Bazılarınız inanmayacak ama kumar algoritmasının çetelesini tuttum. Kendim oynamadım, kumarhanede yaklaşık 20-25 dakika bekleyip chatlogu gözlemledim. Algoritmanın tek açıklaması olarak bulduğum şey bir kere kazandıysan arkası geliyor, kaybettiğin an direkt çık başka biriyle gir. Ayrıca ilk başta kaybettiysen 2 kumar sonra sen kazanıyorsun, 2 maç sonra kazanmazsan 3. maç kesin kazanıyorsun. Eğer ilk girdiğiniz maçtan kazandıysanız aynı şekil 3. maça kadar kazanırsınız sonra kaybedersiniz.
Sabah 10:00 ile 12:00 arası algoritma şekli şöyle oluyor >> 2 kere kazan 3 defa kaybet
Öğlen 12:00 ile 16:00 arası algoritma şekli şöyle oluyor >> 1 kere kazan 2 defa kaybet
Akşam 17:00 ile 23:00 arası algoritma şekli şöyle oluyor >> 4 kere kazan 2 defa kaybet
(Algoritmalar her öğünde değişiyor.)
(Geceleri daha çok katlama olmasının sebebi de algoritmanın geceleri çok daha kazanç vermesidir.)(EĞER İNANMAYAN ANLAMAYAN VARSA ARKADAŞIYLA KUMAR OYNASIN, DEDİĞİM SAYILARIN HEPSİ TUTUYOR.)
(Ayrıca unutmayın ki çok fazla üst üste kazanıyorsanız o işte bir bokluk vardır, o oyundan kaçın! DEVAM ETMEYİN.)
Peki şimdi zar olayına gelelim. Zar olayında ise "1"den "9"a kadar zar olduğunu farzedelim. Eğer 1 geldiyse onun asal sayıları gelecek demektir. Örneğin 3 Geldi 3 asal sayı mı? Evet asal sayı. Bu yüzden 3'ün katı olan bir asal sayı gelecek mesela 5 7 gelebilir ama 8 6 gelemez çünkü bunlar asal sayı değildir. 4 gelirse de 3 5 7 gelemez çünkü onlar asal sayı. Mantık çok basit arkadaşlar, çözüldüğünü söylemiştim inanmamıştı kimse.
Alın katlayın paralarınızı, maske takarsanız şansınız ARTMAZ!