Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Budgerigar - Striptiz Club Başvurusu

Başlatan poncik sue, 23 Mayıs 2019, 01:11:16
Okunma sayısı 192 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2020, 11:58
Toplam oynama: 79 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Budgerigar - Striptiz Club Başvurusu
« : 23 Mayıs 2019, 01:11:16 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):
Christopher_Petrov
Christy_Petrov
Christy_Peterson
Christopher_Peterson

1.02:Oyun içi seviyeniz?: 14

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:
Petrov Crime Organization, Sistem onaylı birlik.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Genel olarak okulada gitmediğim için sabah uyandığım gibi giriyorum, bir sıkıntı olmadığı taktirde çıkmamaya çalışıyorum akşam ise yatarken afk bırakıyorum.(buraya)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
Harita görüntüsü;
Pos;
Ekran görüntüsü;
2.02:İşyeri adı:Petrov's Striptiz Club

2.03:İşyeri tipi:Striptiz Club

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Hikaye temeli; Karakterim Petrov Crime birliğinin arasında saygı kazanmış, 23 yaşında Chris adında evli bir rus mafyası, Karakterim nasıl ücreti karşılayacak; Karakterim üye olduğunun birliğinde ana amaçlarından biri olan araç alım-satım işi ile uğraşıyor. Deep Web'de illegal silah satımı için bir sitesi mevcut. Kazandığı alım-satım paraları ile bir Striptiz Club satın almayı planlıyor. (Karakterin nasıl mafyaya katıldığını nasıl saygı kazandığını karakter tanıtımımda yazdım, Karakterim sex bağımlısı tanıtımda belli olmakta.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (buraya)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): işyeri açtığım bölge ve bölge dışında sunucuda daha da artışta olan bar rollerini artıracağıma inanıyorum. Sunucunun gelişmesine işimin yardımcı olacağına güveniyor, inanıyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehir içersindeki her türlü insana hitap edeceğini ve şehirdeki stresi insanlardan atacağımıza inanıyoruz. Sıkı bir yönetimle striptiz clubümüzün kapılarını şehire planlı olarak açmayı düşünüyoruz.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Budgerigar; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
Son giriş: 30 Haziran 2020, 11:58
Toplam oynama: 79 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Budgerigar - Striptiz Club Başvurusu
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2019, 01:17:50 »
Hakan abi, Club'ü açacağım yer birlik mekanının ve birlik bar'ının hemen yanında o yüzden açmak istiyorum zaten gerekli para hesabımda var interior ne kadar fiyatı olur başvuru kabul edilirse onuda yazmanı rica ediyorum.

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21