jailleri artıra artıra bir yere varamazsınız gençler.
en yüksek jailler bu sunucuda veriliyor zaten gördüğüm kadarıyla.
ama ic cezalar ile ooc cezalar dengesiz, ic cezalar ooc cezalardan yüksek.
bu daha önemli bir sıkıntı
alt altta uzun uzun yazıyorsun boş yapıyorsun farkında değilsin
Sen bile anlamadıysan yanlış anlaşılmıştır yazdığım, tekrardan anlatıyorum o zaman.
Zaten 1.000 dakika ceza alan birisi aynı ihlalleri sürekli tekrarlıyorsa 3.000 dakika ceza alması ona koyar mı?
Okulda 2 haftada bir disiplin cezası alan dangalakları örnek verebiliriz buna.
Saçma salak bir şey yapıyor, 3 gün uzaklaştırma cezası alıyor. Ama akıllanmıyor. Geri döndüğünde bunu yapmaya devam ediyor. Değişen bir şey yok, 5 gün uzaklaştırma. 10 gün, artıp artıp gidiyor. En sonunda "belki" atılıyor.
Bu zihniyeti değiştiremezsin yani. İmkansız. Yönetim ilköğretim disiplin sistemiyle ilerliyor. Tek fark yeterince ceza alan kişiler sunucudan yasaklanmıyor.
Herifler AFK bırakıp geçiyor zaten, gerçekten şu OOC cezaları 41563487513 dakikalara kadar yükselterek insanların bu ihlalleri yapmayacağına inanıyor musunuz?
Bu sunucuya gelmeden önce tüm roleplay hayatımda aldığım en yüksek ceza 500 dakika, mixing.
Bu cezayı aldığım sunucuda da gayet güzel roller dönüyordu, en azından o dönem.
Rina'da gayet yüksek cezalar veriliyor.
/q 900 dakika, DM 800 dakika, daha ne?
Gel görelim ki IC cezalar 1000 dakikanın üzerine çıkıyor.
En azından IC cezaları azaltarak insanların Q atmasını engelleyebiliriz, yine tamamız umarım.
Ben de biliyorum bu ihlallerin niye bu kadar rahat yapılabildiğini, V.I.P'nin sağladığı kolaylık, rahat ekonomi, kolay silah bulmak gibi etkenler daha büyük şeyler. Fakat yönetimin de bunlara sıcak yaklaşmayacağını biliyoruz.
Ama sunucuda gerçekten rol dönmesi isteniliyorsa ufaktan bir yerlerden başlanılması gerek artık.