Ofis ekletmek istediğiniz yerin ekran görüntüsü:Ofis ekletmek istediğiniz yerin haritadaki yerinin ekran görüntüsü: Ekletmek istediğiniz ofis numarası:Üçüncü Ofis
Ofisinizin detaylı bir planını yazın,Şirketimde çalışacak elemanların kullanacağı bir ofis olacak. Müşteriler ile burada görüşme sağlanacak. Genel müdür ve emrinde çalışacak alt rütbedeki çalışanların aktif olarak bulunacakları ortam olacak.
Hangi amaçla kullanacaksınız açıklayın.Ciddi bir şirket kurmayı amaçlıyorum, birçok hazırlık tamamlandı fakat buiş için kesinlikle bir ofise ihityacım olacak.
Müşteriler ile görüşülen ve çalışanların rol ortamı yaratabileceği bir şirket olacak. Dışarısına şirket araçlarını koyabileceğim bir garaj almayı düşünüyrum. Bir lüks yaşam şirketi kuracağım. Eleman alımlarına başladığımda şirket başvurusu olarak gönderiyi açacağım.
İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?Şehirde olmayan bir iş kurmayı planlıyorum. İnsanların düşük ücretlerle bir zengin gibi yaşamasını amaçlıyorum. Darkos - Lüks Yaşam Tarzı şirketinin ofisinde bu işle uğraşacak elemanlar olacak ve müşterilerine inanılmaz bir tecrübe yaşatacak.