Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Zaystev Suç Örgütü.

Başlatan xSARI, 09 Mayıs 2019, 03:28:37
Okunma sayısı 19602 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı New Mexico

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 18:13
Toplam oynama: 285 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Zaystev Suç Örgütü.
« Yanıtla #330 : 27 Temmuz 2019, 22:12:10 »
Arkadaşlar sizi kim tetikliyor veya seçiyorlar mı sizi anlamadım ama büyük cekememezlik var.
Teker teker sorunlarınızı cevaplıyım.
Bu işi yapamıyorsunuz cidden roller ağlıyor, eğer yapmak istiyorsanız bilen birinden birşeyler öğrenin.
Cevap: O sslerini gösterdiğiniz adamlar bizim yanımızda öğreniyor rol atmayı o yüzden daha öğrenecekleri çok şey var.
Çakma mafya ordusu  ;D :P ;D :P :P. Çok komiksiniz günde kaç tane zaystev görüyorum jail e giren.
En garip olanda onayınızın olması
Cevap:Bunu diyen arkadaş serverin acığını kullanıp banlanmış olan bir arkadaş jail yiyenlere gerekli uyarılar veriliyor.
-Dünyanın en nazik rus ailesini arıyorum.
Zaystev: MERHABALAR AQ
Cevap: Her gün baskın atıp rk olan arkadaşlar burası ağlama duvarı değil  senin kafanı bende yaşamak istiyorum.
Gördüğüm en kötü birlik tanıtımı
Cevap: Neyi beğenmediğini daha açık dile getir dostum.
AYNEN KANKA BİZDE DİYODUK KEŞKE ZAYSTEV BİZİM BİRLİK OLSA OLM AĞLIYOZ LANN ZAYSTEV ÇOK GÜZZEL BİRLİK DİYODUK AYNEN

Çevrimdışı Khanex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ares Redford Lv.27
Köken: Rus
Son giriş: 25 Nisan 2021, 05:23
Toplam oynama: 133 gün, 17 saat
« Yanıtla #331 : 27 Temmuz 2019, 22:42:34 »
Arkadaşlar sizi kim tetikliyor veya seçiyorlar mı sizi anlamadım ama büyük cekememezlik var.
Bu işi yapamıyorsunuz cidden roller ağlıyor, eğer yapmak istiyorsanız bilen birinden birşeyler öğrenin.
Cevap: O sslerini gösterdiğiniz adamlar bizim yanımızda öğreniyor rol atmayı o yüzden daha öğrenecekleri çok şey var.
Çakma mafya ordusu  ;D :P ;D :P :P. Çok komiksiniz günde kaç tane zaystev görüyorum jail e giren.
Cevap:Bunu diyen arkadaş serverin acığını kullanıp banlanmış olan bir arkadaş jail yiyenlere gerekli uyarılar veriliyor.
Cevap: Her gün baskın atıp rk olan arkadaşlar burası ağlama duvarı değil  senin kafanı bende yaşamak istiyorum.
AYNEN KANKA BİZDE DİYODUK KEŞKE ZAYSTEV BİZİM BİRLİK OLSA OLM AĞLIYOZ LANN ZAYSTEV ÇOK GÜZZEL BİRLİK DİYODUK AYNEN

Zaystev ağlıyor mu? https://i.hizliresim.com/od01QR.png ağlayıp tanıtıma gelen sizsiniz kardeşim.. ss herşeyi anlatıyor. (maskem var ss aldım) FDGSMFsdsfdknmg

Çevrimdışı SayınBüyük

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2022, 22:09
Toplam oynama: 147 gün, 18 saat
« Yanıtla #332 : 28 Temmuz 2019, 00:43:31 »
Birlik lideri /q atıp mix yapıyor hala onayları var
KONUŞACAĞINA BOŞ BOŞ Q VE MİX SS İMİ AT DELİKANLI

Çevrimdışı bıraktı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2021, 21:34
Toplam oynama: 86 gün, 19 saat
« Yanıtla #333 : 28 Temmuz 2019, 01:26:36 »
Beyler-Bayanlar beni deli etmeyin eğer bir daha tanıtıma kötü şeyler yazarsanız cok kötü olucak bak size son uyarım diyorum. SİZİN TANITIMA girip kötü kötü şeyler yazıyomuyuz biz deli etmeyin beni.SIKIYOSA ZAYSTEV MEKANINA GELİN YİYORSA.ZAYSTEVV Sİ*ER Öğrenin bunu.

Çevrimdışı bıraktı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Şubat 2021, 21:34
Toplam oynama: 86 gün, 19 saat
« Yanıtla #334 : 28 Temmuz 2019, 01:28:27 »
Sonuç şuki zaystevi cekemiyorsunuz tabi ıc de cok korkuttuk sizi komiksiniz siz wq:EWQEQW.

Çevrimdışı SayınBüyük

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mart 2022, 22:09
Toplam oynama: 147 gün, 18 saat
« Yanıtla #335 : 28 Temmuz 2019, 01:34:06 »

https://i.hizliresim.com/EOg66B.png   bak bakalım cerkess buraya gelip zırlıycana arkadaşına söylede q atmayı bıraksın :(

Çevrimdışı New Mexico

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 18:13
Toplam oynama: 285 gün, 9 saat
« Yanıtla #336 : 28 Temmuz 2019, 02:30:08 »

Zaystev ağlıyor mu? https://i.hizliresim.com/od01QR.png ağlayıp tanıtıma gelen sizsiniz kardeşim.. ss herşeyi anlatıyor. (maskem var ss aldım) FDGSMFsdsfdknmg
yanlız o sste ki ben değilim öyle sallama millete 3. partiden yiyende ben deilim en azından kendi aimimle oynuyorum QAYSTEV İCRAAT ASLĞŞFKLŞASK #592835 maske numaram

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:09
Toplam oynama: 114 gün, 12 saat
« Yanıtla #337 : 28 Temmuz 2019, 04:36:03 »
Beyler-Bayanlar beni deli etmeyin eğer bir daha tanıtıma kötü şeyler yazarsanız cok kötü olucak bak size son uyarım diyorum. SİZİN TANITIMA girip kötü kötü şeyler yazıyomuyuz biz deli etmeyin beni.SIKIYOSA ZAYSTEV MEKANINA GELİN YİYORSA.ZAYSTEVV Sİ*ER Öğrenin bunu.
aga bu kesinlikle kabe yanınca ben  >:( 8)

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #338 : 28 Temmuz 2019, 05:02:44 »
Heh işte tüm sorun burada kardeşim. Bakın bu yazdigimi önemseyin önemsemeyin umrumda değil ama cidden artık birşeyleri kapmanız gerek. Roleplay sunucusunda oynuyorsunuz, bir dm veyahut freeroam sunucusunda değil. Oyundaki tek amacinizi deli gibi para kasıp silah alıp çatışmaya çıkmak adamları vurup zaystev siker zaystev böyle yaparin dışına çıkarın. Şey yazmışsınız vurulanlar gelip burada ağlıyor emin ol sizle hiç bir problemim yok. Şu yaptiklariniz yüzünüzden sunucuda bir nebzede olsun rol yapmaya çalışan kitle oyunu bırakıyor ya da başka sunuculara geçiyor. Yaptığınız ne kadar gerçekçi? Yıl 2019 Amerika, Santosda şehir merkezinde ak 47 lerle terör estiriyorsun. Gerçekçiliğe aykırı ha canınız sıkılır öyle olur böyle olur arada yapılabilir şeyler ama cidden artık şu amacınızın dışına çıkın rehber falan okuyun rol yapmaya çalışın birşeylerin farkına varın. -mobil

Çevrimdışı ato282

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Eylül 2019, 22:40