Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.) :
Mike_Alien1.02:Oyun içi seviyeniz?: 12
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı? : Sons Of Highs evet bu iş yeri Sons Of Highs ' e ait olacaktır
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Her gün yaklaşık olarak 16 saat
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
İş yeri bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu (ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı: High's MC
2.03:İşyeri tipi: ●MC Bar I
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Mike Alien 1993'de california doğmuştur Mike kücükken iyi bir eğitim alamasada görünüşüyle insanları korkuruturdu. Mike bunun farkındaydı en yakın arkadaşı John onu farklı olarak görüdü o yüzden Mike her zaman Johnu kardeşi olarak görmüştü. Mike'nin babası(Barry) ona oyuncak motorsiklet alırdı Mike motorsikletle oynmayı severdi ve büyüdü yıllar geçti bu sevdası hala devam ediyordu. Bir harley motor aldı ve sokaklarda gezinmeye başladı. Baba mirasına ortak oldu. John'la beraber ve harley motorları kaptılar ve kasabayı güçlü ve hırıltı bir sesle kapladılar.
Taşımacılık yaparak. Ve zaten bi birikimim var.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC: Mekani devir aldıktan sonra büyük bir açılış planlayacağım. Bu açılışta en azından açılışa özel içkiler ücretsiz olacaktır. Ve ayrıyeten bir çok eğlence düzenleyeceğim. OOC : Bu barı aslında birliğimiz için açmak istiyoruz.Birliğin toplanabileceği ve toplantılar yapabileceği bir mekana ihtiyacımız var
3.03:İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Barda düzenli bir şekilde yani haftada 3 veya 4 kere parti yapacağım için aktif rol dönecektir. Oyuna biraz hareket katacaktır. Oyundan sıkılan insanlar burda aktif rol döndürebileceğinden oyundan yeniden zevk alacağına eminim. Bir çoğu bara giriş ücretli ve basit bir ücret değil. 150-200 dolar civarında. İnsanlar girdiği zaman hiçkimseyi bulamayıp çıkıyorlar yada girmek istemiyorlar. Burda hiçkimse olmasa bile Birliğimiz olacağından aktif rol eminim ki dönecektir.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Yukarıdada belirttiğim gibi hiç yoktan sadece bizim birliğimiz aktif olsa bile insanlar bizimle aktif rol yapabilir. İnsanlar için özel ürettiğim içkilerden içerek , güzel ve tatlı zamanlar geçirebilir . Ve her hafta yapacağımız partiler eğlenceler vs. her insanın maddi durumuna uygun şekilde dizayn edilmiştir. Ve eminimki özel içkilerimi içen insanlar müptelası olacaktır.
Ben, "poyrazcakrr"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.