Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Red Devils Motorcycle Clup - Bar

Başlatan TURBOGG!, 17 Mayıs 2019, 22:05:56
Okunma sayısı 260 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TURBOGG!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Hu Wu Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Ekim 2024, 22:12
Toplam oynama: 127 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Stefon Ellis Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:21
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Randy Xi Lv.25
Son giriş: 25 Ocak 2024, 11:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Red Devils Motorcycle Clup - Bar
« : 17 Mayıs 2019, 22:05:56 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Casdy_Resya - Steel_Gardener)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(12-13 olucak)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Red Devils Motorcycle Clup birliğinin kurucusuyum birliğe ait olucak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(12-14 Daha fazla)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Evet girdi araç hırsızlığından girdi birlik tanıtımı açıcağımızda araç hırsızlığı olucak yaptıkları işlerde.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.02:İşyeri adı:(Red Devils Motorcycle Clup Bar)

2.03:İşyeri tipi:(Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Steel Gardener zengin bir ailenin erkek çocuğudur.Steel motorcycle ilgili birisidir.Annesi ve babasının iş için gittiği ülkede,Steel motorcycle kulübü görmüştür içinden ''keşke benimde böyle bir yerim olsa''demiştir.Annesi ve Babasının ölümünden sonra kendisine kalan miras'ın bir kısmı ile motorcycle kulübü açmaya karar verir.Çok uğraştan sonra bir motorcycle külübü kurar ilk başta kimse olmaz ama biraz zaman ile arkadaşları,yakın çevresindekiler,tanımadığı insanlar gelir ve Steel'e destek olur.Steel ise motorcycle külübünü devam ettirir hayatını motorlar ve arkadaşları ile geçirir.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (Ic:Hergün çok güzel roller döndürüceğiz,dolu insanlar çağırıp parti vericeğiz,motor gezmelerine barın önünden başlayıcağız.OOC:Herkesin evi barkı bir işyeri vardır o amaçtan etkilenerek bende bir iş yeri kurmaya karar verdim.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Aramıza yeni insanlar gelicek ve onlara rol öğretip MC kültürünü öğretip sevdiriceğiz.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Çok güzel katkıları olucak bazenleri iş yerinin önünde motorcycle grublarını davet ediceğiz etkinlikler düzenliyeceğiz ve herkese MC'yi sevdiriceğiz!)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "TURBOGG!"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000