Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

DM için bir öneri

Başlatan at avrat silah, 01 Haziran 2019, 23:56:54
Okunma sayısı 293 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mart 2022, 00:25
Toplam oynama: 97 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
DM için bir öneri
« : 01 Haziran 2019, 23:56:54 »
İlk önce merhabalar hepinize bugün DM hakkında gerçekten insanı roleplayden bezdirecek birkaç video izledim ve şöyle bir mantığa karar verdim ve paylaşmak istiyorum.

Bildiğimiz gibi silah tüccarları sunucuda belli bir ortamda ve belirli bir yerde bulunuyor benim fikrim ise şu.

Hera sunucu içerisinden çok güvendiği birisine bu silah yetkisini versin ve bu adamın çok büyük silahları fitil edebileceği(bulunamayacak kadar saklanması) bir mekan hazırlayıp bu adamla role girip alması gerekmekte, örneğin adamı öğrendi dostum silah almak istiyorum diyince değilde böyle adama derdini anlatması lazım sonra yani o kişinin DM için silah almadığına inanmasını lazım üstüne üstlük bu gibi şeylerde /silahver komudu kaldırıp destek komudu ile admin yada helper çağırılmalı ve onların yetkileri altında yapılmalı, bu şekilde DM azalacaktır ve il-legal rol için iyisini yapılacaktır.

Çok duyuyorum bu şehirde lspd tanrı sanki falan diye illegaldeki şey DM değil arkadaşlar sizin böyle bir algınız var fakat illegal gizli olur örneğin size senaryoyu yazıyorum.

(10k para kas kumara git şansını dene kazanırsan git silah al tüccardan birliğe falan giir silah al pdlere dm at kaybedersen: ben sunucuyu bırakıyorum sikerim böyle işi falan filan)

Benim dediğim öneride bu silahı saklayacağı yerin kimse bilmemesi lazım ve şehirde en fazla 2 3 kişi olması lazım bu silah satıcılarının arkasında iz bırakmayacak kadar iyi bir roleplay bilgisine sahip olmaları.

Çevrimdışı DoğukanÇ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 25 Eylül 2021, 23:17
Toplam oynama: 123 gün, 20 saat
Ynt: DM için bir öneri
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2019, 00:37:23 »
İlk önce merhabalar hepinize bugün DM hakkında gerçekten insanı roleplayden bezdirecek birkaç video izledim ve şöyle bir mantığa karar verdim ve paylaşmak istiyorum.

Bildiğimiz gibi silah tüccarları sunucuda belli bir ortamda ve belirli bir yerde bulunuyor benim fikrim ise şu.

Hera sunucu içerisinden çok güvendiği birisine bu silah yetkisini versin ve bu adamın çok büyük silahları fitil edebileceği(bulunamayacak kadar saklanması) bir mekan hazırlayıp bu adamla role girip alması gerekmekte, örneğin adamı öğrendi dostum silah almak istiyorum diyince değilde böyle adama derdini anlatması lazım sonra yani o kişinin DM için silah almadığına inanmasını lazım üstüne üstlük bu gibi şeylerde /silahver komudu kaldırıp destek komudu ile admin yada helper çağırılmalı ve onların yetkileri altında yapılmalı, bu şekilde DM azalacaktır ve il-legal rol için iyisini yapılacaktır.

Çok duyuyorum bu şehirde lspd tanrı sanki falan diye illegaldeki şey DM değil arkadaşlar sizin böyle bir algınız var fakat illegal gizli olur örneğin size senaryoyu yazıyorum.

(10k para kas kumara git şansını dene kazanırsan git silah al tüccardan birliğe falan giir silah al pdlere dm at kaybedersen: ben sunucuyu bırakıyorum sikerim böyle işi falan filan)

Benim dediğim öneride bu silahı saklayacağı yerin kimse bilmemesi lazım ve şehirde en fazla 2 3 kişi olması lazım bu silah satıcılarının arkasında iz bırakmayacak kadar iyi bir roleplay bilgisine sahip olmaları.
İşlemez

Çevrimdışı Hieral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2024, 04:00
Toplam oynama: 21 gün, 13 saat
Son giriş: 25 Kasım 2023, 15:34
Toplam oynama: 180 gün, 15 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2023, 19:42
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2019, 01:11:06 »

(10k para kas kumara git şansını dene kazanırsan git silah al tüccardan birliğe falan giir silah al pdlere dm at kaybedersen: ben sunucuyu bırakıyorum s**erim böyle işi falan filan)

Küfürü seri duzelt forum yasağı yersin

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2019, 03:41:43 »
Silah almak zaten zor, daha da zorlaştırmaya gerek yok illegali de düşünmemiz gerek.