Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

old but anita buyanova

Başlatan eiN2, 05 Haziran 2019, 21:00:07
Okunma sayısı 4391 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eiN2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Eylül 2019, 21:19
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: old but anita buyanova
« Yanıtla #120 : 16 Haziran 2019, 11:32:16 »
ne kadar kral adamlar tanıdığımı bir kez daha gösterdiğiniz için eyvallah, adamsınız

Şimdi beyler boş yapanlar gelmeden aydınlatayım,
Polis Departmanında (ego olarak algilanmasin) apolet almış birisiyim ki bunu almak harbi sağlam bilgi gerektirir.
Buna açıklık getirip sınav sonucumun sebebine geleyim,

Çok işlek bir mekanda garsonum, saat akşam 8 ve 12 arası nefes alınamayacak kadar ağır ve 2 kişi dün işi bıraktığı için tüm işler ben ve bir arkadaşa kaldı, geri kalan şefler sadece yemeklerle ilgileniyorlar.  ayak üstü her boş anımda bir kaç soru yapmaya çalıştım ve 58 aldım. 100 alacağım bir sınavdı.

Herkese iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Şubat 2020, 18:21
Toplam oynama: 102 gün, 3 saat
« Yanıtla #121 : 16 Haziran 2019, 12:59:42 »
Evet, apolet almak normalde bilgi gerektiren bir şey. Zamanında ilk apoletimi aldığım zaman bende hiçbir bok bilmiyordum, yalan yok. Apoletimi ilk aldığımda Tolga yani @taJJJ bana siktir git bir şeyler öğren dedi, haklıydı. Önemli olan omzunda olan apolet ve yakalarındaki nişan değil, yaptığın rol diyip klişe yapayımda ağlayın. en iyi lspd rolücüsü benim, 20 akademiden beri eğitim veriyorum 20-21-22-23-24-25-26-27-28 akademilerinin yabgusu, lideri, paşası, komutanı, fedaisi benimdir aksini söyleyen çok net fedöcüdür

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Eylül 2019, 16:33
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
« Yanıtla #122 : 16 Haziran 2019, 13:02:30 »
yazmalıım...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #123 : 16 Haziran 2019, 13:03:15 »
Evet, apolet almak normalde bilgi gerektiren bir şey. Zamanında ilk apoletimi aldığım zaman bende hiçbir bok bilmiyordum, yalan yok. Apoletimi ilk aldığımda Tolga yani @taJJJ bana siktir git bir şeyler öğren dedi, haklıydı. Önemli olan omzunda olan apolet ve yakalarındaki nişan değil, yaptığın rol diyip klişe yapayımda ağlayın. en iyi lspd rolücüsü benim, 20 akademiden beri eğitim veriyorum 20-21-22-23-24-25-26-27-28 akademilerinin yabgusu, lideri, paşası, komutanı, fedaisi benimdir aksini söyleyen çok net fedöcüdür

ck haklısnız bıancva hanm... sızı bı sıksem..?? maskele dloasıyonz bıanca hnm ayrcaz yaz gunu mont gıyıosunzu.. kikiki komık dımı buanca hnm
en ıı rolcusunuz bıancvah hnm... uf
sn kmsnde bnm esarbima montuma karisiyorsunuN?!N?!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Eylül 2019, 16:33
Toplam oynama: 2 gün, 22 saat
« Yanıtla #124 : 16 Haziran 2019, 13:03:30 »

ck haklısnız bıancva hanm... sızı bı sıksem..?? maskele dloasıyonz bıanca hnm ayrcaz yaz gunu mont gıyıosunzu.. kikiki komık dımı buanca hnm
en ıı rolcusunuz bıancvah hnm... uf
sn kmsnde bnm esarbima montuma karisiyorsunuN?!N?!

sus ln... en ırı rolcu emır ;)
tahın.. abımın konusnda susun.!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #125 : 16 Haziran 2019, 13:04:31 »

Şimdi beyler boş yapanlar gelmeden aydınlatayım,
Polis Departmanında (ego olarak algilanmasin) apolet almış birisiyim ki bunu almak harbi sağlam bilgi gerektirir.
Buna açıklık getirip sınav sonucumun sebebine geleyim,

Çok işlek bir mekanda garsonum, saat akşam 8 ve 12 arası nefes alınamayacak kadar ağır ve 2 kişi dün işi bıraktığı için tüm işler ben ve bir arkadaşa kaldı, geri kalan şefler sadece yemeklerle ilgileniyorlar.  ayak üstü her boş anımda bir kaç soru yapmaya çalıştım ve 58 aldım. 100 alacağım bir sınavdı.

Herkese iyi forumlar.

Çevrimdışı Pyatov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2019, 23:00
Toplam oynama: 49 gün, 7 saat
« Yanıtla #126 : 16 Haziran 2019, 13:10:22 »
sınav zorluğu, veya bilgi yetersizliği demeyelim zamanında yediğimiz hurmalar

Çevrimdışı Loki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 10 Şubat 2021, 21:09
Toplam oynama: 287 gün, 3 saat
« Yanıtla #127 : 16 Haziran 2019, 13:14:04 »
satıcı fedöcü olm bu buna inanmayın
Spoiler:

Çevrimdışı eiN2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Eylül 2019, 21:19
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #128 : 16 Haziran 2019, 18:28:16 »
Evet selamun aleyküm cümleten. Böyle yazıları çok beceremem ve yazamam bu yüzden kısa tutuyorum. Bir buçuk senelik maratonun benim için bitiş noktasına vardım; her şeyin bir sonu olduğu gibi.

Bu maratonda beraber koştuğum hatta bu maratonu gerçek hayata taşıyacak kadar sağlam dostlar edindim. Bu rol serüveni beni çok eğlenirdi. İyisiyle kötüsüyle beraber olduk.

Şu ana kadar çok kişiyle husumetim oldu. Sonra da çözülen olaylar felan. Kalbini kırdığım kardeşim varsa hakkını helal etsin. İyisiyle kötüsüyle beni her daim destekleyip bu maratonda eşlik eden herkese sonsuz minnet eylerim.
Benim hakkım herkese helâl olsun. Arada foruma girer bakınırım. Başka oyunlarda takılıp sohbet etmek isteyen olursa forum özel mesajı atabilir.

Ayrıca youtube'a, "Tahir Duru" yazarsanız karşınıza "e i N" diye bir kanal çıkacak orayı takibe alıp yaptığım/yapacağım şeyleri görebilirsiniz..

Şunu hiç bir zaman unutmayın, roleplaya bu sunucuda başladım ve burada bitiriyorum. Kimse rolcü olarak doğmuyor. Yüksek rolcüleri izleyin, yanlarına gidip bir şeyler kapın. Kalbinizi, onurunuzu ve uğraşlarınızı küçümseyenleri kââle almayın.

Allah'a emanet..

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı