Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

El Familia Bar

Başlatan Metallica07, 13 Mayıs 2019, 22:17:54
Okunma sayısı 199 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Metallica07

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Aralık 2024, 05:42
Toplam oynama: 116 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
El Familia Bar
« : 13 Mayıs 2019, 22:17:54 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Dimitri Makarov)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(13)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(El Familia evet olacak)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Haftada 7 gün 30/35 saat ya da daha fazla aktifim)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Evet girdi.Nedeni yanımdaki arkadaş herkese sıkmaya başladı itiraz ettim ama bende hapis yedim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu:
Spoiler:
2.02:İşyeri adı:(El Familia Bar)

2.03:İşyeri tipi:(Bar/Club)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Dimitri Makarov 1954 yılında Rusya/St. Petersburg da doğdu.Ailesi okuması için LosSantos a yollasa da okumadı illegal işlere girdi ve iyi paralar kaldırdı.İyi para kaldırmıştı ama bir sorun vardı bu sorun ise düşman kartellerin Dimitri nin işlerine çomak sokur olmasıydı. Dimitri ise paralarınıda alır ve hiç umursamadan bütün illegal ağlarını kopartır ve San Fierro da yaşamaya başlar.Burada Fearless kardeşler ve Agostino Greco ile tanışır.Beşli çok yakın olur.Zamanla soygunlar ve başka illegal işe girerler. Ama bu birlikdelik uzun olmaz. San Fierro ya Dimitri yi ziyarete gelen Fearless kardeşler Soydukları kumarhanenin sahibi Alex tarafından öldürürler Dimitri ve Agostino çocukları yanlarına alır ve onları büyütürler.Artık Alex ten intikam alma zamanı gelir ve Uzun çatışmalar ardından Alex i kaçırırlar ve Alex i boğup öldürürler cesedi ise ormana gömülür. Para ise illegal işlerden gelmektedir.TAM TANITIM BİRLİK TANITIMINDADIR:https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=48978.0 )

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC:LosSantos halkına güzel bir hizmet vermek. OOC: Güzel roller döndürüp dostlar edinmek)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Kutsal ağaç ve bazı yerlere merkezi konumda olduğu için herkes rahatlıkla gelebilir.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Diğer yerlere göre fiyatlandırmalar ve giriş ücreti düşük olacak ve herkese en iyi hizmet verilecektir.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000