Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] Andolini Betting!

Başlatan Fels, 09 Mayıs 2019, 22:31:43
Okunma sayısı 385 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fels

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2020, 14:49
Toplam oynama: 113 gün, 2 saat
[ARŞIV] Andolini Betting!
« : 09 Mayıs 2019, 22:31:43 »
ANDOLİNİ BETTİNG!

Hey sen! evet sen kolay yoldan zengin olup hayallerindeki spor aracı veya klüplerde güzel kızlarla gezip harika geceler geçirmek istemez misin?! İşte sana 2500 dolar karşılığında hayallerini gerçekleştirmeyi vaad ediyorum! Düşük küme maçlarına oynayarak büyük oranlı maçlardan büyük paralar kazanmak istemez misin?! İşte sana bir tavsiyem, hem
en beni ara veya SMS yollayarak sende kısa yoldan maçlardan para kazan![/color][/size][/font][/center]

Bende senin gibi şehire yeni geldiğimde beş parasız bir insandım ve bunun adil olmadığını düşünüyordum, başka insanların spor araçlarına bakarak hayaller kuruyordum ve futbol maçlarına oynayarak biraz para kazanmak istedim ve bunda potansiyelimin olduğunu gördüm, sadece 2 günde 120 bin dolara yakın para kazandım ve kendime güzel bir villa aldım, ardından tekrar oynayarak 240 bin dolar para yaptım ve hayallerimdeki araç Comet'i aldım fakat hala ilk aldığım Stallion'u sürüyorum komik fakat güzel bir durum, kendi oynadığım maçlarıda size vererek sizinde kazanmanızı ve bu kapitalist sistemde kolay para kazanmanızı isterim!

Artık köle gibi bir tırcılık lojistiği şirketinde çalışmak yerine bu maçları oynayarak kendi paramı kendi yollarım ile kazanıyorum ve her gece kazandığım paralar ile Los Santos'un ünlü barlarında harika bir gece geçirerek hayatımın en iyi dönemlerinde yaşıyorum! O yüzden sende gel ve 2500 dolara sana büyük oranlı maçlar almaya ne dersin?

Çevrimdışı Fels

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [ARŞIV] Andolini Betting!
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2019, 22:40:14 »

Bugünlük size özel bir maç veriyorum! Maç No:24154 Berabere olucaktır, ilk günümüzden size küçük bir kıyağımız olsun!

Çevrimdışı Fels

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [ARŞIV] Andolini Betting!
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2019, 22:40:42 »

Önceki maçlarımızdan birisi ve tamı tamına 42 bin dolar kazandım!

Çevrimdışı Nigg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sasha Moris Lv.16
Köken: İngiliz