Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni Birlik Moderatörü

Başlatan edqar, 08 Haziran 2019, 16:59:00
Okunma sayısı 738 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Yeni Birlik Moderatörü
« Yanıtla #10 : 08 Haziran 2019, 22:38:49 »
Her noktanın görünmeyen bir yüzü vardır. Tıpkı birlik işlerinde de olduğu gibi, ilk birlik moderatörü olduğumda aktif olarak sadece birlik tanıtımlarında ki yorumları kaldırıyordum. Onay ve benzeri işler tamamen @BerkanCaliskan tarafından veriliyordu yani birlik  onayları konusunda herhangi bir şey yapmıyordum. Bunu açıklamış olalım, sizin aklınızda da sorun kalmasın.

Üst kısımda da belirttiğim gibi, birlikler sadece forum üzerinden değil oyun içerisinden de inceleniyor. Bir çok oyuncu buna denk gelmiştir, genellikle rollerde yapılan hatalarda gerektiği kadar uyarıyorum. Aynı zamanda hoodlar da kontrol ediliyor.

En çok şu soruya takıldığınızı görüyorum "pasif birliklerin onayı alınmıyor." bunun için belirli kriterler var. Forum üzerinde şuanda sadece onay tikini Hera verip-alabiliyor. Ben sadece oyun içerisinden onayı kaldırıyorum bu noktaya da takılmayın arkadaşlar.

Sormak istediğiniz bir soru varsa, bu konu altından sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplayacağım.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #11 : 08 Haziran 2019, 23:50:12 »
Her noktanın görünmeyen bir yüzü vardır. Tıpkı birlik işlerinde de olduğu gibi, ilk birlik moderatörü olduğumda aktif olarak sadece birlik tanıtımlarında ki yorumları kaldırıyordum. Onay ve benzeri işler tamamen @BerkanCaliskan tarafından veriliyordu yani birlik  onayları konusunda herhangi bir şey yapmıyordum. Bunu açıklamış olalım, sizin aklınızda da sorun kalmasın.

Üst kısımda da belirttiğim gibi, birlikler sadece forum üzerinden değil oyun içerisinden de inceleniyor. Bir çok oyuncu buna denk gelmiştir, genellikle rollerde yapılan hatalarda gerektiği kadar uyarıyorum. Aynı zamanda hoodlar da kontrol ediliyor.

En çok şu soruya takıldığınızı görüyorum "pasif birliklerin onayı alınmıyor." bunun için belirli kriterler var. Forum üzerinde şuanda sadece onay tikini Hera verip-alabiliyor. Ben sadece oyun içerisinden onayı kaldırıyorum bu noktaya da takılmayın arkadaşlar.

Sormak istediğiniz bir soru varsa, bu konu altından sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplayacağım.
Bence birlik kurma olayı falan değişmeli. Onaylar zor alınmalı.
/birlikkur sistemi kalksın
Forumdan açılan yeni birlikler rolünü güzel yapıyorsa onay verilsin, gibi gibi.
Fikirimi desteklersen ayrıntılara girebilirim.

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Jaul Torres Lv.19
« Yanıtla #12 : 08 Haziran 2019, 23:51:41 »
Ve birde 2 tane birlik moderatörü alınacak mı? Tek başına yönetmen zor olacaktır.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #13 : 09 Haziran 2019, 00:18:09 »
Birlik sisteminde herhangi bir değişiklik olmayacak. Eskisi gibi devam edeceğinden emin olabilirsiniz, bununla ilgili herhangi bir çalışmamız yok.

Birlik Moderatörlüğüne şuanlık birisini alma gibi bir fikrimiz yok. Sadece ben yönetmiyorum, aynı zamanda birliklere Hera'da bakıyor. İl-legal birlikler çok emek ve değer gösterilmesi gereken bir iş. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 09 Haziran 2019, 20:12:48 »
guardMatheus ve Hydraizm güncel birlik moderatörü oldu.

Bende bir şey sorayım, birlik tanıtımlarına atılan yanlış rollerde mesela örnek olarak bu rolde: https://resmim.net/f/6yWD5U.png
uyarı tarzı bir şey eklemeyi düşünüyor musunuz? Mesela atılan rollerin 10/1'i konsept dışı ise birlik kapatmak gibi cezalar verilecek mi?

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Jaul Torres Lv.19
« Yanıtla #15 : 09 Haziran 2019, 22:10:26 »
Ahmet'in dediğine katılıyorum. Adamlar sayfa kasmak için çok garip roller atıyorlar. Mesela rutin. Rutini 1-2 tane atarsın da adam karakter tanıtımıymış gibi tuvalete gittiğini atıyor, şu içtiğini falan. Birlikle alakası olmayan roller flaming olarak silinmeli.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 09 Haziran 2019, 23:15:26 »
sigara yakma rolü

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #17 : 09 Haziran 2019, 23:40:20 »

Bende bir şey sorayım, birlik tanıtımlarına atılan yanlış rollerde mesela örnek olarak bu rolde: https://resmim.net/f/6yWD5U.png
uyarı tarzı bir şey eklemeyi düşünüyor musunuz? Mesela atılan rollerin 10/1'i konsept dışı ise birlik kapatmak gibi cezalar verilecek mi?
orada emek var kardesım
herıf bilmiyor ama emek vermıs
kendı kendıne eglenıyor, hevesını kıramam

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #18 : 09 Haziran 2019, 23:46:26 »
Ahmet'in dediğine katılıyorum. Adamlar sayfa kasmak için çok garip roller atıyorlar. Mesela rutin. Rutini 1-2 tane atarsın da adam karakter tanıtımıymış gibi tuvalete gittiğini atıyor, şu içtiğini falan. Birlikle alakası olmayan roller flaming olarak silinmeli.
sigara yakma rolü

orada emek var kardesım

işte anlatmak istediklerim

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 10 Haziran 2019, 00:32:33 »

orada emek var kardesım
bende diyorum ki uyarılsın ondan sonra ceza verilsin direk demiyorum