Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Jules bickle Ray Black Yegor Zakhaev,Apollo Camorra Jules_Grimes.):1.02:Oyun içi seviyeniz?:(20)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Hayır kişisel bir işyerim olucal Akşamları süreklü eğlencenin uğrak merkezi olacak.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Birgünde 10 saat aktif oldugum oluyor.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(https://hizliresim.com/gP417b
https://hizliresim.com/Z5Ay8z):2.02:İşyeri adı:(Blue`s Bar/Club
2.03:İşyeri tipi:(●●Juice Bar)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Çok kötü bir çocukluk yaşamıştır güç ve para gözünü bürümüştür, şehirde araba alım satımı yaparak para kazanmaktadır)
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Şehirdeki güzel kızlar kiralanacak ve abaza erkekler Bara çekilecek ve onların sırtından para kazanılacak.)
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(İnsanlar dışarda başı boş dolaştıgında ortalıga zarar vermek gibi birçok şey yapıyorlar ve bu bar onları böyle saçma davranışlardan alıkoyacak, ve bizde kendimize bir görev edinmiş olacagız, )
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şehirde erotizm in dorukları yaşanılacak bir bar olacak Çevredeki çetelerin uğrak bir noktası haline gelicek çeteler bu sayede birbirleriyle etkileşim halinde olacak(ne yapacaklarını kestirmek mümkün değil)Şehirde iş imkanı sağlanmış olacak bünyesinde en az 5 işçi 4 kadın çalıştıracak.)
Ben, "BayBoga"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.