Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

East Beach'in Suç Ağı.

Başlatan dejan.dll, 01 Mayıs 2019, 00:34:51
Okunma sayısı 4847 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı keskin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 05 Haziran 2024, 01:07
Toplam oynama: 479 gün, 8 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: East Beach'in Suç Ağı.
« Yanıtla #200 : 09 Mayıs 2019, 16:08:39 »

Çevrimdışı V E N O M

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Haziran 2021, 22:34
Toplam oynama: 63 gün, 8 saat
« Yanıtla #201 : 09 Mayıs 2019, 23:17:37 »
Herkese iyi günler ben Srdjan Svetozar Nam-ı Değer "Apo" uzun zamandır banlı olduğum için hesabıma giriş yapmıyordum ve TS3'ten birliği yönetiyordum.
Genel Bilgilendirme
İlk başta İstiharat projesi'ne açıklık getireceğim.İstirahat projesi aslında şöyle bir süreçti.Ayın 1'inden Ayın 11'ine kadar 10 günlük bir dinlenme süreciydi.Yeni gelen kişilerden sadece 4 kişi ayrıldı birlikten bu zaten olabilecek birşeydi dost kara günde belli olur biz burada normal birlikler gibi değiliz ortamımıza gelen kişi bunu anlayabilir zaten.10 gün içerisinde olan şeyler;Rol SS'i atamadık pasiflikten ve rahatlamadan dolayı.Ekonomi kasmaya yöneldik ve ekonomi ciddi anlamda yükseldi.Rol SS editlemeyi öğrendi ekiptekiler ve gerçek şeyin birlik değil aile olmanın öneminide iyi kavradılar.
Diğer bir neden İstirahat Projesi'ne geçiş yaptık bunu dile getireyim.Rina Roleplay'dan, haksızlıklardan ciddi meblada daraldık ve sıkıntıdaydık.Bir süre serverden uzak kalmamız en iyi olacaktı çünkü o kadar fazla OOC Kin besleyen kişiler vardı ki aralarında helperinden tutun Lead Adminine kadar bir çok kişiydi.Ama bunu yanlış anlamayın bu serveri kötülemek değil eleştirmektir.Eleştiriye açık bir server olduğu için böyle bir yorumda bulundum ki bu benim en doğal hakkım.
Bu süreç bu kadardı diğer konuya değineyim:
Bir çok kişi birlik tanıtımına eleştiriye düzgün bir dille açık olmamızı dile getirdiğimiz halde bunu fırsata çevirip alaycı kinayeci bir açı ile yorum yazıp boş boğazlılık yapıyordu burada isim vermiyiceğim ki olay daha fazla uzamasın ancak bu kişi hala devam ederse bunu yapma ciddi anlamda yaptırım uygulanması için elimden geleni yapacağım.
Toplantı
Evet, toplantı yapacağımı bir önceki postta belirttim birliğin şuanki yapılmış en büyük toplantı olarak nitelendireceği toplantı 11.05.2019 20:00 tarihinde yapılacaktır.Mazeretsiz katılmayanlar ne kadar fazla has ekipte olsada direkt olarak uzaklaştırılacaktır bu toplantıdan sonra birlik tamamen Pasif'ten Aktif hale geçerek yeniden Sırp'ın ismini ve rollerini duyup göreceksiniz.Gelemiyicekseniz bunu bana iletiden veyahut başka iletişim yollar aracılığı ile ulaşmanızı isterim.

Çok fazla uzatmakta istemiyorum bu postu görülmesi adına bir süre kilit arşive alınmasın.

Lsrp mi öğrettiniz helal len qardş

Çevrimdışı hilecidejan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 12 Temmuz 2019, 19:36
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #202 : 10 Mayıs 2019, 01:59:15 »
Herkese iyi günler ben Srdjan Svetozar Nam-ı Değer "Apo" uzun zamandır banlı olduğum için hesabıma giriş yapmıyordum ve TS3'ten birliği yönetiyordum.
Genel Bilgilendirme
İlk başta İstiharat projesi'ne açıklık getireceğim.İstirahat projesi aslında şöyle bir süreçti.Ayın 1'inden Ayın 11'ine kadar 10 günlük bir dinlenme süreciydi.Yeni gelen kişilerden sadece 4 kişi ayrıldı birlikten bu zaten olabilecek birşeydi dost kara günde belli olur biz burada normal birlikler gibi değiliz ortamımıza gelen kişi bunu anlayabilir zaten.10 gün içerisinde olan şeyler;Rol SS'i atamadık pasiflikten ve rahatlamadan dolayı.Ekonomi kasmaya yöneldik ve ekonomi ciddi anlamda yükseldi.Rol SS editlemeyi öğrendi ekiptekiler ve gerçek şeyin birlik değil aile olmanın öneminide iyi kavradılar.
Diğer bir neden İstirahat Projesi'ne geçiş yaptık bunu dile getireyim.Rina Roleplay'dan, haksızlıklardan ciddi meblada daraldık ve sıkıntıdaydık.Bir süre serverden uzak kalmamız en iyi olacaktı çünkü o kadar fazla OOC Kin besleyen kişiler vardı ki aralarında helperinden tutun Lead Adminine kadar bir çok kişiydi.Ama bunu yanlış anlamayın bu serveri kötülemek değil eleştirmektir.Eleştiriye açık bir server olduğu için böyle bir yorumda bulundum ki bu benim en doğal hakkım.
Bir çok kişi birlik tanıtımına eleştiriye düzgün bir dille açık olmamızı dile getirdiğimiz halde bunu fırsata çevirip alaycı kinayeci bir açı ile yorum yazıp boş boğazlılık yapıyordu burada isim vermiyiceğim ki olay daha fazla uzamasın ancak bu kişi hala devam ederse bunu yapma ciddi anlamda yaptırım uygulanması için elimden geleni yapacağım.
Toplantı
Evet, toplantı yapacağımı bir önceki postta belirttim birliğin şuanki yapılmış en büyük toplantı olarak nitelendireceği toplantı 11.05.2019 20:00 tarihinde yapılacaktır.Mazeretsiz katılmayanlar ne kadar fazla has ekipte olsada direkt olarak uzaklaştırılacaktır bu toplantıdan sonra birlik tamamen Pasif'ten Aktif hale geçerek yeniden Sırp'ın ismini ve rollerini duyup göreceksiniz.Gelemiyicekseniz bunu bana iletiden veyahut başka iletişim yollar aracılığı ile ulaşmanızı isterim.

Çok fazla uzatmakta istemiyorum bu postu görülmesi adına bir süre kilit arşive alınmasın.

11'inde yokum fakat her zaman yanındayım kardeşligi senden öğrendim gelince suprizim var hatırlat.  :)

Çevrimdışı hilecidejan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #203 : 10 Mayıs 2019, 10:48:32 »

Çevrimdışı hilecidejan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #204 : 10 Mayıs 2019, 12:22:50 »
Ragnar Le Svetozar' AİT SS'tir.

Çevrimdışı hilecidejan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #205 : 10 Mayıs 2019, 13:41:06 »
SS Kime ait ? ; roonieR' adlı kişiye aittir FORUM HESABI YASAKLI.

Çevrimdışı maggie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 31 Mayıs 2021, 21:29
Toplam oynama: 193 gün, 21 saat
« Yanıtla #206 : 10 Mayıs 2019, 14:19:13 »
Başarılar dilerim.

Çevrimdışı keskin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2024, 01:07
Toplam oynama: 479 gün, 8 saat
« Yanıtla #207 : 11 Mayıs 2019, 12:53:05 »
Genel Bilgilendirme
Toplantı

İftar vakti nedeni ile toplantı 21:00'a eklendi.Gelemeyecek olanlar ileti veyahut başka iletişim kurma programından bana ulaşsın.

Çevrimdışı Hamdi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2021, 15:32
Toplam oynama: 114 gün, 15 saat
« Yanıtla #208 : 11 Mayıs 2019, 13:32:51 »

konseptinizi düzgün yansıtmıyorsunuz.
 Oluşum Bilgileri
 Birlik tipi Mafya.
 Toplam 13 rütbe bulunmaktadır.
 Birliğin kurucusu Dejan Svetozarr adlı kişidir.
ghetto veya çete değilsiniz.

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
« Yanıtla #209 : 11 Mayıs 2019, 15:22:31 »

konseptinizi düzgün yansıtmıyorsunuz.
 Oluşum Bilgileri
 Birlik tipi Mafya.
 Toplam 13 rütbe bulunmaktadır.
 Birliğin kurucusu Dejan Svetozarr adlı kişidir.
ghetto veya çete değilsiniz.
KONSOPTONOZO DOZGON YONSOTMOYOSONOZ