Arkadaşlar bu insanın aklı başında olsa bir tek kendisini düşünerek hareket etmezdi. Ailenizi düşünün, sizi büyütüp o kadar emek veriyor ve bir aile sahibi olup kendinizi sevdiğiniz kadar seveceğiniz çocuklarınıza,hayatınıza ve eşinize sizi adım adım götürüyorlar. Siz ise kronik yorgunluğunuza, bu yaşa kadar *kadınlar, alkol ile yaşayıp işe bile gitmek istemiyorsanız, hatta bunları boş verelim kendinizden başka insanların üstüne bindireceğiniz yükü ve acıyı düşünmeden kendi hayatınıza sırf bıktım diyerekten intihar ederseniz bu bana göre aklı başında olan bir insanın hareketi değildir. Sürekli olan bir yorgunluğundan bahsediyor ki kronik yorgunluğu olan insanlar zaten depresyondadır ki ben kişinin kronik rahatsızlığı olduğunu düşünmekteyim.--------------- İntiharı düşündüm dediği kısım ise sadece birkaç ay üzerinden oluşuyor yani tamamen düşünülmüş değil, hayatı karıyla kızla yiyip işe bile gitmek istemeyip içkiye sigaraya yüklerseniz hayatınızı, sizin de sonunuz bu şekilde olur.----------- Sadece içinizdeki duygulardan dolayı yaşanmışlıkları öldürmek istiyorsunuz, kendinizi değil.
Çizdiğim kısma katılmıyor olabilirsiniz fakat bana göre ve arkadaş çevresinden, okuduğum metinlerden ve arkadaşlarının hakkında söylediklerinden, intihar mektubundaki kadın kısmından bahsederkenki tavrı bunları anlatıyor.