Ouch, o boş şahsın ismini tekrar duydum, dünyanın en gereksiz insanı galiba.
ouch o ikinci yere virgüle virgül değil nokta koyacaksın ayrıca ouch burada türkçe reisliği yapıyon ouch geliyon adın arapçasını yazıyon ouch knk 2019un şubatında role başladım tanıtımımda bir tane ss yok arklarla geyik geçiyoz ouch dmci arkadaşlarım var rol nedir bilmeyiz milletle soyadım aynı olunca onlara ouch yas yas yas kleee ula ne kadar komiqyiz uhahahlpahlakkyohekr ula knk suna pm at bak den adıman adnı nie caliyon de puhahah daha ss editlemyi bilmem ama gidr dm atarz onlarınn yerden potolarını koyqar genel sohbetde dalga geçenriz uhahaha unaaaa ula kesinlikle sıradan birm simdi gidim bu yorummma anlamini bilmediğim kelimelerle bide aynı cümle anlamına sahip olan iki kelimeyide yazimde türkce babasi olim da
bak böyle daha güzel oldu
Şşş, hayatımda gördüğüm en vizyonsuz insanlarsınız. Şu dünyada varlığınızla hiçbir kişiye faydanızın dokunacağını inanmıyorum. Şuanda tek temennim özgünlük kelimesinin gerçek anlamını öğrenip sonra böyle hiçbir gereği olmayan işlere kalkın/video çekin.
boşsunuz la gerçekten bak ciddi söylüyorum Allah canımı alsın boş insanlarsınız la hiçbir vasfınız yok hayatta gram değeriniz yok. Şu çektiğiniz videodam belli özürlü olduğunuz düt düt dütttt