Yanlışın var. Diğerlerine ne şekilde konuştuğun beni zerre ilgilendirmez, bana karşı ne şekilde konuştuğun beni ilgilendirir. Oraya yazdığımı anlamamışsın, kafana göre eleştirmişsin. Düzgünce eleştiri yapman için zaten sana yazdığım şeyi açıklamaya çalıştım, halen aynı üslupla burada konudan aşırı uzakta bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun. Komiksin diye çıkışmaların ise kahkaha attırdı, bunu buraya yazmazsam ayıp olur.
Ben kimseden hiçbir şeyi sakınmadım. Bu tavrından rahatsız olduğumu dile getirdim zaten daha önce, halen aynı şekilde beni eleştirmeye çalışıyorsun. Madem o kadar adamsın; karşındakini ya düzgünce eleştirirsin, ya da sana karşı söylenene kulak verirsin. Sen ne yazık ki ikisini de yapmıyorsun. Halen çok bilmiş, SAMP ortamında binlerce insan huyu ve yüz görmüş tavrını takınmaya devam ediyorsun.
"Benimle münakaşa etme" diye sana sert üslupla da olsa bir ricada bulunmama karşılık "İzdivaçta mıyız? Ne bu tripler?" diye cevap vermen ve homoseksüel yakıştırması yapman, senin tartıştığın, münakaşa ettiğin bir kimseye ne kadar saygılı olduğunu sorgulatır. Bunu da bil diye yazıyorum.