Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Size Hangisi?

LSFD Devam, bu sistem gayet güzel.
LSFD Medikal üzerinden devam[Doktor falan yok, Stajyer Paramedik vb.]
LSFMD'ye dönülsün, Doktorlar geri gelsin.

LSFD AR&GE V1

Başlatan TITAN, 06 Haziran 2019, 22:00:17
Okunma sayısı 606 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TITAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2021, 19:38
Toplam oynama: 103 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
LSFD AR&GE V1
« : 06 Haziran 2019, 22:00:17 »
Arkadaşlar şöyle ki herkes biliyor.FD bölümüne, yani İtfaiye Erlerine rol çıkmıyor."Neden?" diye soracak olursanız sunucudaki arkadaşların kaza rolleri, yangın rolleri yapmaması.Haliyle rol çıkmayınca da LSFD'de bulunan arkadaşlarda çıkış yapıyor.Haliyle LSFD arka planda kalıyor.Şuan ne yapacağımız hakkında hiçbir fikrimiz yok.Uğraş uğraş nereye kadar sürecek bu? Ya FD bölümü için sistemin gelmesi gerekiyor, ya da bu gidişle İtfaiye rütbelerini kaldırıp MD rütbelerini ekleyeceğiz..Şuan kafamızda olan şey şu..

İtfaiye Eri I
İtfaiye Eri II
Teknisyen Er
Kıdemli Teknisyen Er

Bu rütbeler FD bölümü rütbeleri, biz bu rütbeleri MD rütbelerine çevireceğiz.Ama şöyle, Doktor, Cerrah vb. rütbeler değil.Çünkü belli ki millet ameliyat rollerinden çok sıkılıyorlar, yapmak istemiyorlar.Biz bu yüzden LSFMD yerine LSFD'yi açtık, fakat rollerde bir artış görülmüyor.Kafamızda ki olay şu, İtfaiye rütbelerini kaldırıp EMT, Paramedik gibi rütbeleri arttırmak olacak.Yine ameliyat rolleri falan fast geçilecek.Yani gidişat şu şekil olacak.

İlk Yardım(Kişinin sadece bu durumu varsa bu yapılacak) > ASGH'ye hızlıca götürülme. > Ameliyatlık durum var ise ameliyathaneye alınıp kişi sedyeye yatırılacak ve bir ila üç dakika arası sedyenin üzerinde bekleyecek. > Dinlenme odasına alınıp kişinin bilgilerini alan personeller raporu girecekler ve taburcu edecekler.

Şuan kafamda olan şey budur, ama sizlerin yorumlarınızda çok önemli.Ne yapmalıyız? Ne yapabiliriz de LSFD'yi ön plana çıkartıp aktif tutabiliriz? Yorumlarınız cidden önemli.

AR&GE KISMI

>Şöyle ki araçların hasarları arttığı zaman kullanılamaz hale gelinince sistemsel olarak direk aracın etrafına yangın çıkarılabilir.Veya harita üzerinde random yerlere yangın eklenerek FD lere rol çıkar.

>/sedye > sistemi getirilebilir. /sedye ID yazdığımız zaman otomatik bir emote çıksın.Örnek olarak "Troy Otto sedyenin tutacaklarını kavrar ve hızlı bir şekilde sedyeyi sürüklemeye başlar." gibi bir şey çıkabilir.

>Bir kişi mermi yediği zaman kanama başlayabilir.Dört, veya beş mermi isabet edince kişi 10 saniyede 1 canı inebilir.(Medium olduğundan dolayı ve yönetim buna izin vereceğini düşündüğümden dolayı böyle olabilir.)

>Kişi çok hızlı bir şekilde araçla bir yere çarptığı zaman ekranı sarhoş olmuş gibi sallanıp biran olduğu yerde freezlensin (Tabii FD ekipleri gelince o /kurtar ID gibi örnek olarak freezi kalkabilir, ve kişinin kafasında "Kaza" yazadabilir.) ve gerekenleri FD ekipleri yapsın. [Bu sistem biraz karışık, fakat geliştirilebilir.]

Şuan aklıma gelen bunlar, ekleme yapacağım zaman konu ismi LSFD AR&GE V1 ise V1.1 gibi artacaktır.

Çevrimdışı Chouse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ryan Reaves Lv.20
Köken: Alman
Son giriş: 27 Mart 2022, 20:09
Toplam oynama: 84 gün, 19 saat
Ynt: LSFD AR&GE V1
« Yanıtla #1 : 06 Haziran 2019, 22:01:25 »
Katılıyorum,Yararlı.

Çevrimdışı Faith

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hank Walter Lv.23
Son giriş: 02 Mayıs 2020, 03:29
Toplam oynama: 116 gün, 23 saat
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2019, 22:01:51 »
desteklendin o halde.

Çevrimdışı six4age

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Clem Glover Lv.39
Son giriş: 18 Şubat 2024, 21:46
Toplam oynama: 416 gün, 1 saat
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 17:04
Toplam oynama: 7 gün, 1 saat
Son giriş: 26 Haziran 2023, 21:04
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2019, 22:02:00 »
Çok güzel şeyler var, destekliyorum.

Çevrimdışı Mordecai

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 28 Haziran 2020, 01:10
Toplam oynama: 55 gün, 19 saat
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2019, 22:02:18 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı Sykia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 17:42
Toplam oynama: 102 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2019, 22:02:32 »
Katılıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eric Blecher Lv.24
Son giriş: 21 Eylül 2024, 21:52
Toplam oynama: 181 gün, 0 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 18:10
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #6 : 06 Haziran 2019, 22:02:49 »
Fd kalsın sistemler gelsin sunucudaki oyuncular bilgilendirilsin daha iyi olur bence.

Çevrimdışı papadino

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 27 Temmuz 2019, 21:13
Toplam oynama: 14 gün, 14 saat
« Yanıtla #7 : 06 Haziran 2019, 22:04:09 »
FD rütbeleri kalsın ve sistemler iyi bir gözden geçirilsin. Bu konuyu destekliyorum.

Çevrimdışı badatlove

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ocak 2022, 02:37
Toplam oynama: 49 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2019, 22:13:28 »
Ben diğer konulara bir şey demiyorum fakat herhangi bir rolde EMT gerektiğinde, 10 çağrıdan neredeyse 6'sı 7'si yanıtlanmıyor. Yanıtlandığında da ya çok geç geliyor, ya da hiç gelmiyor. Onun dışında bence LSFD'deki oyuncuların hoşuna ne gidiyorsa, ne istiyorlarsa o yapılmalı.

Çevrimdışı TITAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2021, 19:38
Toplam oynama: 103 gün, 2 saat
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2019, 22:16:35 »
Ben diğer konulara bir şey demiyorum fakat herhangi bir rolde EMT gerektiğinde, 10 çağrıdan neredeyse 6'sı 7'si yanıtlanmıyor. Yanıtlandığında da ya çok geç geliyor, ya da hiç gelmiyor. Onun dışında bence LSFD'deki oyuncuların hoşuna ne gidiyorsa, ne istiyorlarsa o yapılmalı.

LSFD'ye işte siviller rol yapmadığından dolayı FD ye de rol çıkmıyor, bundan dolayıda millet sıkılıp çıkıyor.Oyuncularında yaralı, kaza rolleri yapması gerekiyor.