adminler admin gibi değil birbirleriyle arkadaş gibi takılıyor, bir forum görevlisinin bile forum görevlisi olunca kendine aşırı bir öz güven geliyor
bunu geçtim bir high senior admin ( rankta veriyorum bak ) , adamlar istediği kişiyi "tamam - salla - evet - git" diyerek kickleyebiliyor, yoldan geçenleri ezebilip altına alıyor sorunca troll yapmış oluyorlar ama arabalarına çarpılınca kick atabiliyorlar, bir adminle bir oyuncu arasında sorun olunca neden tüm adminler o oyuncuyu bir odaya çekip baskı kurup soruna dahil olabiliyor, helperlar helper olsa da neden teamspeak adresine gidince bir muhattap bulunamıyor helperlar arasından, talepler için doğru bir sistem yapmaktansa neden herkes helper olarak alınabilip "açık piyasa" denilerek /tal'dan enter spamlattırılıyor
ve en önemlisi, admin kadrosuna neden ceza yaptırımı uygulanmıyor
ben ve diğer oyuncuların açtığı ticketlera bakıyorum, 10 tickettan 5 inde yetkili hatalı çıksada ne bir yaptırım ne bir uyarı verileceği belirtilmiş - ne de uyarılmış, direkt oyuncunun eşyasını iade et ardından tamam ticket kapandı
bir de eğer helperlar robot değilse zamanında /h TALEPLER atılıyordu bir ara neden böyle yapılıyordu
cevaplanmasını çok istiyorum kendi adıma, genellikle bu tarz sorular sorulunca adminler konuyu arşive atar veya direkt yorumu siler
Bizler arkadaşız, beraber mesai harcıyoruz oynuyorsak başka oyunları beraber oynuyoruz, sizin işinizi görüyorsak bunu beraber muhabbet edebilmek için yapıyoruz.
Ama adam kayırma asla yok geçenlerde "/o" kanalından " Eyvallah " dedim diye uyarı aldım ve uyarıyı veren admin telefonumda cicim diye kayıtlı, hepimiz arkadaşız ama
asla arkadaşlığımızı işimizin önüne koymuyoruz.