Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[CLEO] radio off & no motion blur

Başlatan Rosetti, 20 Mart 2018, 17:56:57
Okunma sayısı 801 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
[CLEO] radio off & no motion blur
« : 20 Mart 2018, 17:56:57 »
http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cleo-scripts/66747-radio-off.html

Bu mod radyosu olan bir araca bindiğimizde radyonun otomatik olarak çalmasını engelliyor. Siz de benim gibi oyunun radyosunu her araca bindiğinizde KAPALI konumuna getiriyorsanız bu cleo modu sizin büyük bir destekçiniz olacaktır. Bu cleo modun sunucuda izin verilen bir mod olmasını istiyorum.

http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cleo-scripts/19296-no-motion-blur-nitro.html

İkinci olaraksa bu mod geliyor. Kısaca açıklayayım, diyelim ki bir spor aracınız var ve hız düşkünüsünüz. Nitrosunu da taktınız, ooh miss. Araca biniyorsunuz, nitroyu açıyorsunuz. Aracın çevresindeki blur efekti fps düşüşüne neden oluyor/gözünüzü alıyor/olmasa daha iyi olurdu diyorsunuz. İşte bu mod sayesinde nitroyu açtığınızda blur efekti ortadan kalkıyor. Bu mod da izin verilen modlar arasına alınabilir.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
Ynt: [CLEO] radio off & no motion blur
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2018, 17:59:30 »
http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cleo-scripts/66747-radio-off.html

Bu mod radyosu olan bir araca bindiğimizde radyonun otomatik olarak çalmasını engelliyor. Siz de benim gibi oyunun radyosunu her araca bindiğinizde KAPALI konumuna getiriyorsanız bu cleo modu sizin büyük bir destekçiniz olacaktır. Bu cleo modun sunucuda izin verilen bir mod olmasını istiyorum.

http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cleo-scripts/19296-no-motion-blur-nitro.html

İkinci olaraksa bu mod geliyor. Kısaca açıklayayım, diyelim ki bir spor aracınız var ve hız düşkünüsünüz. Nitrosunu da taktınız, ooh miss. Araca biniyorsunuz, nitroyu açıyorsunuz. Aracın çevresindeki blur efekti fps düşüşüne neden oluyor/gözünüzü alıyor/olmasa daha iyi olurdu diyorsunuz. İşte bu mod sayesinde nitroyu açtığınızda blur efekti ortadan kalkıyor. Bu mod da izin verilen modlar arasına alınabilir.
1. olabilir 2. gereksiz bu modu fps düşüşü alıyor diye bir polis yüklese nos açan adamları göremeyebilir gereksiz , nos takmasın daha iyi.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2018, 18:02:51 »
1. olabilir 2. gereksiz bu modu fps düşüşü alıyor diye bir polis yüklese nos açan adamları göremeyebilir gereksiz , nos takmasın daha iyi.

Hayır, yanlış anladın. Aracın arkasından çıkan mavi efekti söylemiyorum. Sürücü olarak bir aracı sürerken nitroyu açtığında görüşünü engelliyor, bulanıklaştırıyor ya. Onu diyorum.

Ayrıca nos çıkışını gözlemleyemezsin, kokusunu falan algılayabilirsin ama gözünle görmen biraz zor.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2018, 18:09:34 »
İyi de nos basarken gta da ki gibi aşırı derece de efekt eklenmiyor hatta hiç eklenmiyor , koku algısına gelecek olursak oyunda polis aracındayken nos kokusunu anlamayız çıkan efektinden anlıyoruz

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 20 Mart 2018, 20:29:20 »
İyi de nos basarken gta da ki gibi aşırı derece de efekt eklenmiyor hatta hiç eklenmiyor , koku algısına gelecek olursak oyunda polis aracındayken nos kokusunu anlamayız çıkan efektinden anlıyoruz

ya olm niye anlamıyorsun beni.

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: