Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

IOLWS00 - Bar Başvurusu

Başlatan IOLWS00, 08 Haziran 2019, 00:21:29
Okunma sayısı 213 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı IOLWS00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 31 Mayıs 2024, 19:42
Toplam oynama: 30 gün, 4 saat
Birlik: ******ive
IOLWS00 - Bar Başvurusu
« : 08 Haziran 2019, 00:21:29 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Coco Cruz, Angel Matthew Felipe Kreisberg

1.02:Oyun içi seviyeniz?:11

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Nobles MC adlı bir motor clubu açtık, evet bu işyeri birliğe ait olacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:7-8 saat aktif oluyorum.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Evet dur ihtarırına uymamaktan girdi, aracımızla sehir halindeydik polis yanımıza yanaştı, üstümüzde bıçak olduğundan dolayı durmadık kaçtık.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:Nobles MC
2.03:İşyeri tipi:Bar / MC Bar II

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim Los Santosa meksikadan göç etmiş bir karakter, geçimini ilk başlarda taşımacılık, odunculuk benzeri işlerle sağlıyordu, ilerleyen zamanlarda sokaklardaki yaşamları gördü tanıdı ve çeşitli ortamlara dahil oldu, takıldığı ortamlar Motorcu çetelerin ortamlarıydı ve bu ortamlarda çeşitli uyuşturucu türleri tanıdı Crack, Weed, Steroids gibi bu ortamlara alışınca ve çete ortamındaki kişilerde Felipe'yi sevince ona uyuşturucu tedarik etmeye başladı, Felipede bu uyuşturucuları çeşitli yollardan satarak geçimini sağlamaya devam ediyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Bar içinde genellikle yabancı marka genellikle Meksikan içkileri satmayı hedefliyoruz, birlik olarak illegaliz genellikle IC olarak şehir içi ve dışı olarak bizi bol bol Road Triplerde görebileceksiniz, aklımızdaki hedef tek büyümek değil IC olarak bir çok Motor clubuyle tanışmayıda hedefliyoruz tanıştığımız clublerden aklımıza yatan bir birlik olursa da IC olarak bir kardeşlik kurup sunucunun en büyük Motor Clublerinden birisi olmayı istiyoruz.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Barımıza MC rolü öğrenmek isteyen kişilere oldukça bilgili bir kadroyla yardım edebiliriz tabi ki ziyaret eden kişinin bize yaklaşımı neticesinde olur herşey, onun haricinde elimizden geldikçe güzel ve nezih bir ortam yaratmayı planlıyoruz.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İşyerini açtığımız takdirde genellikle zamanımızın bir çoğunu bulunduğumuz barda geçirmeyi planlıyoruz, MC külütürü hakkında oldukça idaalıyız rolsel olarak barımızı ziyaret eden kişiye her türlü yardımı elimizden geldikçe verebileceğimizi düşünüyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "IOLWS00"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı IOLWS00

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 31 Mayıs 2024, 19:42