Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞİV] PD

Başlatan Kalbayt, 09 Haziran 2019, 11:15:28
Okunma sayısı 1166 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kalbayt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 22:40
Toplam oynama: 228 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: PD
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2019, 12:17:28 »
Hood ve Çatışma Kuralları

Önünde bahçe bulunan evler, (Mulholland evleri tarzı) hood bölgesi olarak seçilemez.
Bir kişiyi RK ettiğiniz zaman 12 saat boyunca onunla role giremezsiniz, RK edilen kişi o kişiyi silahsız ise RK edemez.
Birlik baskınları 24 saat içerisinde sadece 1 KEZ yapılabilir.
Onaylı hoodlarda, hood sahibi birliğe karşı FEAR-RP kuralı uygulanmalıdır, uygulanmadığı taktirde CK izni, taciz-tecavüz ve kalıcı hasar rolleri hood onaylı birliğe verilir.
Saldırı yapmak istediğini hood onaylı birliğe saldırmadan önce birlik yöneticilerinden izin alınmalı, bu belgelenmelidir.
Sistem onaylı ve hood onaylı birliklerin bölgesinden adam kaçırma/kaldırma, gasp ve zapt rolleri yasaktır.
Ölen bir kişi (resmi oluşumlar hariç) herhangi bir şekilde çatışmada öldü ise ayağa kalkıp rollerine devam edemez. (saldırı veya çatışma)
Baskın sırasında adam kaçırma, gasp, tecavüz rolleri yasaktır.
Brawl esnasında ateşli silah kullanmak yasaktır.

Ne oldu mert uyguladığımız kuralları banamı öğretmeye kalkıyorsun burada sadece fikirleri alıyorum yaralı rolü yapması gereken departmanın yapmadığı durumlar hakkında konuşuyoruz
Bir şey olmadı. Bana göre de zaten yaralı rolü yapılması gerek, ama biliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyorsuuuuun ki yaaaani welcome to roleplay.

;) :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 28 Mayıs 2019, 21:23
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2019, 12:24:20 »
Hood ve Çatışma Kuralları

Önünde bahçe bulunan evler, (Mulholland evleri tarzı) hood bölgesi olarak seçilemez.
Bir kişiyi RK ettiğiniz zaman 12 saat boyunca onunla role giremezsiniz, RK edilen kişi o kişiyi silahsız ise RK edemez.
Birlik baskınları 24 saat içerisinde sadece 1 KEZ yapılabilir.
Onaylı hoodlarda, hood sahibi birliğe karşı FEAR-RP kuralı uygulanmalıdır, uygulanmadığı taktirde CK izni, taciz-tecavüz ve kalıcı hasar rolleri hood onaylı birliğe verilir.
Saldırı yapmak istediğini hood onaylı birliğe saldırmadan önce birlik yöneticilerinden izin alınmalı, bu belgelenmelidir.
Sistem onaylı ve hood onaylı birliklerin bölgesinden adam kaçırma/kaldırma, gasp ve zapt rolleri yasaktır.
Ölen bir kişi (resmi oluşumlar hariç) herhangi bir şekilde çatışmada öldü ise ayağa kalkıp rollerine devam edemez. (saldırı veya çatışma)
Baskın sırasında adam kaçırma, gasp, tecavüz rolleri yasaktır.
Brawl esnasında ateşli silah kullanmak yasaktır.

Ne oldu mert uyguladığımız kuralları banamı öğretmeye kalkıyorsun burada sadece fikirleri alıyorum yaralı rolü yapması gereken departmanın yapmadığı durumlar hakkında konuşuyoruz
Bir şey olmadı. Bana göre de zaten yaralı rolü yapılması gerek, ama biliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyorsuuuuun ki yaaaani welcome to roleplay.

;) :D
obbbbaa

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2019, 12:32:11 »
Bir de aptal aptal bana yki'den şikayet açan departman görevlisi var ben yaralı rolü yapıp kalkıyorum o salak onu bile beceremiyor.

Çevrimdışı Kalbayt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 09 Haziran 2019, 12:32:40 »
Bir de aptal aptal bana yki'den şikayet açan departman görevlisi var ben yaralı rolü yapıp kalkıyorum o salak onu bile beceremiyor.
;D ;D

Çevrimdışı bergy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2024, 00:12
Toplam oynama: 99 gün, 10 saat
« Yanıtla #14 : 09 Haziran 2019, 12:33:35 »
Yapacak bir şey yok. Kaldırma ayağa, teçhizat kemerini çıkart veya ellerini bağla. Her gördüğü üniformalıya sıkanlar için yerinde bir politika. Kurunun yanında yaşı da yakmamak için önce DM olayını çözelim, sonra bu politikayı realistik bir biçimde geliştiririz emin olun.

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 182 gün, 11 saat
« Yanıtla #15 : 09 Haziran 2019, 12:36:05 »
departmanı yöneten eleman hiçbir şey yapmadan kaltktığı gibi bana sniper ile ateş ediyorsa(ganjaman)
1000 tane ak-47 mermisi alan adam mermi yelektedir rolu yapıyorsa, düşen adam /dene kullanıyorsa bu da rol değildir, bizden de rol yapmamızı beklemesinler

Çevrimdışı Kalbayt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 09 Haziran 2019, 12:41:52 »
Yapacak bir şey yok. Kaldırma ayağa, teçhizat kemerini çıkart veya ellerini bağla. Her gördüğü üniformalıya sıkanlar için yerinde bir politika. Kurunun yanında yaşı da yakmamak için önce DM olayını çözelim, sonra bu politikayı realistik bir biçimde geliştiririz emin olun.

Her üniformaya sıkan diye bir durum yok departman içerisindeki üyeler bizzat kendileri araçlarına çarpıldı kaza rolü yapmak yerine yada çarpma rolü direk brawl'a çağıran departman üyeleri mevcut.
AK-47 mermileri normal bir mermi gibi değil zırhı delen mermilerdir fakat bunları yedikten sonra bile zırhtadır rolü yapan bir departman var ne olacak bunun önü? DM olayı durup dururken yapılan birşey değildir departman üyelerinin yaptığından dolayı DM'de yersiniz rollerinize AK-47 ile baskında atılır departman üyeleri geniş çapta rol yapıp karşısındakininde bir oyuncu olduğunu unutmayıp biraz zevk almak için oynarsa sorun diye birşey kalmaz.

Çevrimdışı Kalbayt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 09 Haziran 2019, 12:42:14 »
departmanı yöneten eleman hiçbir şey yapmadan kaltktığı gibi bana sniper ile ateş ediyorsa(ganjaman)
1000 tane ak-47 mermisi alan adam mermi yelektedir rolu yapıyorsa, düşen adam /dene kullanıyorsa bu da rol değildir, bizden de rol yapmamızı beklemesinler

+77485648856

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #18 : 09 Haziran 2019, 12:42:56 »
pd departmani anlıyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #19 : 09 Haziran 2019, 12:44:19 »
departmana dm için girmiyolar mı zaten vurunca birşey yok düşünce neden abilerine ağlıyorlar ts'de?