Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kapandı!

Başlatan !Yılmaz, 28 Mayıs 2019, 15:34:43
Okunma sayısı 470 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !Yılmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Temmuz 2022, 20:17
Toplam oynama: 58 gün, 1 saat
Birlik: ***** ***lik
Kapandı!
« : 28 Mayıs 2019, 15:34:43 »
KAPANDI

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 18th Street Blood's
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2019, 16:22:36 »
tanıtım çalıntı
alıntıla yazısını çıkarsaydın keşke
Spoiler:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18th Street Blood's

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Birlik Hikayesi
Carter Dex,ve Franklin Dex Çok iyi Kardeşlerdi bir gün evlerine Polis tarafından bir baskın düzenlenir ve En küçük kardeşleri Martin Dex ölür Bu Carter Dex ve Franklin Dex'i çok üzmüştü Okul arkadaşlarıda bu olaya çok üzülmüşlerdi.
Carter Dex 15 yaşında, Franklin 14 yaşında Carter dex büyük bir çete lideri ile tanışmıştı Zaten Polisler'den İntikam alma çabasındaydı ve Çete Liderinin ismi Bilinmemekteydi Carter bir süre Franklin'den bu çeteyi gizlemişti Ve çete lideri Carter'e hep yardım ediyordu hiç bırakmazdı bir gün çok amansız bir hastalığa yakalanır ve  03 Mart 1998 yılında Kalp krizinden ölür Carter olayı Franklin'e Anlatır Franklin sinirlenir Neden anlatmadığına ve bir süre Carter' ile Küs kalır barışınca Carter,Ve Franklin Ailesinden ayrılıp Santos Şehrine yerleşir,Kardeşlerinin intikamını almayı ve bir aile olma istekleri vardı Ve işte 2019 Yılında 18th Street Blood's Çetesini Kurarlar,ve hayatlarına daha güçlü bir şekilde Çete ailesi ile devam ederler,Ve çete üyelerinin neredeyse hepsi İsmi bilinmeyen Kalp Krizinden ölen çete lideri sayesinde TEŞEKKÜRLER.
Birliğe girmek için Lütfen "Merhaba sizinle nasıl takılabilirim" Demek yerine lütfen "Selam dostlar buralarda yeniyim" Tarzı veyada "Selam Dostlar" Laflarını söleyerek aramıza girme şansınız daha çok artar rol yapmayı gerçekten azda olsa  biliyorsanız aramıza herkes katılabilir ama gelip lütfen "Sizle takılabilirmiyim" Demeyiniz şansınız %0'a düşer.
Genç Karakterlerin Yapabileceği Roller - @Carter
Spoiler:
Alıntı
Genç karakterler Neler Yapabilir?
Aramıza girmek için Yaş sınırı en fazla sadece 30 yaş olmaktadır Genç karakterler sadece 30 yaşdakilerden daha hızlı daha önceliklidir Araba Kaçırma,Gaspçılık,Ve benzeri rollerde Diğerlerinden her zaman öndelerdir Genç karakter sınırımız bizim Konseptte 17-26 yaş arasıdır bu yüzden Ailemiz genç olmasanızda açık.
Faaliyetler
1990 Yılları
Henüz yeni kurulmuş ve acemi bir çeteydi Gasp araç çalma uyuşturucu ticareti yapılıyordu,zamanla çetenin başı belaya girmeye başlamıştı ama zamanla büyümüştür eski ismi Street Blood's Olan çetenin artık Yeni İsmi 18th Street Blood's Oldu halen çete gelenekleri aynı kalmaktadır.

Çevrimdışı !Yılmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2019, 16:42:47 »
Kanka düzelttim <3

Çevrimdışı !Yılmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2019, 16:43:32 »
@Carter yazıyor zaten kanka sadece anlatımı kopyaladım değiştirdim ama

Çevrimdışı lilserb

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 01:41
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Son giriş: 22 Mayıs 2024, 23:17
Toplam oynama: 320 gün, 12 saat
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2019, 16:52:18 »
blood's değil bloods 18th street hispanik bir sokak çetesi kafayı yicem

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2019, 17:00:40 »
blood's değil bloods 18th street hispanik bir sokak çetesi kafayı yicem

RTPLRĞÜFLERĞGPLERĞGPLERĞPLGEŞRĞPGLEŞRĞLTEĞRTPLŞWĞEPEŞWRĞFELWŞRĞWRLĞWERLWEĞFPLWEĞFPWLFEĞFPL

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2019, 17:01:30 »
BUNU ÇALAN KİŞİYİ DÜŞÜNEMİYORUM EĞİŞİRÜFWŞEEÜĞWFŞWÜEĞRFŞRWEĞRPLŞWEF

Çevrimdışı !Yılmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2019, 20:08:55 »
Bilerek Blood's yaptım heralde biliyoruz + çalmadım sadece o sayfa şekil kodları varya onları kopyaladım iyice abarttınız  >:(

Çevrimdışı yeahboi2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Mayıs 2019, 18:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 28 Mayıs 2019, 20:11:09 »
Bilerek Blood's yaptım heralde biliyoruz + çalmadım sadece o sayfa şekil kodları varya onları kopyaladım iyice abarttınız  >:(
's ne anlama geldiğini biliyor musun kardeşim? bilerek yapıp diyip kaçman xd

Çevrimdışı !Yılmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: