Bunları gerçek hayatımda bir itfaiye eri olarak yazıyorum ;
Oyunda neredeyse hiç paramedik göremiyorum aktiflik artmalı , LSFD biriminde ki kişiler ile ısınma antremanları spor antremanları hortum atma alıştırmaları hava yastığına atlama çalışmaları evlere yangın önlem tedbirlerine dair sistemler yapılmalı ara sıra heranın da yardımıyla çeşitli evlerde yangın çıkartılarak ihbar sayesinde itfaiye erleri oraya akın etmeli dumandan birileri falan zehirlenebilir diye gelen paramedik ekipleri olabilir sonraaa itfaiye erleri için yarışmalar olabilir en hızlı hortum atıp malzeme kurma figürasyon'a hortum bağlama açık lans kalem lans kapalı lans olarak onları sınav yapabilirsiniz halka bilgilendirme amaçlı seminer düzenleyebilirsiniz hükümet binasında sonra LSFD , PD arası ortak kamplar düzenlenip 2 birlik arası sıcak kanlılık arttırılmalı.. nomex elbiseleri tanıtabilirsiniz kişilerinize 4 katmanı vardır iç astar dış astar ısı ve nem bariyeri olmak üzere sonra İtfaiye sadece yangın söndürmez araç kazaları , trafik kontrolünü de ele alabilmelidir ve aynı zamanda arama-kurtarmacılardır da sunucuda ki ağaça vs. çıkan kediler için birşey yapabilirsiniz kendi aranızda yani önünüz açık rol olanağı bol sadece biraz araştırmanız yeterli olacaktır.