Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

❗Rollere açık olun artık❗

Başlatan Vuslu!, 12 Mart 2018, 12:56:36
Okunma sayısı 5097 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ragreich

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Ocak 2019, 01:55
Toplam oynama: 21 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: ❗Rollere açık olun artık❗
« Yanıtla #60 : 15 Mart 2018, 01:30:16 »
Flessing, departmanın içini bilmeden konuşmaya devam ediyorsun, ağzına sakız olacak bir birlik değil bu. Kötü ve bilmeden de olsa yanlış düşüncelerini başkalarına sakla.
Kanka siz nereye gittiniz ya diyorumki artık sunucuya yeni rol getirenleri dışlamak yerine aranıza alın ve destek olun.
Konuyu başka yere sapıtmak isteyen insanlar var, gereksiz yere gereksiz derecede boş yere tartışılıyor. Dreaming emotes kavramı insanın kendisine kalmış, hayalgücüne bağlı olarak isteyen istediği bir şekilde emotesini belirtir diye düşünüyorum. Altı üstü bir oyun oynuyoruz, herkes eğlenmesine baksın. Bu kadar ufak bir konu bu dereceye gelmesine gerek bile yoktu ki geldi. Dreaming emotes kavramına biraz da olsa alışılmalı.

Ek olarak; Kimse kimsenin yaptığı rol derecesini sorgulayamaz, sırf ocak açma emotesi verdi diye rahatsız olan kişi&kişiler neden roleplay? Buraya herkes rol yapmak, oyun oynamak için giriyor, verdiği emoteye karışmak oldukça saçma.

Çevrimdışı Kelder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Daniel Haro Lv.14
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Mayıs 2024, 00:23
Toplam oynama: 46 gün, 2 saat
« Yanıtla #61 : 15 Mart 2018, 01:36:22 »
Kovulduğunuz oluşumlara sövmek yerine övseniz daha iyi olabilir @Fleesing ^^

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #62 : 15 Mart 2018, 13:33:00 »
Konu atışma konusu oldu yaaa konu sunucuya rol getirmek

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Mart 2020, 03:08
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
« Yanıtla #63 : 15 Mart 2018, 18:28:48 »
Kovulduğum oluşumlar mı? LSPD hakkında konuşmayı bırakacaktım ama benim kovulduğum yalanını uyduran kim? Ben kendi isteğimle girdiğim gün ooc ortamı beğenmeyip çıktım. Sonrasında "biz seni zaten kovacaktık"a yatmaya başladılar ama benim haberim bile yoktu ben kendi isteğim ile çıktım. Hala konuyu LSPD'ye getirmeye çalışanlar var demek ki LSPD hakkında ben bu serverdan bahsetmiyor olmama rağmen savunmaya geçen insanlar LSPD'nin kutsal bir oluşum olduğunu düşünüyor. Yorumu yazan da angaralı06 yani gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #64 : 15 Mart 2018, 18:38:01 »
Daha kaç gün önce LSPD üyelerini kışkırtacak şekilde konu açarak irrite edici yorumlarda bulunup, destanlar yazıyordun. O yüzden "Ben LSPD hakkında konuşurken bu sunucudan bahsetmiyordum" gibisinden palavra sıkma. Kanmaz kimse.

Çevrimdışı dark2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Mart 2020, 03:08
Toplam oynama: 9 gün, 20 saat
« Yanıtla #65 : 15 Mart 2018, 18:39:06 »
Bu konu hakkında bu sunucudaki LSPD'den bahsetmediğimi söyledim, yoksa diğer konularda bu sunucudan bahsettiğimi anlamamak için özel uğraş gerekiyor. Tamam belki departmanda rol yapıyorsunuz, biz yapıyoruz ki falan diyebilirsiniz ama LSPD kimsenin ağzına sakız olacak bir oluşum değil falan komiksiniz cidden hemen savunmaya geçiyorsunuz. Artık LSPD hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim dedim çünkü bu LSPD ayağına 1 gün ban yedim(bu angaralı06 arkadaşa 15 yaşında dedim diye ooc tehtitler ve ailevi küfürler savurdu, ben 1 gün banladım o sınırsız banlandı banım açıldıktan sonra baktım hala sunucuda oynamaya devam ediyor tsde takılıyor falan, üstüne hala bana ooc ailevi küfürler etmeye devam ediyorsa bunun demek ki güvendiği bir şey var) bir sürü küfür yedim LSPD'deki herkes düşmanım oldu üstüne helperlığım alındı ama hala en ufak LSPD'den bahsettiğim anda buraya doluşuyorsunuz.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #66 : 15 Mart 2018, 18:56:12 »
Sen hakkını aramıyorsan buradaki insanların ne suçu var? LSPD hakkında çok gereksiz yorumlarda bulundun, yetmedi konular açtın. Elbette ki insanlar bir noktadan sonra tepkilerini gösterecekti. Sen sanıyor musun hepsi susup seni dinleyecek? O irrite edici tavra sahip olduğun sürece kimse dinlemez seni. Basit.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #67 : 16 Mart 2018, 00:05:17 »
LSPD mi? sunucuda polislere Fear-RP yapılmıyor daha ne PD si? adminle şu polisten kaçma olayına bir sınır koymalı veya LSPD videoda gezerek şikayet açmalı