Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dövüş stili saçmalığı.

Başlatan BERKE..YORUK, 18 Mart 2018, 10:24:48
Okunma sayısı 1363 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Misuteri

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ağustos 2019, 18:34
Toplam oynama: 49 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Dövüş stili saçmalığı.
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2018, 20:01:36 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 27 Mart 2018, 17:32:31 »
Aslında bu fazlasıyla tartışılabilir bir konu.
Bana göre herkes normal dövüş stili veya bu karate kungfu olayını kullanmalı, kneehead, elbow, box vesaire bir takım gereksinimler karşılığında kullanılmalı. ((Örneğin Ganton GYM'de 6 saat durarak veya ders alarak dövüş stili almak))

Çevrimdışı Alexander

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mart 2020, 04:55
Toplam oynama: 31 gün, 18 saat
« Yanıtla #22 : 28 Mart 2018, 16:01:04 »
GYM mevzusuna hiç bulaşmayın, GYM rolleri çok kapsamlıdır. Ben OOC'de boksörüm, başka sunucularda GYM rolü yapmaya çalıştım çok gerçek hayattaki gibi eğitim rolleri yapmaya çalıştım. Aktiflik süresi en fazla bir hafta, bir hafta sonra kimse gelip gitmedi bu yüzden GYM olayını hiç karıştırmamak lazım çünkü insanlar oraya dövüş stilini sistemsel olarak alabilmek için gelir ciddi ciddi rolünü yapmaz. Dövüş stilini herkesin almaması lazım zaten hatta viplere bile verilmemesi lazım belli başlı bunun ciddi rolünü yapan insanlara verilmesi lazım ki zaten dövüş stili denilen olay size brawl rollerinde (knee head harici) pek bir avantaj sağlamıyor.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #23 : 28 Mart 2018, 19:58:42 »
Başlığı düzenlemelisiniz,Desteklemiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Kasım 2020, 23:50
Toplam oynama: 89 gün, 11 saat
« Yanıtla #24 : 29 Mart 2018, 01:06:22 »
Şahsen vip sistemine şans verip aldıktan sonra ve kullanmaya çalıştıktan sonra viplik gidince adminlik gitmiş kadar üzülmem.. Dövüş değiştirme sistematiği hiç ilgimi çekmemişti fakat bu bir gerçektir ki kavga rollerinde önemi olan stil değil, Sürekli saldırmak yerine bloklayıp saldırarak stratejili dövüşmektir fakat yine de Vip rolcülerinin saçma artıları var. Zırh almak gibi illegalleri yücelten şeyler. Legalleri kapsamayan şeyler. En azından dövüş stili olayı gym'e taşınırsa hoş olabilir. Bir dövüş sistemi geliştirirsiniz orda her gün antrenman yaparız ve dövüş seviyemiz arttıkça diğerlerine nazaran fazla hasar veririz. Gym'e gitmediğimiz bir günden sonra ise dövüş seviyemiz düşer falan filan. Gym'e de güzel bir rolcü verirseniz şöyle aktif ve hevesli birini. Efsane bir sistem olabilir diye düşünüyorum. Her şeyi sırayla düzene sokuyorsunuz, bu 3 ay gibi uzun bir zaman alabilir siz yetkililerin meşgul Bireyler olduklarını biliyorum. Bu yüzden ben anlayışla karşılıyorum ve Ar-ge'yi desteklediğimi bildirmek istiyorum. Umarız ki yetkililer 3 ay gibi uzun bir süre de bu sistemi oyuna geçirebilirler. Şayet her şeyi düzene sokan bir yetkili kadromuz var. Çok şanslıyız. Yetkililerin yakında ilgilenmesi an meselesidir. İyi forumlar, esen kalın.

Çevrimdışı eg0FM3S

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Ekim 2018, 21:09
Toplam oynama: 14 gün, 5 saat
« Yanıtla #25 : 29 Mart 2018, 18:59:15 »
destekliyorum

Çevrimdışı dixnysxs666

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Nisan 2018, 19:57
Toplam oynama: 27 gün, 7 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
« Yanıtla #27 : 31 Mart 2018, 13:01:21 »
Bence gereksiz, adam 30 45 60TL verdiyse böyle bi özelliği olmalı. Sonra herkes Knee-Head  Elbow alıyor brawl rolleri bitmiyor. Adam 3 vuruşta birisini indiriyor Knee-Head. Sunucudada çok fazla VİP yok ve süreli. Az VİP olmasına rağmen Brawl rollerinde Farklı dövüş stili girince kanser oluyoruz. Birde herkes alabilse saçmalıktan başka bir şey olmaz, bana göre.