Standart bir parkta 5-10 tur arası yürü.
Kolayı çok içen birisiydim kolayı bıraktım daha doğrusu arada bir içmeye başladım faydası oluyor kolayı bırak derim arada bir iç.
Sabah kahvaltıda domates,peynir, yumurta ve ekmek kahvaltı türleri vs. ye.(ama hergün aynı şeyleri yeme sabah kahvaltısında bunlardan istediğin kadar tüket ekmeği çok kaçırmamak maksadıyla doyana kadar.)
Akşam üstü çorba iç ve bolca su tüketirsen faydası olabilir.
Günlük 2 öğün ye veya 15:00-18:00 saatlerinde acıkırsan meyve yiyebilirsin en basitinden elma.
Hergün et, tavuk,pilav veya diğer yiyecekleri yemiyeceksin diye birşey yok arada bir yersin çünkü insan böyle yaşayamaz oturduğun yerde fitnes veya spor yerleri varsa 1 aylık yazılabilirsin kendine güveniyorsan 1 yıl yazıl ben bırakırım üşenirim diye 1 ay yazıldım 1 ayın sonundada zaten bıraktım.
14 yaşındayım ve senden 25-30 kilo altındaydım ve şuan bu programa uyarak arada tabi kaçamaklar işte et ve tavuk felan işte yedim ve şuan hem spordaki yaptırdıkları haraketlerin bir yerde faydası hemde programa uyarak geçirdiğim süre vaktinde 65-70 kiloyum fit bir vücuda sahip değilim tabi biraz göbeğim var spor yapmadığım için çok haraket etmediğim için boyum 1.75 şuanda işte yediklerime dikkat ederek bu formu koruyorum.
Haftada bir tartıl günde bir tartılma.
Umarım yardımcı olur bu program sana iyi forumlar.