Yaklaşık 5 aydır ki yanlışta hatırlıyor olabilirim yaklaşık o sürece yakın bir zaman dilimi sunucuda pasiftim. Tamamen pasiftim, hiç bir şekilde giriş yapmadım - sadece forumda dolaştığım oldu o kadar.
Siyahi rolü yapmak için sunucuya girdim, ticketim olduğu için multi account olayında o yüzden gidip şikayet açmanıza gerek yok. Ardından bir iki rol çevireyim arkadaş dedim, yeni bir şeyler olmuştur belki yeni kitle gelmiştir - ki bakıyorum sunucunun oyuncu sayısıda düşmüş şu negatif arkadaşları falan mı sunucudan postaladılar diye aklıma geldi.
Tam girdim, Idlewood'a falan koşarken birden bire bir araç beni altına aldı. Tek yaptığı altına almakta değil arkadaşın, alıp zevkle sürüklüyor ki bunu yaparkende kahkaha atmaktan gözlerinin yaşardığını hissedebiliyorum kendi adıma.
Oyun içi kanaldan arkadaşa küfür ediyorum, ve bakıyorum ki bunu yapan murat çıkıyor ( admin olan murat )
ardından oyun içi küfürüme karşılık "evet" olarak da kicki basıyor
hani içimden geçiriyorum neden bu tavırlar neden bu olaylar diye, murata bu yaptığını sunucunun tanıtım formlarında yayınlayacağımı belirtiyorum ve "tabii yayınla" benzeri bir yanıt veriyor
ardından 5 dakika sonra bana dönüş yapıyor ve tsde konuştuğunu o yüzden de yanlışlıkla ezmiş olabileceğini belirtiyor xd
sunucu zamanında 700 veyahut 1000 kişiyi görür iken 400-500 kişiye düşmesinin tesadüf olduğunu sanmıyorum, yaz tatilinde bu sayının artıcağından da umudum yok fakat bunun sebebi işte bu düzensiz taraf olmuyor mu? sunucuya başladığım günden bu yana bütün admin kadrosunda ve helper kadrosunda kim ne derse desin kendi gözlemlediğim bir olay var, yetkili-yetkili ilişkisi değil arkadaş-yetkili ilişkisi var, yani yetkililer kendi arasında arkadaş olarak takılıyor bir yandan da görevini yapıyor.
Çoğu arkadaş şimdi olması gereken böyle diyecek fakat böyle değil, doğukan her ne kadar berkanla muratla diğer yetkililerle ve benzeri bu şekilde arkadaş olarak takılsa da farklı oyunlarla onlarla takılsa da işte sonuç bu öz güven patlamasına neden oluyor, ben sunucuda şu zamana kadar açtığım onlarca ticketta yetkililerin çoğunun hatalı çıkması sonucunda ne bir yaptırım uygulandığını, ne uygulanacağının belirtildiğini ne de uyarıldığını gördüm. Her birinde oyuncunun telafisi karşılanıyor ve ticket kapatılıyor, işte bu sebeplerde bunları doğuruyor - umarım doğukan bu yazıyı okurda ele alıp kadroya elini sokar