Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Daniel Phantos Reginald Bagley Jesus Lowry
Marquise Talon1.02:Oyun içi seviyeniz?:10
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Birmingham Crime Organization birliğine ait olacaktır.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:hergün 10 ila 15 saat
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:Girmedi
İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı:Birmingham's Pub
2.03:İşyeri tipi:?Bublic Bar
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(İtalya'nın Milano şehrinde doğmuş ve babasının yasa dışı işlerinden sıkılan annesiyle İngiltere'nin Birmingham kasabasına taşımıştır.Birmingham'da sağlam dostluklar kurmuştur ve sokaklardan çok şey öğrenmiştir.Yıllar geçmiş babası gibi bir kişiliğe dönüşmüş ve dostu Thales ile beraber Santos'a geldiği gibi kendi düzenini kurmaya başlamıştır.Bu düzeni uyuşturucu kaçakçılığı gibi yasa dışı işlerle kurmuştur.Zaman geçtikçe cebine para girmeye başlamıştır.Kurduğu illegal düzeni,legal göstermek ve kardeşleriyle takılmak amacıyla bir bar kurma fikrine sahip olur.Barı açmak içinde kurduğu düzenden cebine giren paraları biriktirmiştir.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İçki kültürüne sahip olan barmenlerimizle barımızda çok güzel roller sergileyeceğiz.Ayrıca şehirdeki barlar fazla parti gibi eğlenceli etkinlikler vermiyor bununda önüne geçmeyi planlıyoruz elimizden geldiğince eğlenceli etkinlikler vereceğiz.Birliğimizde bu Pub'ta yöneteceğiz ve bu Pub bize legal bir kişilik katacak.Birlik üyelerimizle bu barda gayet sağlam roller sergileyeceğiz.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Bulunduğumuz bölgede fazla rol dönmüyor bunun önüne geçmeye çalışacağız ve insanların eğlenmesi için elimizden geleni yapacağız.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İşimiz şehire mutluluk getirecek,boş zamanı olan insanların gelip boş zamanını güzel bir şekilde geçirmesine katkı sağlayacak ve içki kültürüne sahip insanlar ile içki içme fırsatını sağlayacak.
Ben, "Ertu"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.