Beyler sunucuda herşeye isyan edip eylem çıkartıp GB bölgede PDye saldıranlardan tutun sunucuda para kazanmak cidden zor mu bir çok sunucudan daha kolay ve hızlı şekilde para kazanabiliyorsunuz bu sunucuda bir gün vergiye bir gün benzine bir gün bişey uydurup ona bu döngü devam ediyor eylem olduğunda bizi polis olarak görevlendiriyorlar o rollere gitmek bile istemiyorum saniyede 6 kelimelik cümleyi chatten spamlayanmı dersin GB kural ihlali yapıp beyinsiz gibi aracımıza vurup bizi kaçırma rolü yapanmı dersin bir sürü var bu roller yasaklatılmalı arada oluyordu hoş oluyordu ama sapıttınız her gün amerikada eylem oluyor mu?
Sunucuda cidden para kasmak zor değil zor diyenler üşenen kişiler diyebilirim tır kassanız günde 2, 3 saat kral olursunuz bunu başka hangi sunucu size sağlıyor ?
Kazanılan para ilede gidip fazlasini kazanmak istiyorum diyosanız gidin araç ticareti yapın sunucuda bir milyardersiniz bide şu fiyatlara isyan çıkaranları anlamıyorum.
Araç ticareti yapıyorum bu kadar param var ama fakir bir LSPD memuru rolü yapıyorum sizde parayı sıkıntı etmeyin zaten doğukan(hera) abi sistemlerde en iyi kazancı size sağlamaya çalışıyor gerçek hayatta çok rahat geçiniyor musunuz?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
En basit para kazanılan sunuculardan birisi diyebilirim.