Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dice Mio Padre Piemonte

Başlatan Hate, 23 Mayıs 2019, 19:07:19
Okunma sayısı 4142 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Dice Mio Padre Piemonte
« : 23 Mayıs 2019, 19:07:19 »

Chapter 1 Miami
Burası berbat bir yer, her gün para harcamaktan başka birşey yapmıyoruz. Bir tekiz! Bizden büyüğü yok! Böyle triplere girmeyi sevmeyen bir kafa yapım var. Ya Rolfo? Benim küçük ve baş belası kardeşim Rolfo.. Birkaç poker taşı yüzünden mekanda sorun çıkarttığı için, yaka paça dışarıya atmışlar. Buda kendine yediremeyip güvenlik şefini göğsünden iki kere vuruyor. Ne yapmaya çalışıyor bu Rolfo? Kendini kanıtlamaya çalışıyorsa eğer, herşeyi başardı sayılır. Kısa bir süre sonra, işlettiğimiz Restaurant'lardan birine birkaç ekip aracı polis geldi. Rolfo'ı aldılar ve çıkıp gittiler. Sadece 1-2 şahit, mekanın güvenlik kameraları silinmişti. Kimin sildiği hakkında en ufak bir fikrim bile yok. 1-2 saat geçmeden, Rolfo mekana geri geldi. Martini'yi yudumlarken, mekanı bir anda adamlar bastı. Ne olduğunun farkında değildim, yaka paça yere yatırıldık ve kafamıza silah dayandı. Gözlerimi kapattım, bir köpek gibi korkuyordum ama asla belli edemezdim. Eğer ki yalvarmaya başlasaydım, ayağa kalktığımda yanımdaki adamların suratına bakamaz hale gelirdim. Ne olduğunu sorarken, karşıma beyaz takımlı bir adam oturdu. Rolfo'nun cezası birlikte çekiyorduk anlaşılan... Bu sefer zarlarıda kaybetmiştik...

O kara günden sonra elimizde kaç tane mekan, araba varsa yağmalayıp ortada bıraktılar. Terk edilmiş hamile bir hatun gibi ortada dolanır hale gelmiştik. Bankada kalan 75.000$ ile kendimize birşeyler yapmaya çalışıyorduk. Elimizde birde büyük babamızın evi kalmıştı. Miami artık bizim için mezarlıktan başka birşey değildi. Miami'de sona gelmiştik, bizim için mezarlık olan bir yere noktayı koyuyoruz. Büyük babamızın yanına, San Francisco'ya gitmek için eşyalarımızı hazırladık. Oradaki garajı-ufak galeriyi aktif hale getirip elimizdeki son parayı buraya yığacaktık.

San Francisco'da ki çevremiz daha genişti aslında, daha rahat iş yapabileceğimiz bir bölgeydi San Francisco. Şehirdeki Silah ve Uyuşturucu trafiğini eline alan adamlar, daha önceden büyük babamın iş yaptığı adamlardı. Yanlarına bir şekilde sokulabilirsek, Miami'de ki piçlerin sonunu getirebilirdik.Ne olacağı hakkında bir fikrim yoktu,ama oldukça tehlikeli şeylere adım atıyoruz. Kafamızdaki tek plan, San Francisco'da ki galeriyi devam ettirip bir şekilde masaya oturabilmekti. Masaya oturabilmek için, para gerekiyordu. Birazda büyük babamızın yardımıyla, işlere direkt olarak giriş sağlayabilirdik. Aslında işlere hemen atılırsak, torpil gibi gözüküp masadaki herkesi karşımıza alma gibi bir durumumuzda vardı. Ama elimize sağlam bir koz alırsak, herkes ağzını kapatıp işini yapmak zorunda kalacaktı,eh.. Piemonte ailesi küllerinden doğuyor gibiydi, Son çare SAN FRANCISCO...

Chapter 2 San Francisco
San Francisco.. sıfırdan bir sayfa yerine başka lekeli bir deftere geçmiştik. Kabullenilecek şeyler değildi, ama mecburduk. San Francisco'ya, büyük babamızın yanına yerleşmiştik. Galerideki işlere başladık, Rolfo kendini bu işlere layık görmüyordu. Ama büyümek istiyorsak, şu üzerimizdeki şımarık tavırları bi kenara bırakıp, işlere bir an önce başlamamız gerekiyordu. İlk önce galeriye birkaç eleman alarak başladık, nereden baksak 5-6 ay içerisinde işleri düzene sokmuş gibiydik.2-3 ay daha kendimizi toparlayıp, galeriye üst model arabalar almaya başladık. Büyük babam bu sırada bize elinden geldiğince destek çıkıyordu istese daha fazla çıkabilirdi ama alışmamızı istemiyor gibiydi.

Sıradan bir gün, yüzümüze sert bir şekilde rüzgar vuruyor.Hava buz gibi, bahsettiğim masanın başında duran adam.. büyük babamı ziyarete gelmişti. Bay Pazzini, herkes ismini duyduğunda zorunlu olarak tebessüm ediyordu sanki. Büyük babamla gülerek ve sevimli bir şekilde konuşurken, aniden bize baktığında kaşlarını çattı. Herneyse içeriye geçip bir süre konuştuk. Rolfo ve benimle tanıştı. Yakınlarda, caddeye yakın olan bir Gece Kulübü olduğundan bahsetti. Şuanda tadilatta, kısa sürede çıkacağından. Orayı işletmemizi istiyordu, hem galeri hem gece kulübü. Rolfo ile dağılabilirdik, ama bu konuda kendine güvenmiyordu. Bende haliyle ona güvenmiyordum.

Galeride işler gayet iyi gidiyor, cebimize ve kasaya fazlasıyla para giriyordu. Kulübün açılışı yapıldı, tüm taşağı ağır basan adamlar, kalabalık bir şekilde eğlenmeye gelmişlerdi. Pazzini'nin işini yaptığımızı öğrenen birççok iş adamı bizimle tanışmak istiyordu. Adeta sıraya girmiş gibiydiler. Sanırım ismimizi biraz fazla hızlı duyuruyorduk. Ofise geçip o gece onlarca kişiyle görüştük. Kafam biraz sallanıyordu, fazla kaçırmıştım. Yarın sabah kiminle ne iş yapacağımı unutabilirdim bile. Gece uzun! Tokuşturalım bardakları ehh! SALUTE! Gerçekten muhteşem ve büyük bir adım atmamızı sağlayan bir geceydi. Hergün kulübe ve Galeriye adamlar gidip geliyor, birçok kez sohbet ediyorduk.   

Artık masaya oturmuştuk, sokaklarda ve çoğu bölgede tanınıyorduk. istediğimiz basamakları hızlı bir şekilde tırmanıyorduk, şuanlık bir sıkınt yoktu ama bu olmayacak anlamına gelmezdi. Masaya Rolfo ile birlikte oturduk. Masadakiler Pazzini'nin işlerini yaptığımız için sike sike selam veriyorlardı. Şuanda kimseyle bir sorunumuz yoktu, ama kel kafalı Rugero ile aramız pek iyi sayılmazdı. Şehirde galeri işini yapıyor, benim işlerimden dolayı işleri biraz zayıflar hala gelmişti. Masada galeri işini açarsa, ne cevap vereceğim hakkında bir fikrim yoktu. Şimdiden düşünmeye başlamıştım.   

Birkaç masa toplantısından sonra, Pazzini'nin istekleri üzerine silah işine girdim. Bölgeye ve çoğu gruplara silahı dağıtıyor, ayak işlerini yaptırıyordum. Piemonte ailesi zaman geçtikçe daha ismini yayıyor, İtalya'ya kadar uzanıyordu. Ama en ufak kötü bir hamlede, diplere kadar inebilirdik. Bu sebepten dolayı küçük kardeşim Rolfo'yu bu işlerden biraz uzak tutuyordum. Her zaman yaptığı gibi sabahtan akşama kadar, sürtüklerle sevişip içiyordu. Amaaaan! Bırak içsin yeterki işlerime o pis burnunu sokmasın. İşler her geçen gün büyüdükçe, çalışan sayısı artıyor ve sahiplenme duygum biraz daha kademe atlıyordu. Şuan için herhangi bir kızla ilişkiye girmem ne kadar doğru olmasada, Pazzini'nin yeğeni olan Roselia'ya kafam gitmiyor değildi. Pazzini ile ilişkilerimi daha sağlama alabilirdim Rosalia sayesinde. Ama tamamiyle tersine de çevirebilirdim bu durumu. Ne yapacağım hakkında bir fikrim yok, zamanla göreceğiz.

Chapter 3 Pietro'nun ölümü
Dev gibi! Büyük, koca aile PIEMONTE! Evet, kulağa hoş geliyor. Birçok şebekeyi kontrol etmek, şehirdeki Silah trafiğini elimize almak için bir fırsattı bu. Pazzini'nin silah işlerini ufaktan ele almaya başlamıştık. İlişkilerimiz büyük baba Pietro sayeside gayet iyi durumdaydı zaten. Sokakta tanıdığımız adamlar bize fazlasıyla gelir sağlıyordu. Her geçen gün kasada ki para birikiyor, yeni adalara değilde, yeni okyanuslara açılır hale gelmiştik.

Rosalia PIEMONTE, Kulağa hoş gelmiyor mu? Rosalia Pazzini.. Büyük Pazzini'nin tek çocuğu ve meleği. Herşeyin güzel olacağından emin gibiydik. Pietro, bu Rosalia konusunu Pazzini'ye açmıştı. Pazzini'nin o soğuk bakışları altında esir durumdaydım. Hareket bile edemez hale gemiştim, şuana kadar korkmayan Orazio, bir kız için.. Eh herneyse.

Pazzini'nin bilgisi dahilinde Rosalia ile birkaç kez yemeğe çıktık, oda beni seviyordu. Farklı birşeydi bizimki, kulağa komik gelebilir ama MAFYA aşkı derler ya. Aklıma takılan birkaç soru vardı, bu işlerle uğraştımız sürece her zaman karşımızda küçük büyük adamlar olacaktı. Zarar görmesinden korkar hale gelmiştim. Kız veya erkek çocuklarım olabilirdi, soy isimleri Piemonte olduğu sürece hem saygı hem sevgisizlik görebilirlerdi. Bu işlerle uğraşırken, aile kurmak çok büyük cesaret istiyordu.

Pazzini şehirdeki tüm herkesi bir araya getirdi. Pazzini'nin yanındaki sandalyelerde kardeşim Rolfo ve ben oturuyorduk. Masada silah konusu açıldığında, soldaki kapı aralandı. Miami'de ki bize sorun yaratan piç kuruları masaya gelmişti. Ama burası Miami değil, SAN FRANCISCO.. Bu masada en büyük 2. adam benim, ben! Tabii yine ne olacağı belli olmazdı. Pietro, Pazzini'ye Raguso'da ki olan olaylardan bahsetmiş, benim daha sonra haberim oluyor. Bir süre konuşulduktan sonra, Pazzini silahını masaya koydu. Silahın namlusu Pellegrini'ye dönüktü. Bana doğru baktı, kısa süreliğine silaha bakıp Pellegrini'ye döndü.

- Pazzini: Her hatanın bir bedeli vardır Pellegrini, ve sen bu hatayı ödemeye mahkumsun.

- Pellegrini: Bay Pazzini? Anlamadım?

- * Orazio Piemonte masadaki silahı aldı, ayağa kalkarak Pellegrini'ye şarjördeki tüm mermileri boşalttı. *

- Orazio Piemonte:  Başka işime burnunu sokmak isteyen olursa, şimdi bu masada konuşabilir.

- * Orazio Piemonte  Pazzini'yi başıyla selamladı ve silahı onun önüne bıraktı. *

Bu olaylar yaşandıktan sonra, Pellegrini'nin sağ kolu olan Ruggero, büyük baba Pietro'ya silahlı bir saldırıda bulunmuştu. Büyük babamız yaralandı, haftalarca hastanede gözetim altında tutuldu. Pietro, 10 Ruggero hatta 10 Pellegrini'ye bedel birisiydi. PIEMONTE ailesinin buralara gelmesini sağlayan tek insan, Pietro. Hayatımdaki koca bir devir kapanıyordu.. evet, Pietro ölmüştü. Pazzini biraz uzaklaşmamızı istiyordu, bu yüzden aklında birşeyler dönüyordu ama tam olarak bende emin değildim.

Chapter 4 Los Santos
San Francisco'da yapacak pek bir işimiz kalmamıştı. Pazzini'de bunun farkındaydı. Şebeke nin ve Silah trafiğinin önünde biz vardık. Herşey avucumuzdan geçiyordu. Pietro'nun ölümü bizi çok üzsede, onu asla unutmayacağız. Pazzini buralardan uzaklaşmamızı istiyordu. Los Santos konusunu açtı bir kere. Eskiden birkaç kez gitmiştim, ama tam emin değilim.

Pazzini Santos konusunda çok ikna edici konuşmalar yaptı. Oradaki şebekenin başına geçmemizi, buradaki gibi restaurant işletmemizi istiyordu. **** Restaurant, kulağa oldukça hoş geliyor. Evi ve çalışacağımzı yerleri ayarlayacağını söyledi.Rolfo'ya da değişiklik olurdu, Santos'ta oldukça takılacak mekan olduğunu biliyordu. Yeni bir savaşa giriyor gibiydik, uçak biletlerimizi aldık.

Santos ve Rosalia, ikisi arasında seçim yapmak zorundaydım. Ama Pazzini, işleri düzene soktuktan sonra Rosalia'nın da geleceği haberini verdi. Bu bir nevi, evleneceksiniz gibi bir cümle olmuştu.

Eşyalarıızı toparladık, işlerin başında durması için birkaç adam ayarladık ve masadaki adamlarla son birkaç kez görüştük. San Francisco'da ki işler devam edecekti, diğer yandan Pellegrini'nin ölümüyle birlikte Miami'i sahiplenmeye başlamıştık. Yakılan ve yıkılan harabe yerler sıfırdan tadilat yapılıyor, Piemonte bünyesinde çalışmak için hazırlanılıyordu. Bu birkaç seneyi alsada, bize oldukça getirileri olacak. Bunun herkes farkındaydı.

Özel bir uçakla, gece saatlerinde Los Santos'a iniş sağladık. Pazzini'nin adamları tarafından karşılandık ve geceyi geçirmek için eve getirildik. Muholland adı veriliyordu buraya. Gerçekten şunu söyleyebilirim ki, güzel bir evdi. Geceyi geçirdik, dışarıdaki adamlarla tanıştıktan sonra şehirde kısa bir tura çıktık. Daha sonrasında iş yapacağımız işyerine geçtik. Miami'de ki gibi olmasa da, değer verilebilecek bir mekandı.

IC Katılım
Rol içinde aileye katılmak isteyenlerin çoğu "iş bakıyorum" diyerek mafya olmaya çalışıyor. Ancak bu olay kesinlikle yanlıştır. Gerçek hayatta mafyaya katılmak isteyen biri zaten kirli işlere bulaşmıştır ve sadece arkasını kollayacak birilerini arıyordur. O yüzden aileye katılmak istiyorsanız yapmanız gereken şey basittir. Aileden bir arkadaş edinin ve onunla takılmaya başlayıp ortamına girin. Eğer ailedeki adamla dost olursanız ona bu işlere girmek istediğinizi gerek hareketlerinizle, gerekse sözlerinizle belirtebilirsiniz. O da size güveniyorsa Capo'suna tanıştıracaktır.

OOC Katılım
Ekibin yavaştan toparlanması için kısa bir süre ooc alımları aktif etmiş bulunuyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar discord özelden veya forumdan mesaj atabilir.

Çevrimdışı ooldmastwine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 21:25
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
Ynt: Dice Mio Padre Piemonte
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2019, 19:07:58 »
LSNEWS : Jefferson'da cesetler

Writer : Edward Colins
16 April 2017, 3:30 PM

10 Nisan 2017 tarihinde Jefferson Motel sokağında gece geç saatlerde art arda otomatik silah sesleri duyuldu. Departmanın olay yerine gelmesi pek uzun sürmedi. O gece o böleden 10'a yakın ihbar geldiği açıklandı.

Departman geldiğinde yerde boş kovanlar lastik izleri ve iki ceset ile karşılaştı. Yerdeki iki siyahi şahısın Güney tarafından bir çeteye mensup oldukları basına duyruldu. Jefferson Motel çevresinde takılan gençlerin bu olay ile ilgisi olup olmadığı araştırılıyor.

Jefferson Motel yaklaşık bir hafta süren araştırmalar sonucu iki gencin kimliği tespit edildi. Hapse girmeleri fazla uzun sürmeyen bu iki gencin kimlikleri basına açıklanmadı. Çatışma sebebinin para olduğu düşünülüyor.

Kimliği tespit edilen iki genç Doğu Santos Sahilinde yakalandılar ve sorguları için Departmana alındılar. 12 Nisan tarihinde düzenlenecek mahkemede iki genç için nihai karar verilecek. Motel hakkında geniş çaplı araştırma başlandığı konuşulanlar arasında. Motel işletme sahibi Norman Roger açıklamasında olay ile alakasının olmadığını söylese de sorgusu alınması için Departmana sevk edildi.

Yakalanan iki genç yaklaşık dört yıl hapse mahkum edildi.

FBI : Motel , diğer adı ile illegal yuvası

Writer : Edward Colins
21 August 2017, 10:20 AM

12 Ağustos 2017 sabah saatlerinde Motel sakinleri siren sesleri ve gaz bombaları ile uyandı. 10 Nisan olayından sonra FBI tarafından yakın takibe alınan Motel Örgüt üyelerinin uyuşturucu ve silah ticareti ile yakından ilgilendiği ortaya çıktı.

Yer altı dünyasının hatırı sayılır isimlerinin de içerisinde bulunduğu bu örgütün ne amaçla ve nasıl kurulduğu bilinmiyor. Kurucularının kim olduğu konusunda tartışmalar hala devam etmekte.

Motel Örgütünün yaklaşık 20 üyesinin sorgu için Departmana sevk edildi. Sorgulamalar yaklaşık bir hafta sürdü ve sorgydaki çoğu üyenin hapis sevki gerçekleştirildi.

Motel baskınında ; 10 ak47 , 15 deagle , 5 colt45 ve 7 uzi marka silaha el koyuldu. Bunun yanında 10 kilogram esrar , 5 kilogram eroin ve 5 kilogram kokaine rastlandı. Motel uzun süre gözetim altında tutuldu.

FBI mensubu Kıdemli Ajan Charles Lawrance'nin açıklaması şu şekilde : "10 Nisan olayından sonra o bölgeyi takibe almaya başlamıştık zaten. Son zamanlarda yapılan ihbarlar ve bölgedeki aktiflik bizi daha da çok Motel çevresine odakladı. Özel Dedektiflerin topladığı kanıtlar ile baskın emri verildi. Los Santos artık daha temiz bir yer. ". Charles Lawrance'nin bu açıklaması büyük tepki gördü.

Gece vardiyası

Gece geç saatlerde sokakta şüpheli şüpheli gezen iki genç adam, mobeselerin yoğunluklu olduğu bir bölgede bir kaç araca ateş açtı. Araçlara ateşin açıldığı anda kaldırımda yürümekte olan 5 yaşındaki John'a bir merminin isabet etmesi onun kan kaybından ölmesine sebep oldu. Mermilerin hedefi olan arabadaki şahısların ölüm haberi olaydan tam 3 saat sonra açıklandı. Bu haber ile birlikte polisin bir açıklama yapmaması işin ilginçliğini korumakla birlikte gizliliğini saklıyor. Basın tarafından ateş açan kişilerin kimliği tespit edilememekle birlikte kafalarında bir şapka olması kişilerin profosyonel olsuğunu açıklar nitelikte, kişilerin şapkalı görüntüleri LSPD tarafından sır tutuluyor. Ateşin açılma sebebi mafya veya çete gibi grupların kan davaları gibi gözüküyor.  Los Santos'da son zamanlarda baş gösteren grupların işi olduğu düşünülüyor. Gözlerin LSPD'de olmasıyla birlikte bir açıklama bekleniyor. New York Times'in olaylar hakkında bir bilgisi olmamasına karşın Los Santos Times olarak bu açıklamayı yapıyoruz.

Çevrimdışı ooldmastwine

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 21:25
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2019, 19:08:05 »

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2019, 19:08:38 »
Oops kg

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2019, 19:11:39 »
Bir map yapda keyfimiz yerine gelsin
Demek sunucuya döndün, başarılar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Peter Vecoli Lv.21
Köken: Rus
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:03
Toplam oynama: 138 gün, 4 saat
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2019, 19:12:43 »
başarılar sergen -s0da

Çevrimdışı Chadwick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Odin Dixon Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 70 gün, 21 saat
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2019, 19:14:19 »
Abim yeniden sahalarda desene ;)

Çevrimdışı Elcylle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Temmuz 2019, 23:23
Toplam oynama: 5 gün, 15 saat
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2019, 19:18:54 »
Başarılar Sergen

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2019, 19:22:24 »
Herkese teşekkürler, yakın süreçte oyunda olacağım. Birlikteki diğer arkadaşlar rollerden kareler atabilir.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Köken: Amerikan