Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Throne_Flow(NC) Pablo_Wilson (NC)
Luis Carlos)
1.02:Oyun içi seviyeniz?:(15)
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Birlik adı:
N/A Mekan şahsıma ait olacaktır.)
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Haftanın 7 Günü en az 4 saat.)
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:(DarKMooN Stars Pub)
2.03:İşyeri tipi:(Pub=Bar)
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Karakterim İtalya'da bir çocuk esirgeme kurumunda yaşıyordu. Doğduğu ilk bir hafta ailesi ona bakmış, sonra paraları olmadığı için çocuk esirgeme kurumuna bırakmışlardı. Luis_Carlos, ailesini hiç tanımamıştı ve haklarında hiçbir bilgiye sahip değildi. O 7 yaşına geldiğinde, Pablo Wilson onun bulunduğu esirgeme kurumuna, onun adına düzenli bir şekilde bağış yapıyor ve onunla ilgileniyordu. Luis 24 yaşına geldiğinde İtalya'da okuduğu hukuk fakültesinden mezun olmuştu ve Los Santos'a, kendisine çocukluğunda yardım eden Pablo'nun yanına gelmeyi düşünüyordu. Los Santos'a geldiğinde, Pablo'nun tüm mal varlığını kendisine bıraktığını ve ortadan kaybolduğunu öğrendi. Bir kez daha yetim kalan Luis, kendisine bir Pablo kadar dürüst ve adaletli olacağı için söz verdi ve hayatını Los Santos'da devam ettirmeye başladı.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC: Luis, gençlerin bir arada eğlenip vakit geçireceği mekan oluşturmak istiyor. İçeceklerin ve yiyeceklerin fiyatını düşürerek gençlerin cebine de faydalı bir mekan oluşturarak, şehirde eğlenceli bir ortam oluşturmak istiyor.
OOC: Sürekli Tırcılık, taşımacılık, çimento mesleği yaparak para kazanmak yarine, eğlenceli partiler vererek, hem kaliteli rol ortamı, hem eğlenceli bir ortamda para kazanmak istiyorum.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Kaliteli rol ortamı oluşturarak, oyuncuların takılacağı bir mekan oluşturmak amaçlanmıştır. İnsanların tek bir noktada rol yapmasını engellemek ve sunucunun ekonomisine katkıda bulunmak asıl hedeflerdir.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehirde üniversite okuyan gençler, para sorunu yaşamadan istedikleri gibi eğlenecekler. Sosyalleşecekler, insanlar birbirleri ile tanışacaklar. Samimi arkadaşlığın rahat kurulacağı bir mekan olacak. Canı sıkılanlar gelecek. Hiç gitmek istemeyecek. Sevgilime nerede evlenme teklifi edebilirim soru sorulunca, ilk olarak bu mekan gösterilecek. Kaliteli şarkılar ve kaliteli çalışanlar olacak. İş bulamayan insanlar için bir iş kapısı olacak. En iyisi de, kazandığı paranın bir kısmını, çocuk esirgeme kurumlarına bağışlayacak.
Ben, "TK|DarKMooN"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.