Kardeşim 35 yaşına gelmeden asla ciddi ilişki yapma 18 yaşındayım en uzun ilişkim 3 hafta
1-)Asla bir kıza onu araştırıp öyle yazma bu seni düşürür ve kızın bir tarafı kalkar.
2-)İnstagramdan bir kıza yürüyorsanız saçma salak bir şey yazın sonra %100 profilinize bakar ve vereceği cevap şudur "?" bu cevabı aldıysanız kız sizi beğenmiştir almadıysanız mesajı hiç görmemiş takmamış gibi gözükür.
3-)Çözümcü olun kızlar sorunlarını çözecek birilerine muhtaçtır size anlattığı her olaya mantıklı yönden bakın.
4-)Konuşmanız bir haftayı aştı iki hafta kadar konuşuyorsunuz sürekli 7/24 biraz uzaklaşın mesaj atmamaya başlayın sorunlarınız varmış gibi yanınızda olmak isteyecek.
5-)Yanınızda olmak isterse boş ev bulmanız şart çünkü moralinizi düzeltmek için kafa(ları)nızı okşayacak biraz
6-)Balonunu her zaman iki paket al OK çikolata ve uzayan zevk.
7-)Yanınızda olmak isteyip cinsel durumlara girdiyse yanınızda yaptığınız maçtan sonra o kızdan hafif hafif uzaklaşın yada hızlıca.
8-)Birlikte bir kafeye gittiğinizde %100 tamamen samimi olmanız ve ucundan mizah yapmanız gerek kızlar kendilerini güldüren erkekleri sever.
9-)Eğer ciddi olmak istiyorsan onda ki en ufak değişikliği bile farketmelisin bunu unutma.
10-)Bu değişiklikleri farkettiğinde zaten sana ilgi duymaya başlayacak.
11-)Baktınız kız beklediğiniz gibi çıkmadı ayrıldınız hâlâ peşinizi bırakmıyor bu konuda kız çevreniz çok önemli.
12-)Kız çevrenizden yakın arkadışınızın en az 1-2 kere görüştüğünüz bir arkadaşınıza aşık olduğunuzu söyleyin ve o kız peşinizden ayrılmazsa eğlence şimdi başlıyor kız kavgası.
13-)İnstagramdan konuşup numara almak istediğinde instagram kasıyor dalgası yemez "Sınav haftama giriyorum instagramı geçici olarak dondurucam ama seninle konuşmayı seviyorum wp geçelim" tarzı üniversiteliysen "Finaller geliyor yaz okuluna kalmamam gerek instagramı kapatıyorum finaller bitene kadar numaranı ver wpden konuşuruz"