Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

illuminate has left.

Başlatan what happened?, 14 Mayıs 2019, 11:59:20
Okunma sayısı 588 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Temmuz 2019, 19:17
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
illuminate has left.
« : 14 Mayıs 2019, 11:59:20 »
Üst yönetimin söylediklerini foruma yazıyorum ve ileti banı yiyorum siz değil misiniz yeni başlayan sunucuda yeni olanları birliğinize alın hoodunuzu aktif tutun hood onayı verilir diyen şimdi bunu söyleyince neden banlanıyorum ki her  zaman kaliteyi göz önünde tutun aktiflik bi bok değil bu konuyu silmeyin büyük ihtimal silinicek ama her neyse eleştirilere açık olmanız gerek bugün 1000 oyuncu yarın 100 oyuncuya düşebilir yönetime tutum ve benzeri şeylerde hemen ban atmak aklınıza geliyor hiç demiyorsunuz bu adam biraz da olsa haklı herkesin fikrine düşüncesine ihtiyacımız var diyen yok direk banla gitsin 1000 tane oyuncum var 1 tanesi gitse ne olur diyorsunuz fakat damlaya damlaya göl olur son 1 aydır rina'da oynama isteği kalmadı hoodlarda kimse yok rol yapacak herkes hediye ağacında ya afk kalmış yada pizza stack'te kendi kendiyle oynamaya çalışıyor pizza stack'te aileme katılıan var mı diye bağırıyor şimdi o pizza stack'te aileme katılan var mı diye bağıran birliklerin bir ikisi hood onayı almış son zamanlarda silahla gezenler çoğaldı full db ekibi ls'de geziyor polis avlıyor felan artık millet birlik açayım yükseleyim derdinde değil taşaktan bi  birlik açıyım arkadaşlarım yanıma gelsin efsane bir dm ekibi oluşturalım ls önümüzde diz çöksün cart curt.

Diğer bir konuya gelirsek forumda herkes birbirine çamur atıyor ben rina'da başladım rp oynamaya ben 2 yıl freeroam 4 yıl a/d modlarında oynadım böyle bi toplulukta bu kadar birbirine çamur atan heriflere rastlamadım ilk defa böyle bi macera yaşadım belki artık başka sunucularda daha güzel bir şekilde roleplay öğrenmeli ve kendimi geliştirmem gerekicek.

Şuanda aktif olarak sunucuda rolcü bir iki birlik var ( giancarlo-guantanamo-grape street) geri kalanı çerez.

LSPD yönetimine gelirsek herkesin bilgisayarı çok iyi değil 20 fps alan var 60 fps alan var idlewood girince zaten bilgisayar tanrıya yalvarıyor canımı al diye her neyse idlewood'da polis pursuit'ine bilerek çarmadığım halde olayı pm'den açıklamama rağmen herif memurun canına kasttan bağajımı açıp iki üç silahıma el koyabiliyor aşırı derecede saçmalık.

illuminate has left..

Spoiler:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Temmuz 2019, 19:17
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: illuminate has left.
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2019, 12:00:53 »
Konuyu rica ediyorum silmeyin gerekirse bütün forum kullanıcılarına özel mesaj olarak atarım işsizim yaparım.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2019, 12:35:47 »
Birçok oyuncuya çeki düzen verilmesi lazım. Cezalarla bitmez bu iş.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2019, 12:44:02 »
Kardeşim dans ettim diye badcop diyip attılar. Departmanda uyuşturucu baronlugu dönüp, il-legal ile içli dışlı takılan 3500 kişi var. Ben sadece polis olarak sürtük oldum diye atıldım xjsmcmdmxmmsmfmdkck

Çevrimdışı gercek zenci

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 04 Nisan 2023, 22:38
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2019, 13:48:41 »
Sunucuya girmek artık başvuru ile olmalı, çok fazla sıkıntı çıkıyor

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2019, 13:57:07 »
o iş bile kurtarmaz belki. sunucuya giriş yapan herkes dahil başvuru atıp sunucuya girme diye bir şey olsa belki o da.

Çevrimdışı Hemurian

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Mayıs 2020, 23:15
Toplam oynama: 123 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2019, 14:33:13 »
o iş bile kurtarmaz belki. sunucuya giriş yapan herkes dahil başvuru atıp sunucuya girme diye bir şey olsa belki o da.
Kurtarır kurtarmasına da sunucu da ki kitlenin fazlalığında giriş kolaylığının büyük önemi var diye düşünüyorum, kimse de kitle kaybetmek istemez sanırım, yine de daha iyi bir rol ortamına değer, başvurulu giriş bence getirilmeli.

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2019, 15:11:24 »
ŞU SUNUCUYA GELMESİ GEREKEN TEK KURAL "YETERSİZ ROL BİLGİSİ" DİR KİMSE AKSİNİ İDDİA EDEMEZ.

Çevrimdışı TROVEL

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Ağustos 2024, 20:16
Toplam oynama: 182 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2019, 15:53:56 »
bırakmak hiçbir şeyin çaresi değil, ben senin yerinde olsam, bana yapılan yanlışın bin katını yapardım.
sunucuda oynama sebebim de bu

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18