Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ölümsüzlük Bugu Buldum Gelin

Başlatan TraX has left, 05 Mayıs 2019, 15:48:44
Okunma sayısı 1511 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22
Toplam oynama: 17 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ölümsüzlük Bugu Buldum Gelin
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2019, 03:51:29 »
/do Göğsünde 8 adet mermi yarası vardır.
**Ameliyata girip çıkar, taburcu olur ve 5 dakika sonra**
/r 2A11 Tac-1'a geçiş sağlıyor.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #21 : 06 Mayıs 2019, 18:08:41 »
lsfmd üyelerinin bu başlık altında diğer başka bir oluşuma alev püskürmesi üzüyor

bunu yaparken de boş yapmaları  daha da üzüyor, hakan bu duruma el atması gerekiyor ki mümkünse bu konuyu açanda değil buraya yorum atıp boş yeteneklerini sergileyen oluşum üyelerini kadrodan atsın

oğlum departman çağrısından fmd çağrıldığında gelmiyorsunuz

md önünde yangın tüpüyle birbirinizi öldürüyorsunuz

fmd formunda tek normal şikayet yok, her allahın kulu birbirinizi şikayet ediyorsunuz

siz dalga mı geçiyorsunuz

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #22 : 06 Mayıs 2019, 19:17:08 »
lsfmd üyelerinin bu başlık altında diğer başka bir oluşuma alev püskürmesi üzüyor

bunu yaparken de boş yapmaları  daha da üzüyor, hakan bu duruma el atması gerekiyor ki mümkünse bu konuyu açanda değil buraya yorum atıp boş yeteneklerini sergileyen oluşum üyelerini kadrodan atsın

fmd formunda tek normal şikayet yok, her allahın kulu birbirinizi şikayet ediyorsunuz

Çağrılara yönelmediğimizi kim söyledi? Burnu kanayan adama bile gidiyoruz asıl sen bizimle dalga mı geçiyorsun?

Şöyle düşün silahlı çatışma var birden fazla memur yaralı ve yüksek aciliyette EMT ekipleri talep edildi. 2-3 ambulans ile yöneliyoruz ve sıyrık rolünden başka rol yapan yok. Sıyırma rollerini kurtuluş olarak düşünen arkadaşlar bu role girişiyor fakat gerçekte bir mermi sıyrığı o kadar kolay iyileşen bir şey değildir. Bilmem kaç kilometre hızla bir mermi derinizi yakarak parçalayarak geçiyor. Siz o halde iken sadece gazlı bez ile 1 dakika baskı uygulayınca geçeceğini falan mı düşünüyorsunuz? Bizler güzelce rol yapmak için gidiyoruz fakat arkadaşlar hızlıca araçlarına binip gitmenin peşindeler, bizler ortada kalıyoruz ve buda bizim rollerden zevk almamamıza sebep oluyor. Sonrada diyorlar ki FD neden bu kadar pasif, neden kimse katılmıyor..

Bizzat bugün başıma gelen bir olayı anlatayım sana. Departman çağrısından yaralı bir şüpheli için EMT talep edildi ve gittik. Karnında M4 mermisi bulunan ve darp edilen bir kişi kelepçeli bir halde departman içerisine nasıl getirildi bilemiyorum ama neyse orayı boşverelim. Gittiğim anda sadece bir gazlı bez rolü yaptım ve sedye almak için giderken arkamdan gelen memur kısa kısa emoteler vererek benim yapacağım işlerin tamamını yaptı ve beni gönderdi. /b üzerinden bölsem rolü hakkımda şikayet açabilir ama gerçekten bu durum bizi rahatsız ediyor.

Şikayetlere gelirsek sadece bir kere oldu ve şikayet açıldı, Internal Affairs soruşturması ile olay çözüldü ve herkes cezasını aldı. Acaba aynı türde kaç tane şikayet gördünde böyle bir iddiada bulunuyorsun merak ediyorum.

Spoiler:
Ek olarak bu konu yüzünden atılacaksam eğer sizin zahmet etmenize gerek yok 5000$ çok büyük para değil kendime ayrılabilirim. Rollerin durumunu çoğunluk biliyor ve bize hak vermekteler.

Çevrimdışı 9mm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2022, 19:54
Toplam oynama: 10 gün, 14 saat
« Yanıtla #23 : 06 Mayıs 2019, 23:18:05 »
geçen polis vurduk , kalktı motora bindi tekrar peşimize takıldı işe bak yav (rk etmedik)

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 06 Mayıs 2019, 23:21:29 »
?

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eric Blecher Lv.24
Son giriş: 21 Eylül 2024, 21:52
Toplam oynama: 181 gün, 0 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 18:10
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #26 : 06 Mayıs 2019, 23:25:57 »

Başka birliklerin oyuncularına alev püskürtmüyoruz. Yaptıkları yanlışları dile getiriyoruz ki gayet haklıyız. Departman kanalından birden fazla memur yaralı anonsu geçiliyor. 3 personel 3 ayrı ambulansla yöneliyor. Bir tanesi dolu dönüyor onun da kolunda sıyrık var. Gelen ihbarlara gitmememizin sebebi de genelde personel eksikliği oluyor. Kimse gidipte canı istemediği için ihbara gitmemezlik yapmıyor. Gidip Yüzbaşı rütbesi olan birinin Emt olarak ihbara gitmesi de saçma. Personellerle ilgili bir sıkıntın varsa da Oyuncu şikayetleri kısmına şikayet oluşturabilirsin. İç İşleri Yardımcı Şefi olarak bizzat ilgileneceğim.

Çevrimdışı Patatez

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rennie Alei Lv.24
Son giriş: 30 Temmuz 2023, 12:59
Toplam oynama: 156 gün, 3 saat
« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2019, 23:31:22 »

Başka birliklerin oyuncularına alev püskürtmüyoruz. Yaptıkları yanlışları dile getiriyoruz ki gayet haklıyız. Departman kanalından birden fazla memur yaralı anonsu geçiliyor. 3 personel 3 ayrı ambulansla yöneliyor. Bir tanesi dolu dönüyor onun da kolunda sıyrık var. Gelen ihbarlara gitmememizin sebebi de genelde personel eksikliği oluyor. Kimse gidipte canı istemediği için ihbara gitmemezlik yapmıyor. Gidip Yüzbaşı rütbesi olan birinin Emt olarak ihbara gitmesi de saçma. Personellerle ilgili bir sıkıntın varsa da Oyuncu şikayetleri kısmına şikayet oluşturabilirsin. İç İşleri Yardımcı Şefi olarak bizzat ilgileneceğim.

burası medium-rp her şeyi bekleyebilirsin, biz sadece gerçek hayata uygun bir rol bekliyoruz bu kadar alevlenmene gerek yok

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #28 : 06 Mayıs 2019, 23:35:52 »
Sunucuda çoğu oyuncu ameliyat rollerinden, veya hastane ile alakalı çoğu şeyden sıkılıyor ki buna LSPD dahil. LSFD yönetiminin bunu daha yapılabilir, eğlenceli bir hale getirmesi gerekiyor.

Ancak benim görüşüm LSFD oluşumunun başında Lead Admin olduğu için adamın fazla zamanı kalmıyor. Alt yönetime bakıyor her şey, alt yönetimin ne kadar çabaladığını veya ne kadar boşladığını kimse yargılayamaz. Sadece LSFD oluşumunun üst yönetimi yargılayabilir. Burada bir hata aranacaksa bunu oyunculara sevdiremeyen LSFD oluşumu düşünmelidir.

Çevrimdışı old rescue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 23:51
Toplam oynama: 124 gün, 5 saat
« Yanıtla #29 : 07 Mayıs 2019, 09:43:37 »
Biz nasıl sevdirebiliriz ki? Adamlar sıyrık rolü yapıp ayağa kalkıp M4 ile taramaya başlarsa bizim yapacağımız bir şey yok. Böylelerini görünce rol yapma isteğim kalmıyor fakat her departman çağrısına gidiyoruz.