Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

DarKMooN Stars Pub

Başlatan Baki, 29 Mayıs 2019, 16:54:33
Okunma sayısı 280 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Baki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Nisan 2025, 02:03
Toplam oynama: 307 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 16 Nisan 2025, 02:10
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
DarKMooN Stars Pub
« : 29 Mayıs 2019, 16:54:33 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Throne_Flow Pablo_Wilson)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(14)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Mark Holding birliğine üyeyim, açılcak olan mekan şahsımın üzerine olacaktır.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Her gün aktifim en az 4,30 saat)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
IC sicil bulunmamakta.

İşyeri Bilgileri:

Beryozka interioru olacak.
2.01:İşyeri lokasyonu(https://i.hizliresim.com/yGdQ8M.png  https://i.hizliresim.com/WX25AE.png  https://i.hizliresim.com/3O80Bj.png):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:(DarKMooN Stars Pub)

2.03:İşyeri tipi:(Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Karakterim İtalya'da çocukluğunu geçirdi, 13 yaşına kadar mutlu bir çocukluk geçirdi. 13 yaşından sonra babası gangsterler tarafından gangsterlere para vermediği için öldürüldü. Pablo İtalya'da ailesinin geçimini sağlamak için mendil ve su satarak yaşamaya çalışıyordu. Aynı gangsterler Pablo'nun annesini ve iki küçük kız kardeşini kaçırdı. Pablo ailesini kurtarmak için en yakın arkadaşı George'den yardım istedi, George ile beraber George'nin arkadaşı olan Jack'dan iki adet "Deagle" markalı silah aldılar ve Pablo'nun ailesini kurtarmaya gittiler. Gangsterler sayıca fazla olduğu için Pablo ve George'yi yakaladı. Pablo ve George'in gözleri önünde Pablo'nun ailesini öldürdüler. Pablo'nun ne kadar acı çektiğini görüyorlardı ve bu onların hoşlarına gidiyordu, Pablo'yu ve George'yi serbest bıraktılar. Pablo ve George intikam almak için söz vermişlerdi kendilerine. Pablo ve George bu olayları yaşadığında her ikiside 17 yaşlarındaydı. Bir gün Pablo ve George parkta yatarlarken, bir mafya babası bunları gördü ve himayesine aldı. Pablo ve George 24 yaşlarına kadar mafya ailesi ile beraber yaşadı ve o gangsterlerden intikamlarını aldılar. İtalya'da isimleri kötü anılıyordu bu yüzden kendilerine temiz bir sayfa açmak için Los Santos'a geldiler ve hayatlarını şekkillendirdiler. Pablo ve George'nin kendilerine ait birer tırları var ve o tırlar sayesinde çok zengin olmayı başardılar. Artık parklarda yatan evsiz gençlere yardımcı olarak güzel bir hayat yaşıyorlar.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC- Pablo arkadaşlarını ve Los Santos halkını eğlendirmek için böyle bir bar açmayı düşünüyor. Eğer arkadaşları sever ve ona yardım etmek isterse ülke çapında çok büyük partiler vermek istiyor. OOC Geceleri yapacağım partilerle, hem rol yaparak eğlenmeyi ve para kazanmayı düşünüyorum. Sadece tırcılık vs. gibi meslekler yaparak rolden uzak bir şekilde para kazanmaktansa, insanlarla iç içe bir şekilde para kazanmak istiyorum.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sunucunun aktifliğini birazda olsa artıracak, parti vakitleri içerisinde, en azından biraz da olsa sokak ortasında NON RP yapan kişiler gelip partide olacak ve şehirde azcıkta olsa huzur sağlancak. İdlewood'da herkesin bir arada olduğu saçma ortamlar yerine mekanda olacaklar ve bu da sunucudaki gereksiz ortamın azalmasına sebep olacak.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(İnsanların eğlence ihtiyacını giderecek. Gençlerin birbirleri ile sosyalleşmesini sağlayacak. Ülke çapında yapılmasını düşünülen partilerin duyulması sayesinde, diğer ülkelerden insanlar da Los Santos'a gelecek ve ülkenin nüfus sayısı ve turistik sayısı artacak.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "TK|DarKMooN"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Baki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Nisan 2025, 02:03
Toplam oynama: 307 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 16 Nisan 2025, 02:10
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Ynt: DarKMooN Stars Pub
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2019, 14:48:46 »
Forum doldurken bazı hatalar yapmışım farkında olmadan. Hatalar yokmuş gibi incelerseniz çok mutlu olurum. :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew