Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İTALYAN ORG.

Başlatan Hamza159, 14 Mart 2018, 19:50:29
Okunma sayısı 2028 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: İTALYAN ORG.
« Yanıtla #10 : 14 Mart 2018, 22:37:41 »
beyler hevesinizi kırmak gibi olmasın ama isimde bir değişikliğe gidebilirsiniz, çok sırıtıyor.
bir şeyler yapmaya çalıştığınız ortada, bol şans.

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Ağustos 2019, 16:33
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 14 Mart 2018, 22:59:11 »
Güzel, başarılar dilerim. Konu tanıtımını fazla kafana takma zamanla iyileştirir, güzelleştirirsin.

Çevrimdışı Inked.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lahmard Mac Lv.14
Son giriş: 03 Ocak 2020, 17:46
Toplam oynama: 52 gün, 19 saat
« Yanıtla #12 : 14 Mart 2018, 23:08:08 »
Zaten bir konunuz mevcut neden ikinci bir konu açtınız anlamış değilim. Diğer konunuzu kapatıyorum.

Çevrimdışı Carl Will

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Carl Will Lv.10
Son giriş: 24 Nisan 2020, 22:20
Toplam oynama: 13 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2018, 04:36:51 »
Hikaye dalga geçer gibi yazılmış. Ciddi olmalı ve baştan aşağı değişecek şekilde düzenlenmeli.

Sanki şu şekilde yapılan bir rol gibi çıkmış ortaya.

"/me eli ile adamı döver.
/do Adamı dövmüştür.
"

Daha çok detay verilirse, düzenlenirse, baştan aşağı yenilenirse, Türkçe kurallarına daha çok dikkat edilirse güzel olacağını düşünüyorum. Devrik cümle kullanmaktan çekinmelisiniz.

Estetiksel bir görünüm gerekli. Maalesef görünüm olarak hoşuma gitmedi.

Çok aşırı sıradan bir rol yapıyormuş gibi bir hikaye oluşturmuşsunuz. "Adı belirsiz hastahane" kısmını anlayamadım. Sanırım gerçekten de bu işe hiç önem vermiyorsunuz.

Her şeyden önce yaptığınız rollerden, aldığınız cezalardan dolayı sizi aşağı yukarı tanıyoruz. IC'de neyseniz, kimseniz ona uygun bir hikaye yazsaydınız keşke. İnsanlar sizi IC'de tanımayacak mı ki? Rolde denk geldiğinizde, "Sen şu adamdın, şunu yapmıştın." demeyecekler mi? Birlik tanıtımı ile çelişir ve rol saçmalığa döner.

Karakterin adı değişirse, belki baştan aşağı yenilenmeye gerek kalmaz.

Bir oluşuma başvururken bile daha çok özen gösteriliyor ve daha çok detay veriliyor.

Yukarıda denildiği gibi, tıpkı karakter tanıtımı gibi olmuş.

160 küsur kişinin oynadığı bir sunucuda, "Borcu vardı, dayak yedi, kaçtı." rolü, birlik rolü olamaz...bence.

Eğer mümkünse rol yapma oyunlarına daha fazla vakit ayırmalısınız.

Yine de her şeye rağmen birlik tanıtımı konusu açmakta bir girişimdir. Eğer kaliteli bir hale getirilirse ben de desteklerim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2019, 14:47
Toplam oynama: 21 gün, 1 saat
« Yanıtla #14 : 15 Mart 2018, 06:42:27 »
 :'(

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #15 : 15 Mart 2018, 13:01:03 »
Hikaye dalga geçer gibi yazılmış. Ciddi olmalı ve baştan aşağı değişecek şekilde düzenlenmeli.

Sanki şu şekilde yapılan bir rol gibi çıkmış ortaya.

"/me eli ile adamı döver.
/do Adamı dövmüştür.
"

Daha çok detay verilirse, düzenlenirse, baştan aşağı yenilenirse, Türkçe kurallarına daha çok dikkat edilirse güzel olacağını düşünüyorum. Devrik cümle kullanmaktan çekinmelisiniz.

Estetiksel bir görünüm gerekli. Maalesef görünüm olarak hoşuma gitmedi.

Çok aşırı sıradan bir rol yapıyormuş gibi bir hikaye oluşturmuşsunuz. "Adı belirsiz hastahane" kısmını anlayamadım. Sanırım gerçekten de bu işe hiç önem vermiyorsunuz.

Her şeyden önce yaptığınız rollerden, aldığınız cezalardan dolayı sizi aşağı yukarı tanıyoruz. IC'de neyseniz, kimseniz ona uygun bir hikaye yazsaydınız keşke. İnsanlar sizi IC'de tanımayacak mı ki? Rolde denk geldiğinizde, "Sen şu adamdın, şunu yapmıştın." demeyecekler mi? Birlik tanıtımı ile çelişir ve rol saçmalığa döner.

Karakterin adı değişirse, belki baştan aşağı yenilenmeye gerek kalmaz.

Bir oluşuma başvururken bile daha çok özen gösteriliyor ve daha çok detay veriliyor.

Yukarıda denildiği gibi, tıpkı karakter tanıtımı gibi olmuş.

160 küsur kişinin oynadığı bir sunucuda, "Borcu vardı, dayak yedi, kaçtı." rolü, birlik rolü olamaz...bence.

Eğer mümkünse rol yapma oyunlarına daha fazla vakit ayırmalısınız.

Yine de her şeye rağmen birlik tanıtımı konusu açmakta bir girişimdir. Eğer kaliteli bir hale getirilirse ben de desteklerim.
b
Bu kadar yazı yazacağına birlik tanıtımı açsan daha iyidi bu ne roman yazmışsın

Çevrimdışı coinflip

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 14 Ocak 2021, 19:53
Toplam oynama: 54 gün, 21 saat
Birlik: ****ton
« Yanıtla #16 : 15 Mart 2018, 15:33:10 »
Doğru düzgün bir isim yok, Hikaye yok, Görsel yok hatta ve hatta Cosa Nostra kültürüyle ilgili ufaktan yakından en ufak bir bilgi kırıntısı bile yok. Yahu arkadaşlar bir konsepti canlandıracaksınız oturup biraz araştırın adını İtalyan org koyarak Cosa Nostra kültürünü canlandırmaz batırırsınız. Sadece oluşum açmak içinde söylemiyorum bunu atıyorum X kişisi Rus mafyasında rol yapıyor ama Bratva dediğimde ağzı açık kalıyor veya B kişisi Meksikalı bir organize suç örgütünde rol yapıyor ama Cartel ismini duyduğunda en ufak bir şey bilmiyor bu sadece sizi kalitenizi düşürür buda oluşum tanıtımlarına yansırsa sunucunun kalitesini düşürür. Yapacağınız rolü önce araştırın okuyun, ilgili filmleri dizileri izleyin ROL yapmayı bu kadar basite indirgemeyin isminizi Jack,Thomas, John koyunca öyle olmuyorsunuz John ismiyle Türk rolü yapıyorsunuz. Sebebi de gayet belli kültürü araştırmamak araştırmamak araştırmamak. Umarım tanıtım baştan sonuna kadar editlenir ve düzeltilir ayrıca kültür hakkında da araştırmaya gidilir. Aksi halde tamamen vasat!

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #17 : 15 Mart 2018, 15:55:03 »
Gerçekten Cosa Nostra kültürüne sahip olmadan bu işe girişen bir kişiye daha rastladım, arkadaşlar rol yapmayı ve birlik açmayı bu kadar basite indirgemeyin. Bir kaç film izleyin, bu rolü geçmişte hiç yapmadıysanız filmler ve konsept bilgisi sizi bir yere kadar götürür. Cosa Nostra rolü hakkında tecrübeniz yoksa hiç girişmeyin, konsepti okumayıp Çete Bilgisi tarzından saçma başlıklar atarak sadece sunucunun kalitesini düşürürsünüz, vasat bir çalışma olmuş yine de düzelteceğinizi umaraktan başarılar diliyorum.

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26
Toplam oynama: 46 gün, 17 saat
« Yanıtla #18 : 15 Mart 2018, 16:39:37 »
Doğru düzgün bir isim yok, Hikaye yok, Görsel yok hatta ve hatta Cosa Nostra kültürüyle ilgili ufaktan yakından en ufak bir bilgi kırıntısı bile yok. Yahu arkadaşlar bir konsepti canlandıracaksınız oturup biraz araştırın adını İtalyan org koyarak Cosa Nostra kültürünü canlandırmaz batırırsınız. Sadece oluşum açmak içinde söylemiyorum bunu atıyorum X kişisi Rus mafyasında rol yapıyor ama Bratva dediğimde ağzı açık kalıyor veya B kişisi Meksikalı bir organize suç örgütünde rol yapıyor ama Cartel ismini duyduğunda en ufak bir şey bilmiyor bu sadece sizi kalitenizi düşürür buda oluşum tanıtımlarına yansırsa sunucunun kalitesini düşürür. Yapacağınız rolü önce araştırın okuyun, ilgili filmleri dizileri izleyin ROL yapmayı bu kadar basite indirgemeyin isminizi Jack,Thomas, John koyunca öyle olmuyorsunuz John ismiyle Türk rolü yapıyorsunuz. Sebebi de gayet belli kültürü araştırmamak araştırmamak araştırmamak. Umarım tanıtım baştan sonuna kadar editlenir ve düzeltilir ayrıca kültür hakkında da araştırmaya gidilir. Aksi halde tamamen vasat!

Çevrimdışı gangunit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 15 Nisan 2022, 23:23
Toplam oynama: 30 gün, 11 saat
« Yanıtla #19 : 15 Mart 2018, 19:29:18 »
Biraz sade gibi, düzenlenip daha göze çarpıcı olabilir başarılar.