Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Club Başvurus Roberts_Wilson

Başlatan ÖmerBey, 01 Mayıs 2019, 12:05:33
Okunma sayısı 493 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ÖmerBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Wilson Lv.33
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Eylül 2024, 01:25
Toplam oynama: 323 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Lila Wilson Lv.33
Son giriş: 05 Şubat 2024, 00:27
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Club Başvurus Roberts_Wilson
« : 01 Mayıs 2019, 12:05:33 »
LÜTFEN BU KISMI OKUYUN : BAŞVURU YAPTIĞIM MEKAN ŞUAN AÇIK OLAN VE SAHİBİ OLAN BİR MEKANDIR FAKAT SAHİBİ PASİFDİR HİÇBİR ŞEKİLDE MEKANA GELİP İLGİLENMEMEKTEDİR MEKAN ÖYLE DURMAKTADIR BUYÜZDEN ORAYA YENİ BİR CLUB AÇTIRMAYI TALEP EDİYORUM ZATEN KONTROL EDERSENİZ KİŞİNİN PASİF OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZDIR EV ALMIŞTIM O MEKANIN YANINDAN VE 2 HAFTADIR BAKIYORUM NE GELEN VAR NE GİDEN PASİF OLDUĞU KESİNDİR YÖNETİM EKİBİ OLARAK KENDİNİZDE KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.

Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):
hiçbir suçum olmadığı için karakter ismi değişmeye gerek duymadım tek karakterle devam ediyorum Roberts_Wilson

1.02:Oyun içi seviyeniz?:12

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Şahsi olarak kullanacağım kendime ait bir birliğim var fakat aktif olan bir birlik değil

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Çalışan bir kişi olduğum için değişiyor ama aktifim

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Dur ihtarına uymamak polise karşı direnmek

İşyeri Bilgileri:İnsanları bir araya toplayarak gece vakitleri eğlence sunmak ve insanların rol yaparak güzel vakit geçirmelerini sağlamak.
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Wilson Club

2.03:İşyeri tipi:Eğlenme alanı insanların vakit geçireceği rol ortamı gibi bir yer olucak

Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: 45 yaşlarında altın takı düşkünü parayıda al sat ticareti yaparak kazanmıştır bu sayede ödemeyi yapacaktır.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, araç al sat yapıyorum ev al sat yapıyorum bu işi yaparken hem rol ortamı oluyor hemde para kazanmış oluyorum silah felanda satışını yapıyorum bu şekilde ilerliyorum bir birlik var ama aktif değil şuanlık yani bir birliğe üye değilim üyeyim ama sadece duruyor birlik

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): benim mekanıma sevgilisiyle gelip rol ortamı çıkarabilecek veya tek başına gelip clubumuzdaki mevcut kızlar ile rol ortamı çıkarabilecektir gelecek kişiler

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : insanların sosyalleşme ve vakit geçirmeleri için bir mekan olmuş olacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Spoiler:
Ben, "Roberts_Wilson"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.

Çevrimdışı ÖmerBey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lucas Wilson Lv.33
Son giriş: 23 Eylül 2024, 01:25
Toplam oynama: 323 gün, 10 saat
Lila Wilson Lv.33
Son giriş: 05 Şubat 2024, 00:27
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: İşyeri başvurusu Roberts_Wilson
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2019, 12:07:17 »
BAŞVURU YAPTIĞIM MEKANDA MEVCUT BİR BAR VARDIR FAKAT SAHİBİNİN AKTİFLİĞİNİ FELAN ARAŞTIRIRSANIZ BAR HİÇ AKTİF DEĞİLDİR EVİMİN HEMEN YANIDIR VE SAHİBİ BAR İLE HİÇ İLGİLENMEMEKTEDİR 2 HAFTADIR GÖZLEMLİYORUM EVİMİN ORDA ZATEN NE GELEN VAR NE GİDEN HİÇ AKTİFLİĞİ YOKTUR BARIN BUYÜZDEN CLUB OLARAK AÇTIRMAK İSTİYORUM MEVCUT MEKANI

Çevrimdışı Crushmint

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 30 Mart 2023, 15:50
Toplam oynama: 158 gün, 14 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 30 Mart 2023, 15:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 30 Mart 2023, 15:38
Toplam oynama: 5 gün, 12 saat
Ynt: Club Başvurus Roberts_Wilson
« Yanıtla #2 : 05 Mayıs 2019, 16:09:56 »
Başarılar.

Çevrimdışı bozy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2022, 03:18
Toplam oynama: 10 gün, 1 saat
Ynt: Club Başvurus Roberts_Wilson
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2019, 13:31:24 »
Başvuru formunu düzgün biçimde oluşturun ve cevaplarınızı yazarken Türkçeye biraz özen gösterin. Bu başvurunuz reddedildi. Yanlışlarınızı düzeltip tekrardan başvuru gönderebilirsiniz.