nolur cs6 kullanın artık, rol yapmak ve rol yapıyormuş gibi gözümek çok farklı şeyler bırakın şu LSRP saçmalığını
bunu rol yapan 0 dm atan birlik soylese anlarim da 7 24 mekan baskınındasınız rol yapamiyoruz zaten bu konu içinde ticket açıcam ayrıca cs6 için ben colormod kullandigim için yapamıyorum ayrıca sizin verdiğiniz tavsiyeler veya kötü yorumlar pekte umrumda değil./b]
Daha önce Pavlov Organizatsya ismi adı altında birliğin yönetim ekibinde bulunduğunuzu biliyorum, fakat bu birliğin hikayesi üzerinde daha fazla durulmuş ve daha başarılı olmuş. Pavlov Organizatsya'dan daha başarılı olacağını düşünüyorum.
Hikayenin Pavlov'un eski kurucusu olan Ruslan ile bir bağlantısı var gibi görünüyor, sadece ismini değiştirmişsiniz gibi daha önceden Pavlov'u bilenler hikayeyi okuduklarında MG gibi sezinliyebilirler. Aynı şekilde eski birlik üyeleriniz Markov, Borislav, Igor'da sadece soyismini değiştirerek farklı bir konsepte geçmişsiniz. Bunu değiştirmenizi öneriyorum.
Rol ss'lerine genel olarak bakıldığında LSRP+ kullandığınızı görüyorum ve gerçekten göze hitap etmiyor. İnternette ki videoları izleyerek Photoshop CS 6'nın kullanımına göz atın. Oyunda yaptığınız rolleri "/ssmod siyah" yazdıktan sonra ss alın ve görüntü ile birleştirin. Çünkü LSRP+ rol yapıyormuş gibi gözükmenizi, CS 6 ise rollerinizi paylaşmanızı sağlar.
Colormod'la CS6nın 1 gram alakası yok, bende colormod kullanıyorum ve CS6'dan yapıyorum editlerimi. Beceremiyorum deseydin öğretmek için video bile çekerdim ama kötü yorumlarımız çokta umrunda değilmiş Erenciğim.
senden sadece dm öğrenilir canım hadi uzatma tanıtımı kirletme boş indan olduğunu fazla belli ediyosun.
O zaman dm öğren bebeğim. Yaptığım rollerle değilde vurduğum adamlarla tanımışsan beni, iyi yaptığım şeyleri örnek al. Sicilimde 1 tane bile "DM" olmadı, olmayacak. Ama senin sicilin neleri gördü degil mi? Benden adam vurmayı değil rol yapmayı örnek almanı istiyorum Borispilav, Birde CS6 kullanmayı...
Başka birliktekilere kural ihlali yapmayın diyeceğine kendi birliktekilerini uyar canım benim :dDd
Kardeşim bak bakalım bizim birliğimiz bir tanıtımı varmı?
Bunların onay almayı önemsiyorlar biz onay almayı v.b önemsemiyoruz yani bizim kural ihlallerimizden sanane?
Ve 2.olarak sen kendi birliğindekilere baksana.