Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rehber

Başlatan iloveu3k, 19 Mayıs 2019, 23:09:26
Okunma sayısı 1613 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloveu3k

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Edward Troen Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2024, 23:26
Toplam oynama: 56 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rehber
« Yanıtla #20 : 22 Mayıs 2019, 19:22:32 »
Bu sistem ile de öğretebilirsiniz, zaten "rol öğrenmek istiyorum" şeklinde talep gelirse yardımcı olabilirsiniz, arada fark yok.

Kendi mapımızın olması sunucuya sadece fazlalık, daha bir şey değil diye düşünüyorum. Orada afk kalacak olan helperler olacaktır.

Kısaca şu an daha iyi, değiştirilmemeli.
bundan iki gün önce böyle talep gelmişti ve sabahtan akşama kadar o talep full durdu kimse ilgilenmedi ben dahil rehberler olursa daha iyi olur oyuna yeni başlayanları çeker ve ÇOK DETAYLI bir şekilde rol öğretir.
Burada kimse robot değil açıkçası, rehber sistemi gelirse aynı sonuç olmayacak mı? O talep yine "sabahtan akşama" kadar duracak.
rehberler için talep olmayacakki taba basacak 1 level rol bilip bilmediğini sorucak bilmiyorsa ÇOK AYRINTILI VE DETAYLI şekilde öğretecek sunucunun politikalarından hafif bahsedebilir neler yasak falan öyle.
Talep sistemi olmayacak, o zaman bug taleplerini kimler cevaplayacak? Belki yüksek yetkililer de oyunda olmayabilir. 1 level adam rol bilmiyor diye bir kavram yok, bilmiyorsa /destek ile sorabilir veya bu soruyu şu an da sorabilirsiniz.

ya hayır rehber ve helper ayrı bir yetki olacak HERŞEYİ DETAYLI şekilde anlatacak niye destek ile sorsun helperların işi oyun ile ilgilisoruları ve bug taleplerine bakmak Rehberler ise rol öğretecek siz demiyor musunuz DM falan var, roller berbat demiyor musunuz sunucuyu düzetlemek için birşeyler yapıyoruz onuda desteklemiyorsunuz nedir bu kafa anlamadım.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 23 Mayıs 2019, 07:21:47 »
Bu sistem ile de öğretebilirsiniz, zaten "rol öğrenmek istiyorum" şeklinde talep gelirse yardımcı olabilirsiniz, arada fark yok.

Kendi mapımızın olması sunucuya sadece fazlalık, daha bir şey değil diye düşünüyorum. Orada afk kalacak olan helperler olacaktır.

Kısaca şu an daha iyi, değiştirilmemeli.
bundan iki gün önce böyle talep gelmişti ve sabahtan akşama kadar o talep full durdu kimse ilgilenmedi ben dahil rehberler olursa daha iyi olur oyuna yeni başlayanları çeker ve ÇOK DETAYLI bir şekilde rol öğretir.
Burada kimse robot değil açıkçası, rehber sistemi gelirse aynı sonuç olmayacak mı? O talep yine "sabahtan akşama" kadar duracak.
rehberler için talep olmayacakki taba basacak 1 level rol bilip bilmediğini sorucak bilmiyorsa ÇOK AYRINTILI VE DETAYLI şekilde öğretecek sunucunun politikalarından hafif bahsedebilir neler yasak falan öyle.
Talep sistemi olmayacak, o zaman bug taleplerini kimler cevaplayacak? Belki yüksek yetkililer de oyunda olmayabilir. 1 level adam rol bilmiyor diye bir kavram yok, bilmiyorsa /destek ile sorabilir veya bu soruyu şu an da sorabilirsiniz.

ya hayır rehber ve helper ayrı bir yetki olacak HERŞEYİ DETAYLI şekilde anlatacak niye destek ile sorsun helperların işi oyun ile ilgilisoruları ve bug taleplerine bakmak Rehberler ise rol öğretecek siz demiyor musunuz DM falan var, roller berbat demiyor musunuz sunucuyu düzetlemek için birşeyler yapıyoruz onuda desteklemiyorsunuz nedir bu kafa anlamadım.
Helper olduğunuz zaman da yardım edebilirsiniz, illa 1 level oyunculara /pm yoluyla "sunucu hakkında bilgi edinmek ister misiniz?" şeklinde sorulursa daha uzun ve yorucu bir iş olur. Yardım isteyen kişi /destek yoluyla sorusunu sorar, yardım ister. Helper olunca herşeyi detaylı anlatamıyor muyuz?
Bizim talep sayılarımız var, peki rehberlerin? Her rol öğrettikleri kişilerin görüntüsünü almak hem onlar için hem de helper yönetimi için uzun bir uğraş olacaktır. Bu helper sistemi ile her şey daha kolay.
Daha fazla uzatmayacağım, gereksiz bir sistem. Bunların hepsini helper ile yapabiliyoruz.

Çevrimdışı Ferit Baykara

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 19:54
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #22 : 23 Mayıs 2019, 08:15:51 »
Biz ona zaten helper diyoruz. Oyuncuları çekebilir, spawnlayabilir, reviveleyebilir. 1-5 level oyunculara, yeni başlamış kişilere rol öğretebilir, sunucu politikalarını değil rol ve meslekler ile ilgili bilgi [ne öğreteceğini yetkili kadrosunun belirlemesine gerek duyulmadan] eğer kişi rol bildiğini söylüyorsa kişiye birkaç şey sormak gibi bir yetkisi olmasa da rolleri öğretebilir.

Çevrimdışı Hatalı Park

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Eylül 2020, 22:22