Rollerinize düzen vermeniz gerek çok saçma roller yapıyorsunuz koca Harley'i kaldırmalar felan eğer Harley'i kaldıracaksanız PCJ-600 veya FCR-900 o da sizi kesmediyse NRG-500 alın.
Hmm,Güzel yorum tamda beklediğim bir şekilde,öncelikle bu harley motorlarda araştır en az 1000'lik 1500'lük motor bulunuyor zorlarsan kaldırabilirsin bunu biliyorsundur motor ağır olabilir ama o senin yapına bağlı eğer ip incecik bir kalıpsız gibiysen rolsel olarak harley motoru bile süremezsin ağırlığını bile yapamazsın 150 200 Kilo o motorlar anladınmı 1500 lük motoru tak 200 k.g lik motora gaza köklen bakalım ne oluyor.Yani zorlamana bakar kaldırman,gerçek hayatta hiç motor sürmediysen ağır bir motor bilemezsin bunları o yüzden doğru araştır lütfen.Konu yorumun için teşekkürler.
Bu videodaki 12 13. saniyeler ve diğerleri sana yardımcı olacaktır.
Dostum öncelikle başarılar uzun yıllar MC konsepti yürüttüm
Vİdeo'da gözüken şeyler MC kulüp üyeleri yapmaz
Siz bir Mc kulübüsünüz motorlar sizin evladınız gibidir.
Kendi motorunun tekerleğini yakan zarar verici hareketler gösteren motorcular MC kulüplerinde barınamaz
Güzel işler yapacağınıza inanıyorum ama video'da Stunt gösterileri yapan insanlar var Mc külüp üyeleri böyle birşey yapması mantıken olanaksızdır bunu göze almanızı isterim
Keyifli roller iyi eğlenceler