Hikaye dalga geçer gibi yazılmış. Ciddi olmalı ve baştan aşağı değişecek şekilde düzenlenmeli.
Sanki şu şekilde yapılan bir rol gibi çıkmış ortaya.
"/me eli ile adamı döver.
/do Adamı dövmüştür."
Daha çok detay verilirse, düzenlenirse, baştan aşağı yenilenirse, Türkçe kurallarına daha çok dikkat edilirse güzel olacağını düşünüyorum. Devrik cümle kullanmaktan çekinmelisiniz.
Estetiksel bir görünüm gerekli. Maalesef görünüm olarak hoşuma gitmedi.
Çok aşırı sıradan bir rol yapıyormuş gibi bir hikaye oluşturmuşsunuz. "Adı belirsiz hastahane" kısmını anlayamadım. Sanırım gerçekten de bu işe hiç önem vermiyorsunuz.
Her şeyden önce yaptığınız rollerden, aldığınız cezalardan dolayı sizi aşağı yukarı tanıyoruz. IC'de neyseniz, kimseniz ona uygun bir hikaye yazsaydınız keşke. İnsanlar sizi IC'de tanımayacak mı ki? Rolde denk geldiğinizde, "Sen şu adamdın, şunu yapmıştın." demeyecekler mi? Birlik tanıtımı ile çelişir ve rol saçmalığa döner.
Karakterin adı değişirse, belki baştan aşağı yenilenmeye gerek kalmaz.
Bir oluşuma başvururken bile daha çok özen gösteriliyor ve daha çok detay veriliyor.
Yukarıda denildiği gibi, tıpkı karakter tanıtımı gibi olmuş.
160 küsur kişinin oynadığı bir sunucuda, "Borcu vardı, dayak yedi, kaçtı." rolü, birlik rolü olamaz...bence.
Eğer mümkünse rol yapma oyunlarına daha fazla vakit ayırmalısınız.
Yine de her şeye rağmen birlik tanıtımı konusu açmakta bir girişimdir. Eğer kaliteli bir hale getirilirse ben de desteklerim.