arkadaşlar, fenerbahçeli olarak söylüyorum eğer beşiktaş kaybedirse hep bir bahane uyduruyor? neden böyle arkadaşlar, hiçbirzaman futbolu sevmedim sevmeyeceğimde neden yenilmeyi kabullenemiyorsunuz?
Kim yenilmeyi kabullenemiyor dostum? Futbolu takip etmediğini söylemişsin, ne karışıyorsun o zaman? Götten baştan çıkma şeyler atmayın ortaya. Maçı izleyen ne olduğunu gördü zaten. 21 dakikada 7 kez aleyhimize karar verilmiş. 7 kez sarı kart çıkarılmış. Ama gel gör ki Belhanda'nın sportmenlik dışı hareketlerine gelince mis hiçbir şey yok. Beşiktaş maçı kazanacak kadar iyi mi oynadı? Hayır tabii ki de, ilk yarı sayılacak kadar şutumuz vardı. Topa da hakim olamıyorduk. Peki Galatasaray ne kadar hak etti? Biraz sorgulamak gerekiyor. Maçın ilk yarısını hatırlayın. İki takım da düzgün şekilde paslaşabiliyor muydu? Hayır. Galatasaray ilk golünü erken, itiraz süresinde kullanılan taçtan buldu. Unutmayın, oyuncuların morali de önemli. İlk yarının son dakikasında geriye düşüyorsunuz, ikinci yarıdaki hataların sebebini de buna bağlıyorum.
Maçı izlemeden yorumlamak da ne böyle haticeye değil neticeye bakacaksın neler olduğu önemli değil çıkan sonuç önemli
sen futbol izleme
tff her maçı (beşiktaş adına değil, 18 takım adına) katletmeye devam etsin, siz de "aman hatice neymiş neler olmuş s*kmde değil sonuca bakın siz" demeye devam edin.