Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Exton Ave. Wah Ching E/S

Başlatan wahChing22, 09 Haziran 2019, 12:58:03
Okunma sayısı 2436 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı corridos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 24 Ekim 2018, 11:59
Toplam oynama: 35 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Exton Ave. Wah Ching E/S
« Yanıtla #50 : 09 Haziran 2019, 23:58:58 »
Yusuf bi git ya beceriksiz herif git rol öğren sonra gel tanıtımlara laf yetiştir
tamam

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:37
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Birlik: ******* **ibi
Son giriş: 30 Nisan 2022, 18:05
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #51 : 10 Haziran 2019, 00:01:30 »
Beyler adamın dediğiyle dalga geçen çok olmuş ama olay sadece rol bilmek değil eğer öyle olsaydı daidoksunun açtığı birliklerin ömrü bir hafta olmazdı.
?
beni iki gündür tanıyan adamlar birliklerimi sorgular olmuş amk
her kapatmanın bir sebebi vardır, bunu size yansıtmıyorsam da bunun da bir sebebi vardır
yani bir sik bilmeden benim birliklerim hakkımda böyle yorumlar yapmayın
yeter

Beyler adamın dediğiyle dalga geçen çok olmuş ama olay sadece rol bilmek değil eğer öyle olsaydı daidoksunun açtığı birliklerin ömrü bir hafta olmazdı.
şu an bile 10 birliğin 8 tanesinden iyi
o 8 tanesine birlik denmez
bu cümlelerime sen de dahilsin, sadece bu boşu yapmak için giriyorsun tanıtımlarıma yeter
söylediklerin açtığın birliklerin 1 haftalik ömrü olmasını değiştirmiyor dedigimin arkasındayım kapatma sebebin umrumda değil sadece maravillayi neden kapattığını biliyorum ic olarak karakterine itaat edilmediği için birliği kapattin rolün iyi ama davranışların aşırı saçma ve gereksiz kendine çeki düzen vermedigin sürece böyle başarısız birlikler açmaya devam edeceksin bu kaçınılmaz bir gerçek. İc olayları aşırı derecede onemsiyorsun bu huyundan vazgeç umarım bir sonraki açacağın birlik başarılı olur.
maravilla'nın neden kapandığı hakkında zerre bilgin yok, rol yüzünden ağlayıp kaçmasaydın bilirdin=D
aptal misin oğlum sen ck hakkımı vermedim diye birlikten attın rezil rüsva hareketlerinle beni kendinden soğuttun birliği kapatma nedenini de biliyorum boş yapma
ck hakkın elimdeydi, bunu aldığımı öğrenince rolün için ağladın ve daha sonra da ben bu birlikte değilim dedin, yazılar duruyor be oğlum yazma buradan:DD
ulan sistemsel olarak birlikte değildim ck hakkın elimdeydi diyorsun gerçekten çok değişik bir insansın Hakan'ın dün arkasında bugün karşısında olma sebebi ise Hakan'ın ne mal olduğunu yeni öğrendiğim için böyle oldu daha önce bilsem hiç arkasında durmazdim
Sultan Yusuf02.06.2019
Ben bu birlikte rol yapıyorum yapmayada devam edicem yani ben bu birliğin bir üyesiiyim bu kabul

ahahahkdslgşöfçakşgmasöfçdgklmasfask
ortada komik bir durum yok sistemsel olarak birlikte değildim bunu sende gayet iyi biliyorsun burda olayı çok farklı yansıtıyorsun sana laf anlatılmaz çünkü anlamıyorsun bu adamların tanıtımını daha fazla tartışma ile doldurmak istemiyorum tartışmak istiyorsan özelden devam ederiz sıkıntı yok

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #52 : 10 Haziran 2019, 00:02:22 »
Yusuf git minecraft oyna aq ne işin var burda
tamam

Çevrimdışı evlaaad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Aralık 2021, 23:05
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #53 : 10 Haziran 2019, 00:03:24 »
Senin tamamını silkeyim pezevenk

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #54 : 10 Haziran 2019, 00:04:23 »
?
beni iki gündür tanıyan adamlar birliklerimi sorgular olmuş amk
her kapatmanın bir sebebi vardır, bunu size yansıtmıyorsam da bunun da bir sebebi vardır
yani bir sik bilmeden benim birliklerim hakkımda böyle yorumlar yapmayın
yeter

şu an bile 10 birliğin 8 tanesinden iyi
o 8 tanesine birlik denmez
bu cümlelerime sen de dahilsin, sadece bu boşu yapmak için giriyorsun tanıtımlarıma yeter
söylediklerin açtığın birliklerin 1 haftalik ömrü olmasını değiştirmiyor dedigimin arkasındayım kapatma sebebin umrumda değil sadece maravillayi neden kapattığını biliyorum ic olarak karakterine itaat edilmediği için birliği kapattin rolün iyi ama davranışların aşırı saçma ve gereksiz kendine çeki düzen vermedigin sürece böyle başarısız birlikler açmaya devam edeceksin bu kaçınılmaz bir gerçek. İc olayları aşırı derecede onemsiyorsun bu huyundan vazgeç umarım bir sonraki açacağın birlik başarılı olur.
maravilla'nın neden kapandığı hakkında zerre bilgin yok, rol yüzünden ağlayıp kaçmasaydın bilirdin=D
aptal misin oğlum sen ck hakkımı vermedim diye birlikten attın rezil rüsva hareketlerinle beni kendinden soğuttun birliği kapatma nedenini de biliyorum boş yapma
ck hakkın elimdeydi, bunu aldığımı öğrenince rolün için ağladın ve daha sonra da ben bu birlikte değilim dedin, yazılar duruyor be oğlum yazma buradan:DD
ulan sistemsel olarak birlikte değildim ck hakkın elimdeydi diyorsun gerçekten çok değişik bir insansın Hakan'ın dün arkasında bugün karşısında olma sebebi ise Hakan'ın ne mal olduğunu yeni öğrendiğim için böyle oldu daha önce bilsem hiç arkasında durmazdim
Sultan Yusuf02.06.2019
Ben bu birlikte rol yapıyorum yapmayada devam edicem yani ben bu birliğin bir üyesiiyim bu kabul

ahahahkdslgşöfçakşgmasöfçdgklmasfask
ortada komik bir durum yok sistemsel olarak birlikte değildim bunu sende gayet iyi biliyorsun burda olayı çok farklı yansıtıyorsun sana laf anlatılmaz çünkü anlamıyorsun bu adamların tanıtımını daha fazla tartışma ile doldurmak istemiyorum tartışmak istiyorsan özelden devam ederiz sıkıntı yok
lan tanıtım benim

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #55 : 10 Haziran 2019, 00:05:09 »
engelli misin oğlum siklemiyorum seni işte ne uzatiyosun

Çevrimdışı evlaaad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 10 Haziran 2019, 00:06:51 »
engelli misin oğlum siklemiyorum seni işte ne uzatiyosun
yarram beni siklesen ne yazar?
Aa yusuf tekin beni sikleeediii! Oleeybeee!!

Çevrimdışı evlaaad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 10 Haziran 2019, 00:08:24 »
Yarrama bak hele düne kadar rol bilmiyordu gelmiş artistlik yapıyor

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #58 : 10 Haziran 2019, 00:08:51 »
Hydraizm bakıyo ortalık bir anda nasıl karıştı laaan

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #59 : 10 Haziran 2019, 00:12:07 »
Sen annenin karnından rol öğrenip mi doğdun lan bu nasıl üste cikma şeklidir ya beyin özürlü herif seni