Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Fenerbahçe - Galatasaray

Başlatan ragreich, 15 Mart 2018, 19:09:27
Okunma sayısı 305 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ragreich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Ocak 2019, 01:55
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Fenerbahçe - Galatasaray
« : 15 Mart 2018, 19:09:27 »
Türkiye'de gözler hafta sonu oynanancak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine çevrildi. Bir tarafta 47 puanla 4. sırada yer alan Fenerbahçe. Diğer tarafta ise 53 puanlı Galatasaray. Fenerbahçe kazanırsa puan farkı 3'e inecek. Galatasaray kazanırsa rakibiyle puan farkını 9'a çıkartacak. İki takım taraftarları heyecanla derbi maçı bekliyor. 17 Mart Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak ve maç Bülent Yıldırım tarafından yönetilecek.

Skorları ve ya tahminleri bekliyorum, ben Galatasaray'ın Kadıköy serisini bozup maçı alır diye düşünüyorum. 1-2 ya da 2-3 skor.

Çevrimdışı gangunit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 15 Nisan 2022, 23:23
Toplam oynama: 30 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Fenerbahçe - Galatasaray
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2018, 19:20:29 »
FB 2-1 GS maçı izlemek üzere kadıköy'de olucam gelebilecek varsa pm atabilir boğanın orada buluşabiliriz