Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

arkadaşlar fd pd den emir almaz

Başlatan TraX has left, 15 Mayıs 2019, 22:47:31
Okunma sayısı 1179 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TheEminem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 26 Aralık 2020, 20:38
Toplam oynama: 116 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: arkadaşlar fd pd den emir almaz
« Yanıtla #40 : 19 Mayıs 2019, 12:24:34 »
Konuyu okurken FD iken yaptıklarım geldi aklıma, ben sıkıldım.

Allah belamı versin bende öyle sıkıntı bastı bir an asmndgvbasıudqlwehasds

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #41 : 19 Mayıs 2019, 12:27:06 »
bu çocuk sinirlenince pd üyelerine konu açarak püskürüyor herhalde

oğlum git tek tek şikayet et

bunu yapmak zorundasın eğer şikayetçiysen burada kimsenin senin konunu görmek veya senin çığlığını falan duymak zorunda değil tek tek şikayet açmak zorundasın

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #42 : 19 Mayıs 2019, 12:37:55 »
IC olay olduğu için hepsi ile ilgilenilecek mi sanıyorsun? LSFD den Yüzbaşı polis departmanına geliyor görüşme için memur yüzbaşının g*tünü kesme emotesi veriyor IC olayı OOC olarak ts den bir daha yapma diye uyarıp geçiyorlar ceza bile almıyorlar ki.

Daha öncesindede açtım, açmaya devam edeceğim. Benim adımın geçtiği konuya tıklama yeterli.

Kendisini düzeltecek adam düzeltiyorda çünkü bazılarının gidişat hakkında gerçekten bilgisi yok. Öğrenerek kendilerini düzeltiyorlar.

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #43 : 19 Mayıs 2019, 12:52:40 »
şuan aradaki kavgayı falan bilmiyorum, gördüğüm kadarıyla fmdnin pasif olmasından kaynaklı bir kavga. başka bir sunucuda çoook eskiden fdde rol yapmıştım ve aynı sunucuda şimdi de polis rolü yaptığımı düşünürsek şunu söyleyebilirim;

polis rolü yapan 100 kişinin fmd rolündeki birkaç kişiciğe pasifsiniz diye sallaması aşırı komik. şahsen ben sallayamıyorum, niye mi? önceden de bu rollerde bulundum ve lspdye çıktığı kadar fmd'ye rol çıkmıyor. insanlar bıkıyor, usanıyor, oyunu bırakıyorlar fmd oldukları için.

bizim insanımızın kafası belli, herkes silah çekip birbirini vurma peşinde. bunu legal rol ile yapıp, oraya buraya emir dağıtmak ve bedavadan silah almak isteyenler pdnin genelini (genel diyorum, herkes değil o yüzden adam akıllı rolünü yapanlar yanlış anlayıp linç etmesin lütfen) oluşturuyor. haliyle hangi türk sunucusu olursa olsun işin içine biraz hırsız-polis kaçıyor. lsfmd de böyle sürekli aksiyonlu bir rolde olmadığı için sıkıcı görülüyor ve ilgi görmüyor.

Dolayısıyla LSPD kardeşlerim, siz 10 dakikada farklı farklı olaylara karışıyorsunuz. Sürekli bir rolün içindesiniz. Oyunu oynarken canınız sıkılmıyor. Ama hastanede rol yapanlar, itfaiyeci rolü yapanlar öyle mi?

Gelelim şimdi onlara:
Hastanede rol yapanlar gün boyunca hastanede bekler, arada birkaç vurulmuş adam gelir onun tedavisini yapar. En basitinden ara sıra grip olan bir karakterin rolünü yapan olmadığı için, her karakter aşırı bağışıklı olduğu için onlara rol çıkmaz. Sıkılır, AFK bırakır, oyunu veya birliği bırakır.
EMT rolü yapanlar gün boyunca boş boş sokakta dolanır. Arada sırada gelen PD destek talepleri dışında bir rolü olmaz. Rolü olsa bile sıradanlaşmış ilk yardım rolünü yapar ve yaralıyı teslim eder. Genelde yukarıda bahsettiğimiz gibi doktorlar olmaz ve fast geçilir.
İtfaiyeci rolü yapanlara hiç değinmek istemiyorum, belki admin kadrosu yardımcı olur rol çıkarır, yine en basitinden adam akıllı kaza rolü yapan olmadığı için araçta sıkışan yaralıları araçtan çıkarmaya, yanan aracı söndürmeye dahi ihtiyaçları olmaz. Gün boyunca boş boş departmanda takılırlar, yine sıkılıp diğerleri gibi bırakırlar.

Yani söylemem o ki, LSPD rolü yapan arkadaşlarımızın (ben de dahil) benim LSFD'ye sallamadığım gibi siz de LSFD'ye sallamamalısınız. Hatta sallama hakkınız YOK. Onlar sunucunun olmazsa olmaz iki birliğinden biri ve LSPD gibi herkesin sıkılmadan yapabileceği bir rol yapmıyorlar.

Çevrimdışı #Çakıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Sweets Lv.16
Köken: İngiliz
Son giriş: 24 Temmuz 2023, 12:16
Toplam oynama: 39 gün, 16 saat
Birlik: ****** ***ncy
« Yanıtla #44 : 19 Mayıs 2019, 13:17:12 »
haklı

Çevrimdışı Patatez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rennie Alei Lv.24
Son giriş: 30 Temmuz 2023, 12:59
Toplam oynama: 156 gün, 3 saat
« Yanıtla #45 : 19 Mayıs 2019, 13:47:42 »
fd: "/do görünürde bir şey var mı?"
pd: "/kelepce id" "susma hakkına sahipsin"

açık konuşmak gerekirse iki oluşumda bundan başka bir şey bilmiyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #46 : 19 Mayıs 2019, 14:04:18 »
fd: "/do görünürde bir şey var mı?"
pd: "/kelepce id" "susma hakkına sahipsin"

açık konuşmak gerekirse iki oluşumda bundan başka bir şey bilmiyor.
başka ne bilmesini bekliyordun? söyler misin bana?
lspdye girmeden önce ben de robot gibi davrandıklarını düşünüyordum, lakin öyle değilmiş.
lspd içerisinde belli başlı ic/ooc kurallar var. rollerimizi buna göre yapmak zorundayız.
polise direndin ve yakalandın, polisin nasıl bir rol yapmasını bekliyorsun? söylesene bir

Çevrimdışı Turkz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Temmuz 2023, 18:14
Toplam oynama: 260 gün, 20 saat
« Yanıtla #47 : 19 Mayıs 2019, 14:12:45 »
Tartışmaya devam etmeye gerek yok, kilit&arşiv.