Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ölümsüzlük Bugu Buldum Gelin

Başlatan TraX has left, 05 Mayıs 2019, 15:48:44
Okunma sayısı 1515 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Godless

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Anton Valery Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Şubat 2022, 12:04
Toplam oynama: 101 gün, 20 saat
Birlik: *** ***zzy
Ynt: Ölümsüzlük Bugu Buldum Gelin
« Yanıtla #30 : 07 Mayıs 2019, 10:20:55 »
lsfd vs lspd

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #31 : 07 Mayıs 2019, 10:32:24 »
Lspdye giren insanlar rol yapmaya degil catismaya giriyor sirf bu yuzden rolden sikilinca dm sunucusuna girmek yerine pdye sikiyorum yaptim belki sacma bir sey ama sizin su yaptiginiz hatalrin hepsini teker teker alarak sikayet acip lspd dm ekibinden atilmanizi/tenzil yemenizi sagliyorum bu yuzden rica ederim her zaman yapabilirim bunu

Rol yapmak isteyen iki lspd gordum onlarda alissa dane ve bradley mantrowdu yani cok bosa cabaliyosunuz bu adamlarla role girilmez

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Nisan 2024, 19:41
Toplam oynama: 23 gün, 6 saat
« Yanıtla #32 : 07 Mayıs 2019, 11:31:46 »
Boş, gereksiz arkadaş örneği.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #33 : 07 Mayıs 2019, 20:52:15 »
Lspdye giren insanlar rol yapmaya degil catismaya giriyor sirf bu yuzden rolden sikilinca dm sunucusuna girmek yerine pdye sikiyorum yaptim belki sacma bir sey ama sizin su yaptiginiz hatalrin hepsini teker teker alarak sikayet acip lspd dm ekibinden atilmanizi/tenzil yemenizi sagliyorum bu yuzden rica ederim her zaman yapabilirim bunu

Rol yapmak isteyen iki lspd gordum onlarda alissa dane ve bradley mantrowdu yani cok bosa cabaliyosunuz bu adamlarla role girilmez

LSPD oluşuma "düşman" gözü ile bakan oyuncular yüzünden LSPD bu halde. Normal bir '55 çevirmesine veya bir çağrıya yöneliyorlar. Arkadan Retarted RP yaparak gelen bir oyuncu, kendini kovalattırmak amacıyla küfür edip kaçan bir oyuncu, renkli yelek giyip maske takıp polise sıkan oyuncular(yakalandıktan sonra /q çekmelerini unutmayalım.)

Bunun yüzünden LSPD oyuncularının rol yapma hevesi kalmadı ancak yine de çabalıyorlar. Aynı çabayı LSFD oluşumundan bekliyoruz. Bunu sevdirmenin yolu LSFD yönetiminden geçiyor.

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #34 : 07 Mayıs 2019, 21:00:12 »
Ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama müdahale etmeyi yaralı kişiyi yalnızca süspansiyonlu sedyeye alıp hastaneye götürmek isteyen bir adamla rol yapmayı bende istemem. Rolünü adam akıllı yapanlar lütfen üstüne alınmasın, rolünü yapan adamlar tanıtımda kendilerini belli ediyor zaten.

Çevrimdışı GUARDIAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nico Normand Lv.25
Son giriş: 26 Nisan 2023, 12:09
Toplam oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ****t'z
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #35 : 07 Mayıs 2019, 21:01:20 »

LSPD oluşuma "düşman" gözü ile bakan oyuncular yüzünden LSPD bu halde. Normal bir '55 çevirmesine veya bir çağrıya yöneliyorlar. Arkadan Retarted RP yaparak gelen bir oyuncu, kendini kovalattırmak amacıyla küfür edip kaçan bir oyuncu, renkli yelek giyip maske takıp polise sıkan oyuncular(yakalandıktan sonra /q çekmelerini unutmayalım.)

Bunun yüzünden LSPD oyuncularının rol yapma hevesi kalmadı ancak yine de çabalıyorlar. Aynı çabayı LSFD oluşumundan bekliyoruz. Bunu sevdirmenin yolu LSFD yönetiminden geçiyor.
Aslında LSFD'nin çok güzel rolleri var ama görmeyenler var.
Sistemsel birkaç şey de gelirse LSFD'ye katılım artar. LSFD dört dörtlük olur.

Çevrimdışı GUARDIAN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Nico Normand Lv.25
Son giriş: 26 Nisan 2023, 12:09
Toplam oynama: 204 gün, 23 saat
Birlik: ****t'z
Son giriş: 11 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #36 : 07 Mayıs 2019, 21:06:04 »
Ön yargılı yaklaşmak istemiyorum ama müdahale etmeyi yaralı kişiyi yalnızca süspansiyonlu sedyeye alıp hastaneye götürmek isteyen bir adamla rol yapmayı bende istemem. Rolünü adam akıllı yapanlar lütfen üstüne alınmasın, rolünü yapan adamlar tanıtımda kendilerini belli ediyor zaten.

Kanka güzel rol yapmayan personelleri şikayet edersen daha iyi olur. Şikayet edersen onlar da rollerine daha önem verirler.  Örneğin bir trafik kazası geçirmişse kanaması var ise yardımcı olurlar, kırıkları var ise bölgeye göre müdahale uygularlar. Nabız kontrol ederler vs vs.

Çevrimdışı Quardy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2020, 02:09
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #37 : 07 Mayıs 2019, 21:07:34 »

Kanka güzel rol yapmayan personelleri şikayet edersen daha iyi olur. Şikayet edersen onlar da rollerine daha önem verirler.  Örneğin bir trafik kazası geçirmişse kanaması var ise yardımcı olurlar, kırıkları var ise bölgeye göre müdahale uygularlar. Nabız kontrol ederler vs vs.
Ya açıkçası uğraşmak istemiyorum geçen adam hiçbir kontrolümü yapmadan Hulk gibi kaldırıp sedyeye koydu, elinden şekeri alınmış çocuk gibi izledim yapacak bir şey yok yani.