınızı diğer üyelerde denemelisiniz.